Klanten prijzen consequent de snelle levering, vaak al de volgende dag, van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt als zeer goed en degelijk ervaren. Veel klanten noemen de scherpe of redelijke prijs als belangrijke positieve factor. Ook waarderen klanten de service, met name de persoonlijke, behulpzame en oplossingsgerichte houding van de medewerkers. Het bestelproces via de website wordt als eenvoudig en duidelijk ervaren. Daarnaast zijn klanten tevreden over de communicatie, vooral over snelle reacties en duidelijke informatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsintergriff.com
Geweldige kwaliteit mis alleen eigenlijk licht brons kleur optie.
Geweldige kwaliteit mis alleen eigenlijk net de kleur "licht brons" zoals https://deurbeslag-expert.nl/products/stile-deurklinken-goya-53x7mm-licht-brons?gad_source=1&gad_campaignid=17626418115&gbraid=0AAAAADOzmLM82r5-Aau6tlcuudl8iBSKo&gclid=CjwKCAjwwpDQBhAuEiwAa-4Wo-o-GUtFbVxAFbbWg0zyKt3ankFJX5vFO7KsQ3tRVguWz9P5bNNtXhoCOYUQAvD_BwE
Ik had die van jullie en bovenstaande gekocht, uiteindelijk die van jullie gekozen i.v.m. dat jullie massief staal hebben wat veel kwalitatiever voelt. Echter was de kleur van Stile wel echt de perfecte match met alle overige zaken in de badkamer en wc's etc.
Antwoord van intergriff.com
Wat fijn om te lezen dat u voor onze deurkrukken heeft gekozen vanwege de massief stalen kwaliteit, Hendrik! Wij begrijpen dat de kleur licht brons voor u de voorkeur had en nemen deze feedback serieus. Heeft u nog andere suggesties waarmee wij die laatste ster kunnen verdienen? We horen het graag!
Excellent quality
The quality of the door handles and latches is excellent. I was happy with the installation. Delivery was fast. The package included everything. The purchase process was very simple and convenient. The installation instructions were lacking, so I had to figure it out myself, but I managed.
Antwoord van intergriff.com
Dear Nazar, that's awesome to hear! We will work on the installation instructions. Good to hear that you've managed to install it.
Uitstekend in alles
De klantenservice is zeer goed. Je komt het niet vaak meer tegen dat er gelijk gehandeld wordt op een probleem. En het word ook super opgelost. Geen gezeik. En de producten zijn voortreffelijk.
Antwoord van intergriff.com
Wat een fijne reactie, Dimitri, hartelijk bedankt! Het is inderdaad waar dat we bij Intergriff altijd ons best doen om problemen snel en goed op te lossen. Mooi dat u tevreden bent met zowel onze service als onze deurgrepen en deurbeslag. Tot de volgende keer!
Heel tevreden!
Ik heb altijd de gewoonte om reviews te lezen van anderen vooraleer ik een aankoop doe. Gezien het een vrij nieuw bedrijf is kon ik niet bijzonder veel terugvinden. Ik heb het er toch op gewaagd en kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Betaling, levering goed verlopen en producten van goede kwaliteit!
Beste Laura,
Dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons als relatief nieuw bedrijf.
Fijn om te horen dat zowel de betaling, levering als de producten naar wens zijn verlopen. Daar doen we het voor.
Team Intergriff
Goede kwaliteit en top service, wilde deurklinken ruilen en dat is zonder probleem gelukt. Super tevreden ✅
Antwoord van intergriff.com
Dank je wel voor je mooie beoordeling, Siem! Fijn dat de ruil van de deurklinken soepel is verlopen. Wij staan altijd klaar om te helpen, en het is mooi dat je nu de deurkrukken hebt die bij jou passen. Tot ziens!
Goede kwaliteit krukken
Matige kwaliteit sloten, maar qua prijs zeer interessant
Kom zeker terug
Antwoord van intergriff.com
Dank je voor je eerlijke review! Fijn te horen dat je tevreden bent over de deurkrukken en de prijs-kwaliteitverhouding. Je opmerking over de sloten nemen we serieus. Als je specifieke vragen hebt over ons hang en sluitwerk, dan helpen we je graag verder. Tot de volgende keer bij Intergriff!
Top producten en zeer snelle en behulpzame klantenservice.
Antwoord van intergriff.com
Wat een fijne beoordeling, Sanne, dank je wel! We horen graag dat zowel onze producten als de klantenservice in de smaak vallen. Of het nu gaat om deurkrukken, rozetten of ander deurbeslag, we helpen je altijd graag verder. Tot ziens!
De volgende dag al bezorgd en ziet er perfect uit!
Echte zware kwaliteit en extreem mooie afwerking. Daarnaast is de service uitstekend en persoonlijk.
Antwoord van intergriff.com
Wat fijn om te lezen, Rens, heel erg bedankt! Zware kwaliteit en mooie afwerking, dat is precies waar we bij Intergriff voor staan. Of het nu gaat om deurbeslag, deurkrukken of rozetten, we kiezen altijd voor producten die echt meegaan. Fijn dat ook de service naar wens was. Tot de volgende keer!
Mooie kwaliteit deurgrepen en volgende dag bezorgd. Echt TOP!
Antwoord van intergriff.com
Geweldig om te lezen, Carola! Mooie kwaliteit deurgrepen én de volgende dag bezorgd, dat is inderdaad ons doel. Wij werken hard om onze deurgrepen snel en goed bij u te krijgen. Bedankt voor deze geweldige beoordeling!
Ik zocht witte deurscharnieren voor een redelijke prijs en ze hadden precies wat ik nodig had. Snelle levering!
Antwoord van intergriff.com
Wat goed om te horen Angelique! Bedankt voor de mooie review.
Prachtige deurklinken en beslag. Ben er heel blij mee !!
Antwoord van intergriff.com
Wat leuk om te lezen, Jose! Prachtige deurklinken en deurbeslag, dat is precies wat wij willen bieden. Fijn dat u er zo blij mee bent. We hopen u nog eens te mogen helpen bij Intergriff!
The products we ordered are stunning. 100% what we were looking for and good quality. Our order also arrived very fast after ordering.
Antwoord van intergriff.com
That's great to hear Susan, happy to read your review!
I ordered 3 times and all 3 times i received my order next day. Products are beautiful and great quality!!
Antwoord van intergriff.com
That's the way we like it Kristina! Good to hear that you like our products and service.
Overzichtelijk duidelijk geen gedoe
Antwoord van intergriff.com
Bedankt voor je beoordeling, Paul! Fijn dat het bestelproces zo vlot ging. Wij proberen ons sluitwerk en deurbeslag altijd overzichtelijk en eenvoudig aan te bieden. Hopelijk bent u ook tevreden met het product zelf!
Kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs
Mooie kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Makkelijk bereikbaar bij vragen.
Antwoord van intergriff.com
Dank voor de mooie 5 sterren! Hier doen we het voor.
Scherp geprijsd goede kwaliteit en snelle levering
Scherp geprijsd, goede kwaliteit en snel geleverd
Antwoord van intergriff.com
Hartelijk dank voor uw beoordeling, Wouter! Fijn dat u tevreden bent over zowel de prijs als de snelheid van levering. We proberen altijd kwalitatieve deurkrukken en deurgrepen voor een goede prijs aan te bieden. Tot de volgende keer bij Intergriff!
Duidelijke site! Makkelijk een keuze kunnen maken.
Antwoord van intergriff.com
Hallo Pim, wat leuk om te horen dat je de site duidelijk vond en makkelijk een keuze kon maken! Dat is precies wat we nastreven. Bedankt voor je fijne beoordeling. Bij Intergriff vind je een breed assortiment deurbeslag, van deurkrukken tot rozetten, en we proberen de keuze altijd zo overzichtelijk mogelijk te maken. Fijn dat dat gelukt is!
Antwoord van intergriff.com
Heel erg bedankt voor je vijf sterren, Ellen! Het is altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn. Bij Intergriff steken we veel aandacht in de kwaliteit en afwerking van ons deurbeslag, dus dit soort waardering geeft ons echt energie. We hopen je nog eens te mogen helpen!
Groeten van het Intergriff team
De snelle terugkoppeling van mijn mail naar jullie. Er werd heel snel actie genomen...Ben jullie zeer dankbaar.voor het alsnog geleverde artikel
Antwoord van intergriff.com
Beste Karin, goed om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met de aankoop! Mochten we je in de toekomst weer mogen helpen, doen we dat uiteraard graag.