intergriff.com

175 reviews in totaal

175 reviews since 30 dec 2025

Gecertificeerd sinds: 30 dec 2025
intergriff.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die als stevig, mooi en duurzaam worden ervaren. Ook wordt de snelle en correcte levering vaak geprezen. De klantenservice wordt meestal als behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Klanten noemen daarnaast de scherpe of nette prijzen als positief punt. De website wordt gewaardeerd om de overzichtelijkheid en het gebruiksgemak. Verder waarderen veel klanten het ruime assortiment en de mogelijkheid om precies te vinden wat ze zoeken. Er zijn enkele minpunten genoemd, zoals incidentele vertragingen bij de levering of problemen daarbij. Sommige klanten hebben negatieve ervaringen met de communicatie en aftersales van de klantenservice. Ook zijn er opmerkingen over technische problemen op de website. Daarnaast wordt soms melding gemaakt van ontbrekende of onvolledige montage-instructies en bevestigingsmateriaal.

Reviewsintergriff.com

Levering op tijd, maar niet compleet

Ik heb een set stalen schilden voor om een cilinderslot besteld. Het is keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Wel ontbraken er twee bouten, waardoor de schilden op een reguliere slotkast niet te bevestigen waren geweest. In mijn situatie, met een kelderbandslot, had dat sowieso niet gekund. Ik wist dus al vooraf dat ik zelf twee boutjes moest aanschaffen. Vandaar vier sterren in plaats van vijf.

Antwoord van intergriff.com

Bedankt voor deze uitgebreide en eerlijke terugkoppeling, René. Vervelend dat er twee bouten ontbraken bij de stalen schilden, dat willen we natuurlijk niet. We nemen je opmerking mee richting onze inkoop en kijken of we het bevestigingsmateriaal completer kunnen maken. Laat je ons weten of er verder nog iets was dat beter kon, dan pakken we dat ook op. Groet, Team Intergriff

Geweldige kwaliteit mis alleen eigenlijk licht brons kleur optie.

Geweldige kwaliteit mis alleen eigenlijk net de kleur "licht brons" zoals https://deurbeslag-expert.nl/products/stile-deurklinken-goya-53x7mm-licht-brons?gad_source=1&gad_campaignid=17626418115&gbraid=0AAAAADOzmLM82r5-Aau6tlcuudl8iBSKo&gclid=CjwKCAjwwpDQBhAuEiwAa-4Wo-o-GUtFbVxAFbbWg0zyKt3ankFJX5vFO7KsQ3tRVguWz9P5bNNtXhoCOYUQAvD_BwE Ik had die van jullie en bovenstaande gekocht, uiteindelijk die van jullie gekozen i.v.m. dat jullie massief staal hebben wat veel kwalitatiever voelt. Echter was de kleur van Stile wel echt de perfecte match met alle overige zaken in de badkamer en wc's etc.

Antwoord van intergriff.com

Wat fijn om te lezen dat u voor onze deurkrukken heeft gekozen vanwege de massief stalen kwaliteit, Hendrik! Wij begrijpen dat de kleur licht brons voor u de voorkeur had en nemen deze feedback serieus. Heeft u nog andere suggesties waarmee wij die laatste ster kunnen verdienen? We horen het graag!

Prima deurklinken. Vooral mooie afwerking/kleur.

Bestelling van 5 setjes deurklinken snel geleverd. Prima kwaliteit en ziet er prachtig uit. Er was geen montagehandleiding bijgevoegd, maar is eigenlijk ook niet nodig voor dit product.

Antwoord van intergriff.com

Wat een fijne review, Henri, hartelijk dank! Het is geweldig te horen dat de deurklinken er prachtig uitzien en dat zowel de kwaliteit als de afwerking in de smaak vallen. Fijn ook dat de bestelling snel bij je is aangekomen. Groet, Team Intergriff
C V
Cees v.
Ruim assortiment, een mooie aanbieding voor buitengewoon mooi deurbeslag van zware kwaliteit. Snel bezorgd, netjes ingepakt. Duidelijke tekst en uitleg op de website. Kunnen Intergriff zeker aanbevelen.

Antwoord van intergriff.com

Wat leuk om te lezen, Cees! Fijn dat ons ruime assortiment en de zware kwaliteit van het deurbeslag zo goed bevallen, en top dat alles snel en netjes werd bezorgd. Bedankt voor de aanbeveling, daar doen we het voor! Team Intergriff

Aanrader!

Snelle levering en kwaliteit erg goed! En velen maler mooier dan bijvoorbeeld bij een bouwmarkt voor minder geld. Zeker een aanrader heel blij mee!

Antwoord van intergriff.com

Dank voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en de kwaliteit naar wens. Veel plezier met uw aankoop!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Goede en snelle levering. Product ziet er net zo uit als op de foto en is van goede kwaliteit. Geen Temu meuk, heb gelijk nog een aantal besteld!

Antwoord van intergriff.com

Haha, dank je wel voor deze leuke review! Fijn dat het product er precies zo uitziet als op de foto en de kwaliteit klopt. We zijn blij dat je gelijk weer besteld hebt en hopen dat het nieuwe deurbeslag net zo goed bevalt. Groet, Team Intergriff
Snel geleverd! Deurkrukken zijn van goede kwaliteit. Sterk veer in de roset houd de kruk mooi horizontaal.

Antwoord van intergriff.com

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, afwerking en levering. Veel plezier met je aankoop! Groet, Team Intergriff

Excellent quality

The quality of the door handles and latches is excellent. I was happy with the installation. Delivery was fast. The package included everything. The purchase process was very simple and convenient. The installation instructions were lacking, so I had to figure it out myself, but I managed.

Antwoord van intergriff.com

Dear Nazar, that's awesome to hear! We will work on the installation instructions. Good to hear that you've managed to install it.
Er hoeft niks te verbeteren,het is perfect gegaan zoals ik gehoopt had

Antwoord van intergriff.com

Wat fijn dat alles precies zo ging als je had gehoopt, Antonius. Zulke berichten maken onze dag. Bedankt voor de vijf sterren en het vertrouwen in Intergriff. Groet, Team Intergriff

Uitstekend in alles

De klantenservice is zeer goed. Je komt het niet vaak meer tegen dat er gelijk gehandeld wordt op een probleem. En het word ook super opgelost. Geen gezeik. En de producten zijn voortreffelijk.

Antwoord van intergriff.com

Wat een fijne reactie, Dimitri, hartelijk bedankt! Het is inderdaad waar dat we bij Intergriff altijd ons best doen om problemen snel en goed op te lossen. Mooi dat u tevreden bent met zowel onze service als onze deurgrepen en deurbeslag. Tot de volgende keer!
Snel geleverd en mooie kwaliteit, juiste informatie

Antwoord van intergriff.com

Hoi Gerrit, dat is mooi nieuws. Fijn dat de levering snel ging en dat de productinformatie klopte met wat je ontving. Bedankt voor de vijf sterren en de mooie woorden over de kwaliteit. Groet, Team Intergriff

Heel tevreden!

Ik heb altijd de gewoonte om reviews te lezen van anderen vooraleer ik een aankoop doe. Gezien het een vrij nieuw bedrijf is kon ik niet bijzonder veel terugvinden. Ik heb het er toch op gewaagd en kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Betaling, levering goed verlopen en producten van goede kwaliteit!

Antwoord van intergriff.com

Beste Laura, Dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons als relatief nieuw bedrijf. Fijn om te horen dat zowel de betaling, levering als de producten naar wens zijn verlopen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Intergriff
Snel en goed geleverd. Kwaliteit van de deurklinken is ook goed.

Antwoord van intergriff.com

Wat fijn om te horen, Edwin! Bedankt voor je vriendelijke woorden over de snelle levering en de kwaliteit van de deurklinken. We doen ons best om elke bestelling met zorg te behandelen, en het is geweldig te weten dat we je daarmee blij hebben gemaakt. Groet, Team Intergriff
Mooie en degelijke spullen en niet duur. De veer in de deurklinken zijn wat aan de sterke kant maar dat is een kwestie van wennen. Dik tevreden

Antwoord van intergriff.com

Fijn om te lezen dat u de kwaliteit en prijs van onze producten weet te waarderen. Bedankt ook voor uw opmerking over de stevige veerspanning in de deurklinken, goed om te weten dat dit even wennen is. Wat had er voor u nog beter gekund? We horen graag verdere feedback. Team Intergriff
Altijd goede produkten. En ook de naleveringen worden niet vergeten en correct afgehandeld.

Antwoord van intergriff.com

Fijn dat u steeds opnieuw kunt rekenen op onze producten, Paul, en fijn dat ook de nalevering weer soepel en correct is verlopen. Dat soort service vinden wij minstens zo belangrijk. Bedankt voor uw vertrouwen! Team Intergriff
Supersnel bezorgd en bieden kwalitatieve spullen aan!

Antwoord van intergriff.com

Dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent over de kwaliteit.
Alles is prima verlopen

Antwoord van intergriff.com

Fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen, van bestelling tot levering. Dank je wel voor de vijf sterren en je bericht. We hopen je snel weer van dienst te zijn. Groet, Team Intergriff
Snelle levering, veel dank

Antwoord van intergriff.com

Fijn dat de levering zo snel bij je was, daar doen we ons best voor. Bedankt voor de vijf sterren en je bericht. Veel plezier met het beslag. Groet, Team Intergriff
Ontzettend snel geleverd en zelfs in het weeken!

Antwoord van intergriff.com

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! Fijn dat de levering zo vlot ging en dat we ook in het weekend voor je klaarstonden. Dat motiveert ons enorm. Team Intergriff
Snel en netjes ontvangen. 1 ding was niet op voorraad, maar keurig nagezonden.

Antwoord van intergriff.com

Fijn om te lezen, Janneke! Bedankt voor je vertrouwen. Wat mooi dat we het tijdelijk niet-voorradige item alsnog snel voor je hebben kunnen nasturen. We doen ons uiterste best om elk stuk deurbeslag met dezelfde zorg en afwerking bij onze klanten te krijgen. Team Intergriff

Bij Intergriff geloven we dat de kracht van een interieur zit in de details. Daarom bieden wij als enige in de markt een compleet assortiment deurbeslag aan dat volledig in één kleur verkrijgbaar is. ...