Beoordelingen voor smoovall.com



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 183 Trusted Shops beoordelingen sinds 22-05-2018.
In totaal heeft smoovall.com al 183 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
31-05-2018
03-09-2018
Smoovall helpt mij om pijnloos de vakanties (en dus zomerjurkjes) door te komen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
30-05-2018
22-08-2018
Echt een top product. Deze zomer een keer wat anders geprobeerd na helaas te kort met de Smoovall kunnen doen ( wat de prijs natuurlijk wel heel duur maakte ) maar totaal geen effect. Dus toch weer een nieuw busje.

Het is top. Enige minpunt is dat ik zou willen dat het wat voordeliger kon, gezien je met een busje geen zomer doorkomt :) Maar verder doet het wat het beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
01-06-2018
21-08-2018
Dankzij Smoovall kan ik kleedjes dragen wanneer ik maar wil :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
20-08-2018
Zeeeeeer goed. Werkt perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
26-05-2018
20-08-2018
Super fijn. Makkelijk in gebruik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
20-05-2018
20-08-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
08-05-2018
20-08-2018
Het werkt maar is snel op
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
09-05-2018
20-08-2018
Werkt perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
14-05-2018
20-08-2018
Dit product beveel ik met plezier aan anderen aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
23-07-2018
20-08-2018
Het product doet wat het beloofd.
Ik vind alleen dat het busje snel leeg is. Je hebt best wat nodig voordat het werkt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
12-06-2018
20-08-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
28-07-2018
20-08-2018
Ik ben erg blij met smoovall en heb het al meerdere keren besteld waardoor er vriendinnen zijn die het ook besteld hebben en tevreden zijn. Alleen wanneer het heeeeel warm is en echt zweet weer willen m’n benen nog wel eens aan elkaar plakken, maar zelfs dan doet het niet pijn. Ik het algemeen heel goed dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
23-05-2018
20-08-2018
De levering verliep vlekkeloos. De service is prima en het product is top. Het doet exact wat het belooft. Wel opletten dat je het goed laat drogen, anders krijg je vlekken op kledij of zetel. Deze vlekken kan je wel makkelijk verwijderen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
14-05-2018
20-08-2018
Het werkt top, zelfs als het allemaal wat zweterig wordt. En het werkt ook langer dan verwacht. Het enige nadeel is dat de busjes best snel leeg gaan, waardoor het best prijzig is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
20-08-2018
Het werkt gewoon echt Gewoon rokjes aan zonder last van schuurplekken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
18-05-2018
20-08-2018
Smoovall werkt prima maar als je het dagelijks gebruikt is het na een week op. Dan vind ik het te duur worden
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
08-05-2018
20-08-2018
Het product werkt heel goed, maar is snel op.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
06-07-2018
20-08-2018
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
27-05-2018
20-08-2018
Wel prijzig. Maar het werkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
20-07-2018
20-08-2018
Is erg snel op voor die paar keer gebruiken redelijk duur maar het werkt wel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
12-05-2018
19-08-2018
Ik ben heel tevreden over product
Ervaar het nog steeds jammer dat ik het product niet mag verkopen in mijn schoonheidssalon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
29-05-2018
19-08-2018
Eindelijk een product dat echt werkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
04-07-2018
19-08-2018
Prima product. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
29-05-2018
19-08-2018
Werkt wel, maar erg kort. Na een half uurtje uitgewerkt...
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
19-08-2018
Goed produkt . Ik zou niet meer zonder willen . Na ongeveer 5 uur weer even sprayen en je kan er weer tegenaan . Het werkt echt .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
27-05-2018
19-08-2018
Snelle service en makkelijk in gebruik
Alleen op erg warme dagen 'verdwijnt' het prduct al snel en moet je het dus vaker opnieuw aanbrengen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
19-08-2018
Ik gebruik smoovall al 2 jaar. Het is een geweldig product, het werkt echt Levering was super snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
11-05-2018
19-08-2018
Werkt perfect Heel fijn
Busje mag eventueel wel iets groter..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
14-05-2018
19-08-2018
Erg prettig product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
19-08-2018
Toppieeee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
16-05-2018
19-08-2018
Werkt prima Als je veel loopt moet je het wel vaker opspuiten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
20-07-2018
19-08-2018
Dit spul werkt echt. En behoorlijk lang ook. Sinds ik Smooval gebruik draag ik veel vaker rokjes en jurkjes in de zomer. Zonder legging of kort broekje eronder. Ideaal. Soms gebruikt mijn partner het ook tijdens langere wandelingen bij warm en plakkerig weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
06-06-2018
19-08-2018
Mega blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
30-05-2018
19-08-2018
De enige opmerking die ik heb is dat de flesjes snel leeg zijn. In de zomer wil ik ze het liefst zo veel mogelijk gebruiken. Maar ze gaan zo snel op
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
19-08-2018
Ik geef het een dikke 9 Het is een super product. Het is precies zoals de beschrijving. De enige opmerking is de prijs van het product, beetje aan de dure kant. Daarentegen heb ik het er wel voor over omdat het zijn werk doet.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
21-05-2018
19-08-2018
Geweldig spul Ik kan weer jurkjes dragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
31-05-2018
19-08-2018
Ik ben ontzettend tevreden van smoovall en bestel vandaag nog een nieuw busje. Het maakt de zomer zo veel aangenamer omdat je geen last hebt van wrijving. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
31-05-2018
19-08-2018
Prima product, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
30-05-2018
19-08-2018
Smoovall werkt echt goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
15-07-2018
19-08-2018
Zit erg weinig in de busjes voor dat geld.
4.00
Goed

smoovall.com

Contact
Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam
Nederland
klantenservice@smoovall.com
smoovall.com
Winkel-exploitant
Sensineer B.V.
Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Reginald Ofori
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met smoovall.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.