Gecertificeerd sinds: 7 jun 2022
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de kwaliteit, degelijkheid en robuustheid van de producten. Veel klanten waarderen het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van de producten. Ook de prijs wordt vaak als positief en marktconform ervaren, met af en toe melding van een aanbieding. Daarnaast prijzen klanten de snelle en nette levering. De service wordt gewaardeerd, vooral wanneer er problemen zijn opgelost of er goede communicatie was. Hoewel de meeste klanten positief zijn over de levering, melden enkelen vertraging of problemen bij de bezorging.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsaldorr.nl
Kwalteitstrap
Verzending was snel. Ladder nog niet gebruikt. Is wel zeer solide
Alles naar wens uitgevoerd
Snelle levering,duidelijk
Overzichtelijk site met diverse mogelijkheden om het juiste product te kiezen. Gemakkelijke en duidelijke instructie om de ladder op de juiste wijze te gebruiken. Snelle bezorging.
Kruiwagen snel en netjes geleverd, het in elkaar zetten ging ook voorspoedig.
Ben tevreden
mijn retour geraakt niet in orde.
Zorg dat mijn pakje dat ik terug stuurde aankomt met postnl en dat ik mijn geld terug krijg
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
aldorr.nl
- +31782010023