Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewskodano.nl
Goedendag,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten.
We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop! 🌟
Elke dag doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn, en daarom betekent uw 5‑sterrenbeoordeling heel veel voor ons.
We zouden het fantastisch vinden om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en kijken ernaar uit om ook uw volgende bestelling met zorg te verwerken.
Levering duurde lang
Antwoord van kodano.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling! 😊 Het spijt ons te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Wij willen u er echter aan herinneren dat u bij het plaatsen van uw bestelling geïnformeerd werd over de verwerkingstijd en hiermee akkoord bent gegaan. De levertijd van het koeriersbedrijf komt daar nog bovenop.
Wij werken er voortdurend aan om onze processen te verbeteren. Mogen wij u echter vriendelijk vragen of u bereid bent uw beoordeling te heroverwegen? Zo'n lage score is voor ons erg pijnlijk en weerspiegelt niet het geheel van onze dienstverlening. Wij hopen dat u hier nogmaals over wilt nadenken.
Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!
We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze producten en service.
Ook al is alles naar wens verlopen, we zijn toch benieuwd of er misschien iets is dat we nog kunnen verbeteren om onze service voor u en andere klanten nog aangenamer te maken.
Uw feedback helpt ons om ons continu verder te ontwikkelen en steeds beter te worden.
Bedankt voor het vertrouwen – we kijken ernaar uit u binnenkort weer bij Kodano te mogen verwelkomen! 💙
Geel goed
Vielen, vielen Dank für Ihre 5‑Sterne‑Bewertung! 🌷
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind.
Ihr positives Feedback bedeutet uns wirklich viel und motiviert unser gesamtes Team, weiterhin täglich unser Bestes zu geben.
Wir freuen uns schon darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! 🤍
Levering duurde te lang
Bedankt voor uw reactie. 🙂
We begrijpen uw opmerking echter niet helemaal – de bestelling is verwerkt en geleverd binnen een kortere termijn dan door ons én de koeriersdienst aangegeven. 🚚✨
We zijn blij dat het pakket is aangekomen en hopen dat de aankoop aan uw verwachtingen voldoet. 👓💛
We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze producten en service.
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet!
Beste klant,
Wij hebben meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen, maar helaas geen reactie ontvangen.
Volgens de informatie van het koeriersbedrijf is uw pakket op 2 mei bij u afgeleverd.
Wij verzoeken u daarom vriendelijk om uw beoordeling aan te passen, zodat deze de werkelijke situatie weerspiegelt.