Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit, afwerking en het uiterlijk van de producten. Ook de service wordt gewaardeerd, waarbij vriendelijkheid, deskundig advies en een klantgerichte houding van de medewerkers vaak worden genoemd. De communicatie verloopt meestal prettig en duidelijk en de meeste klanten zijn tevreden over de naleving van afspraken en de levertijd. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren onduidelijkheden in de communicatie. Ook zijn er klachten over het niet altijd nakomen van afspraken en vinden meerdere klanten dat de levertijd soms sneller zou mogen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHout van Toen
Staaltje vakmansch, goede service!!
We waren al lang op zoek naar een goede oplossing voor onze open trap. Toen we via internet van hout van toen terecht kwamen was het snel bekeken.
Gijsbert is eerst bij ons thuis geweest met allerlei stalen om te kijken wat goed past en daarna hebben we de besmettelijke g geplaatst. Bart heeft vervolgens de trap perfect van nieuwe robuuste traptredes voorzien. Staaltje vakmanschap!!
Antwoord van Hout van Toen
Bedankt voor uw mooie recensie!
Wat leuk om te horen dat jullie tevreden zijn met de service en het renoveren van de trap.
Heel veel plezier ermee en hopelijk tot ziens.
Er werken hier vakmensen die liefde hebben voor mooi oud hout en dit een 2e leven geven in de vorm van meubels, trapbekleding en vensterbanken. Het zijn dure investeringen maar in onze ogen meer dan waard. Ze hebben meegeholpen om onze oude boerderij nog mooier en authentieker te maken.
Antwoord van Hout van Toen
Bedankt voor uw mooie recensie.
Fijn om te zien dat jullie blij zijn met de geleverde badkamermeubels, trappen en vensterbanken.
We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels in jullie prachtige boerderij!
Ik heb een tv meubel gekocht. Echt heel mooi, mooier dan in verwacht had. Het enige wat jammer is, is dat er aan de onderkant geen gat zit om kabels door te trekken. Verder echt een heel mooi product. Kom zeker terug voor nog een badkamer meubel
Bedankt voor uw recensie!
Wat leuk om te horen dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen. Daar doen we het voor. :)
Als we binnenkort het badkamermeubel mogen leveren maken we meteen een uitsparing in het tv-meubel.
Dit zit er niet standaard in aangezien het bij iedereen anders is. Maar we doen dit graag voor u!
Tot snel.
Allereerst een prachtig product, daarnaast een prettige en flexibele communicatie waarbij afspraken nagekomen worden.
Verbeterpuntje; levertijden.
Bedankt voor uw recensie!
Goed om te horen dat jullie blij zijn met het product en de communicatie.
Veel plezier met de lattenwand.
bedrijf met passie
We vinden het fijn dat de communicatie goed is en dat er aan afspraken wordt gehouden. Verder waren we al gecharmeerd van jullie manier van werken. Oud hout weer hergebruiken en met passie aan t werk. Daarom helemaal vanuit Limburg naar jullie toe gereden en dat was het meer dan waard! Wat een prachtige tafel en wat een prachtig bed!! We zijn er heel blij mee!!
Top.
Fijn contact.
Denken met je mee.
Maken wat je wilt.
Erg tevreden met het resultaat.
Bedankt voor uw positieve recensie!
Goed om te horen. We wensen jullie veel plezier met de mooie lampenstandaard.
Ongelovelijk mooie trap geworden ,beter en mooier dan verwacht
Antwoord van Hout van Toen
Bedankt voor uw recensie.
Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de trap en jullie verwachtingen zijn overtroffen. ;)
Hopelijk tot ziens.
Wat een professioneel bedrijf..........
We hebben een salontafel laten maken en we zijn daar SUPER TEVREDEN over! Wat mooi gemaakt en we hebben het alleen van een plaatje kunnen zien. Daarnaast leveren ze een fantastische service en zijn het zeer vriendelijke medewerkers. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan!!!!
Antwoord van Hout van Toen
Bedankt voor uw mooie recensie!
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de salontafel.
We wensen jullie veel plezier met het meubel en hopelijk tot ziens! :)
Side table
Erg mooie en goed afgewerkte sidetable voldoet volledig aan onze verwachting
Antwoord van Hout van Toen
Bedankt voor uw positieve review!
Goed om te horen, we wensen u veel plezier met het meubel.
De fijne communicatie. Wat een vakmannen.
Antwoord van Hout van Toen
Bedankt voor uw positieve recensie.
Fijn om te horen dat de communicatie als fijn is ervaren en onze vakmannen werk hebben geleverd zoals jullie wilden!
Veel plezier met de ombouw en vensterbanken.
Bedankt voor uw recensie!
We wensen u heel veel plezier met het meubel.
Hopelijk tot ziens.
Leuke en fijne uitleg en bezorging
Bedankt voor uw positieve recensie!
Goed om te horen, daar doen we het voor.
We wensen jullie veel plezier met de salontafel en komen snel de andere leveren. ;)
Bedankt voor uw recensie!
We wensen jullie heel veel plezier toe met de eikenhouten badkamermeubels.
Netjes gewerkt waren wel wat later maar mooi resultaat
Bedankt voor uw positieve recensie!
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het resultaat.
Hopelijk tot een volgende keer. :)
Wat een fantastisch bedrijf!! Vakwerk op maat, gemaakt door mensen die plezier hebben in hun werk en er verstand van hebben.
Wij zijn zeer tevreden over het eindproduct (gerenoveerde trap)
Onze dank is groot.
Antwoord van Hout van Toen
Enorm bedankt voor jullie positieve review!
Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn. :)
Veel plezier met de trap en hopelijk tot ziens!
Antwoord van Hout van Toen
Bedankt voor jullie recensie.
Heel veel plezier met het tv-meubel en de salontafels.
The planks are very nice and the communication about the delivery was good. However, they are 2cm wider than advertised, and also with closed holes when we selected the open option. We bought two and they are also quite different colours. Given how long it took to arrive, these differences were a bit of a surprise.
Goodmorning,
Thanks for your feedback! Glad you like the planks. They can vary a bit in color and character, but I understand the surprise. Sorry about the holes. We’ll make sure to fix that next time!
Bedankt voor uw positieve recensie!
We wensen jullie heel veel plezier met de salontafel.
Tafel is supermooi maar niet naar boven gebracht met de lift. Jammer.
Het vond het fijn dat er tijdig gemeld word wanneer het bezorgd word.
Wat ik niet fijn vond is:
ik had aangegeven dat er een lift aanwezig is die groot genoeg voor de tafel. Uiteindelijk hebben ze het niet naar boven gebracht omdat in hun ogen de lift niet groot genoeg was. Ik heb het uiteindelijk zelf naar boven moeten brengen en het paste prima. Enige was dat ze het een beetje schuin hadden moeten plaatsen. Ik denk dat ze niet hun best hebben gedaan om het op te tillen. Het ging bij mij echt prima. Dat was dus teleurstellend.
Antwoord van Hout van Toen
Bedankt voor uw recensie.
Fijn dat jullie tevreden zijn met de geleverde tafel.
Inderdaad was er over het naar boven brengen van de tafel een misverstand. Gelukkig is het goed gekomen.
Heel veel plezier van het mooie tv-meubel!
Bedankt voor uw recensie!
We wensen jullie veel plezier met de bestelling.