Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelheid van levering, de kwaliteit en originaliteit van de producten, en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Ook de verpakking wordt meestal als goed beoordeeld en veel klanten waarderen de behulpzame klantenservice. Toch zijn er ook verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertraagde leveringen, moeizame of trage communicatie met de klantenservice en missen duidelijke updates over hun bestelling. Daarnaast zijn er incidentele klachten over beschadigde of open dozen bij ontvangst.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsoriginalcarparts.nl
Top, alles so wie es sein soll.
Verkäufer antwortet schnell, original teile sogar. Lieferung mit Hermes, naja geht so ein Wunder das nichts kaputt gegangen ist so wie der Karton aussah.
Hallo Matthias,
vielen Dank für Ihr Feedback. Es freut uns zu hören, dass alles wie erwartet verlief und Sie mit der schnellen Rückmeldung von uns sowie mit den Originalteilen zufrieden sind. Bezüglich der Lieferung bedauern wir, dass die Verpackung so aussah. Wir freuen uns, dass die Teile unversehrt angekommen sind.
Gern stehen wir Ihnen auch in Zukunft wieder zur Verfügung!
Mit freundlichen Grüßen,
Original Car Parts
de goede comunicatie
Ben erg blij met mijn aankoop! Wist niet dat originele accesoires zo mooi en goed passend konden zijn!
Reservewielhouder.
Alles goed verlopen
Mooie webshop, duidelijk beschrijving van de producten, goede prijs en levering zoals aangegeven, ondanks de drukke kerst- oud/nieuw-periode keurig op tijd geleverd. Dank en alle lof hierover.
Beste Johan,
Bedankt voor je zeer mooie review over Original Car Parts. Veel plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer!
Ging allemaal goed
duurde aanvankelijk lang maar wel netjes geleverd
do business again soon
Prima en snel!
geleverd zoals beloofd, 4 wieldopjes voor een fiat 500 uit 1965 met logo erop
Antwoord van originalcarparts.nl
Bedankt voor je positieve review Robert!
Gewoon helemaal prima, snelle ontvangst en makkelijk om de sleutel over te zetten.
Beste Mirjam,
Bedankt voor je positieve review en veel plezier van je nieuwe sleutel!
Originele onderdelen, altijd zeker van de juiste pasvorm.
Onderdeel in zeer goede staat!
Eerste pakketje was niet geleverd, na één mailtje opgelost en onderdeel met een beetje vertraging gearriveerd!
Top en vriendelijk
Beste Stef,
Fijn om te lezen dat het nu goed gegaan is! Als er problemen zijn dan zullen we die altijd zo snel mogelijk proberen op te lossen.
Veel plezier van je bestelling!
Na mijn telefoontje of er al iets bekend was over mijn bestelling, direct geleverd!
Heb het idee dat vergeten was om de bestelling klaar te maken!
Was gelukkig geen haast mee, dus was niet zo erg.
Antwoord van originalcarparts.nl
Bedankt voor je review! Veel plezier van je bestelling Rien!
Matige communicatie!
Op 8 mei 2026 "Citroën slotbouten set" besteld na telefonisch overleg. Toen goed geholpen om de juiste set te kunnen bestellen. Op 18 mei weer gebeld om de te verwachte leverdatum te weten te komen. Ik zou teruggebeld worden daarover. Er heeft niemand meer gebeld.
Dus toen maar een email gestuurd op 18 mei, maar ook daarop nog steeds geen reactie ontvangen. Dit schiet dus niet op! Graag zou ik aldus mijn geld terug willen!
Toeval of niet? Enige uren na het plaatsen van dit bericht kreeg ik een telefoontje dat de slotbouten binnen waren. De volgende dag had ik ze alsnog in huis...........
Ben tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.
Bestelling op tijd verzonden door o.c.p. communicatie helder via mailing., Echter postNL maakt er een verzendzooitje van.
Hierdoor bestelling nog niet ontvangen op 12-12.