juvel-5.nl- Logo - Beoordelingen

juvel-5.nlReviews

: 834Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 feb. 2015
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
juvel-5.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij juvel-5.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 feb. 2015
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
juvel-5.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij juvel-5.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor juvel-5.nl

40 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

834 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


15 mrt. 2022
Vertrouwen in supplement.Info op webshop duidelijk. Correcte afhandeling. Verzending vanaf bestelling thuis t/n bezorging van pakketbezorgers snel en netjes. Top!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 jul. 2022
Opnieuw gaat het mis bij GLG koerier. Die had het pakje bij iemand een aantal deuren verderop neergelegd en geen kaartje in de bus. Wel email dat het is geleverd, nou klant ga zelf maar zoeken
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor juvel-5.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2021 
Alles stipt verlopen, correct afgehandeld, op tijd geleverd, top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2021 
Alles wordt snel geleverd. Nooit problemen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2021 
snelle levering goed product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2021
Goede korting en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2021 
Zoals gewoonlijk prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2021
Alles ging uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2022 
Prima product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022 
snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mrt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 feb. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2021 
van g b.
Ik gebruik Juvel 5 S-balance nog maar enkele dagen dus kan ik nog geen beoordeling geven. Wel vind ik de capsules verschrikkelijk stinken en smaken. Misselijkmakend.
Beoordeling melden
Antwoord van juvel-5.nl
2 nov. 2021
Over het algemeen is enige geurvorming in de verpakking niet ongewoon, doordat onze producten zwavelhoudende aminozuren bevatten. De werking van JUVEL-5 wordt daardoor op geen enkele wijze beïnvloed. In tegendeel: deze geur bewijst dat wij geen gebruik maken van kunstmatige aromastoffen. De verdraagzaamheid van onze capsules is nog verder verbeterd door geheel plantaardige cellulose-capsules te gebruiken. Deze zijn vrij van gelatine en smaakversterkers.
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Vrij lange levertijd - afgeleverd zonder aan te bellen en gewoon in brievenbus geplaatst
Beoordeling melden