Gecertificeerd sinds: 17 okt 2022
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de hoogwaardige, mooie en vakkundig gemaakte producten. De service wordt als uitstekend en klantgericht omschreven; medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk en denken goed mee. Klanten prijzen het vakmanschap en de deskundigheid van de medewerkers, waardoor het eindresultaat van hoge kwaliteit is. Ook het advies tijdens het aankoopproces wordt als deskundig, meedenkend en waardevol ervaren. De communicatie wordt meestal als prettig, duidelijk en toegankelijk ervaren. Daarnaast waarderen klanten dat afspraken doorgaans worden nagekomen. Enkele klanten noemen verbeterpunten in de communicatie en benoemen uitzonderingen op het gebied van levertijden en punctualiteit. Daarnaast vinden sommige klanten de wachttijd te lang.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHout van Toen
appartement in Barcelona is door bijdrage van Hout van Toen een juweeltje geworden!
Antwoord van Hout van Toen
Staaltje vakmansch, goede service!!
bedrijf met passie
tv meubel besteld
Top.
Side table
Antwoord van Hout van Toen
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Hout van Toen
- +31342234040
- houtvantoen.nl
- info@houtvantoen.nl
- Barneveld, NLD
Hout van Toen
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubelen. Met een klein team maken wij vol passie de meubels in onze eigen werkplaats. Voor ieder interieur wat passends en zo samengesteld dat he...