Lucardi Juwelier Sittard

126 reviews in totaal   24 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsLucardi Juwelier Sittard

Met alle liefde geholpen bij het gaatje schieten van mijn dochter. Ze heeft niet gehuild, dankzij de lieve verkoopster die er een leuk moment van maakte door te zingen en met haar te spelen. We kregen duidelijke uitleg over de nazorg. Veel kusjes en liefde van ons voor het lieve meisje dat ons zo goed heeft geholpen.
Zeer leuke en goede bediening

Super vriendelijk personeel

Ik was 6 weken geleden al hier geweest en super goed geholpen door 2 heel vriendelijke dames. Vandaag terug geweest en gelukkig was die vriendelijk dame er weer. Zo vriendelijk en lief. Ik kan iedereen aanraden om hier heen te gaan.
Door dat meisje met de mooie ogen kom ik daar vaak. Gelukkig is zij altijd degene die mij helpt. Ze legt alles heel goed uit en denkt met me mee. Ik ben superblij met haar💐
De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de verkoopster waren uitstekend. Ik ben goed geholpen en kocht precies het artikel dat ik wenste
Goede service, snel geholpen, duidelijke uitleg. Tweede gaatje schieten zonder pijn gedaan.

Antwoord van Lucardi Juwelier Sittard

Superfijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad — dat maakt ons dag weer een beetje mooier! 💜
Zo goed en lief geholpen door de lieve meisje die daar staat. Ik zie haar altijd allen maar die heeft veel geduld applausje voor haar
Een super vriendelijke verkoopster en erg behulpzaam
Fijne rustige verkoopster goeie service
Goed geholpen door twee verkoopster ❤️
Vriendelijke verkoopster
Werden heel fijn en vriendelijk geholpen
Goed geholpen

Persoon wat me hielp was niet vriendelijk

De medewerker die mij hielp, kwam niet erg vriendelijk of behulpzaam over en was vooral met haar eigen bezigheden bezig.
Mooi sieraden en niet duur
Netjes geholpen, goede uitleg
Ik winkel altijd bij lucardi en vind het service top en mooie sieraden.