Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten waarderen het deskundige, meedenkende en klantgerichte advies, evenals de klantvriendelijkheid en het persoonlijke contact. Het bestelproces wordt als eenvoudig, duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Ook de prijsstelling wordt vaak als gunstig of concurrerend benoemd. De snelle, stipte en correcte levering wordt doorgaans gewaardeerd, en de communicatie wordt meestal als duidelijk en behulpzaam gezien. Er zijn echter enkele negatieve ervaringen met vertragingen in de levering of communicatieproblemen, zoals trage of ontbrekende terugkoppeling.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdomisol.nl
Goede kwaliteit en service die je mag verwachten!
Antwoord van domisol.nl
Zeer tevreden, goed bedrijf!
Kleurstalen
Zeer tevreden met rolluik als roldeur
Uitstekend!
Behulpzaam en betrouwbaar
Mooi afgewerkte screens
Klantvriendelijk en correct
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31348746248
- www.domisol.nl
- info@domisol.nl
- Montfoort, NLD
Zonwering van perfecte kwaliteit, goedkoop en snel geleverd. Dit vind je bij ons. Wij zijn een groothandel waar professionals zoals zonweringsbedrijven, bouwbedrijven, en zzp’ers rechtstreeks kunnen b...