Beoordelingen voor smoovall.com



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 88 Trusted Shops beoordelingen sinds 22-05-2018.
In totaal heeft smoovall.com al 88 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
03-05-2018
03-06-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
30-05-2018
.fijn product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
28-05-2018
De levering is in onderzoek, helaas nog geen product. Eerder product wel ontvangen en toen erg enthousiast!
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
27-05-2018
Altijd een hele snelle levering en een super product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
26-05-2018
een super interessant product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
26-05-2018
Top product Gemakkelijk bestellen , vlotte levering ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
19-04-2018
25-05-2018
Vanaf het moment dat ik het vorig jaar voor het eerst heb gebruikt ben ik FAN
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
25-05-2018
Super fijn spul, doet echt wat het beloofd. Verbeterpuntjes: langer werkzaam, dus niet bij hoeven spuiten, en de bus qua inhoud groter mogen zijn. Ook zou een lagere prijs erg prettig zijn. Deze houd me nu wel eens tegen het vaak te gebruiken
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
25-05-2018
Super product en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
25-05-2018
Ook deze zomer wil ik niet zonder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
21-04-2018
25-05-2018
Helaas zit er best weinig in een busje, als je kijkt naar de prijs. Het is wel fantastisch spul.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
25-05-2018
Het product is echt super, echter zit er relatief weinig in voor de prijs die je betaald... Aangezien ik vaak bestel (al jaar lang) zou het leuk zijn als er iets van een spaarsysteem is zodat je ook zo nu en dan korting krijgt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
12-04-2018
25-05-2018
Werkt voor korte periodes. Op langere termijn en bij echt warm weer niet altijd...
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
25-05-2018
heel goed product werkt echt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
09-04-2018
25-05-2018
Het product smoovall werkt super fijn, een echt lifesaver voor mij. Kan eigenlijk niet meer zonder. Verpakking ziet er mooi uit, levering gaat snel en de website werkt fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
25-05-2018
Donderdagavond rond 21u besteld en de volgende dag al in huis. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
22-04-2018
25-05-2018
Snelle levering, uitstekend product Eindelijk rokjes aan zonder broekjes eronder en zonder kapotte benen. Voor mij een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
25-05-2018
Ook dit jaar weer besteld. Rokjes dragen is dan een stuk comfortabeler.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
24-05-2018
Product was zeer snel geleverd en werkt echt Dit was al mijn tweede bestelling en heb er meteen 2 genomen. Ben er echt helemaal verliefd op, ik kan nu in men rokje gaan werken zonder pijn te hebben op mijn benen Love it
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
18-04-2018
24-05-2018
Top product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
19-04-2018
24-05-2018
Ik snap niet dat ik zonder dit product de zomer door kwam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
24-05-2018
Ik ben erg tevreden 8
Wat ik alleen vindt is dat ik niet verkoop in mijn salon mag doen plus promotie en wel drogisterij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
24-05-2018
Dit product werkt fantastisch, doet precies wat het moet doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
24-05-2018
Werkt echt super en is altijd snel in huis. Zou niet meer anders willen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
24-05-2018
Pakketje is elke x snel binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
24-05-2018
Super produkt. Doet wat wordt gezegd en zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
24-05-2018
Goed product, werkt echt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
24-05-2018
Smoovall zorgt er goor dat ik jurkjes, rokjes & korte broeken kan dragen zonder een strak broekje eronder aan te hoeven; ik wil nooit meer zonder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
24-05-2018
Snelle levering en goed product Zou best een wat grotere inhoud mogen hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
18-04-2018
24-05-2018
Vind dat t enorm snel op gaat en spuitbus niet optimaal
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
24-05-2018
Levering is altijd op tijd, het product werkt en de service is goed en vaak ook leuk

Wel merk ik dat het product wat sneller op lijkt te gaan de laatste tijd?
Het enige wat ik daarnaast nog heb aan te merken is dat ik het. als trouwe klant, leuk zou vinden als er zo nu en dan een kortingsactie is of een puntenspaarsysteem waardoor je voor korting kunt 'sparen'.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
06-04-2018
24-05-2018
Werkt fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
22-04-2018
24-05-2018
Het product werkt wel degelijk maar is zeer snel op. Na 8 keer gebruiken was de bus al leeg .
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
20-04-2018
24-05-2018
Het is een fijn product, alleen jammer dat je het om de 4 uur moet spuiten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
19-04-2018
24-05-2018
Zeer beperkte inhoud. Verder zeer tevreden over het product
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
24-05-2018
Zalig product Eindelijk kan ik terug kleedjes en rokjes dragen zonder last.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
17-04-2018
24-05-2018
Het enige nadeel is dat het flesje naar een paar keer gebruiken leeg is (niet door overmatig gebruik).
Ik zie de klacht ook vaker voorbij komen op FB onder reclame etc voor het product.
Verder werkt het helemaal super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
17-04-2018
24-05-2018
Helaas is het flesje na 2x gebruiken zo goed als leeg. Het lijkt wel of hij door de warmte leegloopt
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
24-05-2018
2de lente/zomer dat ik het gebruik en werkt echt heel goed tegen schuren en pijnlijke ride plekken op je benen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
24-05-2018
Werkt super goed,zit een lekkere geur aan. Fan vanaf het eerste uur
5.00
Uitstekend

smoovall.com

Contact
Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam
Nederland
klantenservice@smoovall.com
smoovall.com
Winkel-exploitant
Sensineer B.V.
Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Reginald Ofori
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met smoovall.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.