135 reviews in totaal   23 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

135 reviews in totaal

ReviewsLucardi Juwelier Sittard

Tevreden kleindochter

Ik heb met mijn kleindochter van 7 oorknopjes en een heus horloge gekocht bij Lucardi. Ze hebben een mooi assortiment voor kinderen,ook voor gevoelige oortjes. Kleindochter Yasmae is maar wàt trots op haar nieuwe juwelen!
Goede zo niet uitstekende hulp en uitleg van Uw medewerkster heden middag in uw filiaal te Sittard
Mooie en gevarieerde collectie, ook voor heren. Vriendelijk en snel geholpen!
Fijn geholpen in de winkel door de medewerkers en waren erg vriendelijk
Medewerkster was alleen in de winkel op zaterdag - was behoorlijk druk - bleef kalm en nam de tijd voor mij - gaatjes laten schieten

Antwoord van Lucardi Juwelier Sittard

Beste, Bedankt voor je 3-sterren review! We waarderen dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We hopen je in de toekomst weer bij Lucardi te mogen verwelkomen. Team Lucardi.
Met alle liefde geholpen bij het gaatje schieten van mijn dochter. Ze heeft niet gehuild, dankzij de lieve verkoopster die er een leuk moment van maakte door te zingen en met haar te spelen. We kregen duidelijke uitleg over de nazorg. Veel kusjes en liefde van ons voor het lieve meisje dat ons zo goed heeft geholpen.
Goede service
Zeer leuke en goede bediening
De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de verkoopster waren uitstekend. Ik ben goed geholpen en kocht precies het artikel dat ik wenste
Goede service, snel geholpen, duidelijke uitleg. Tweede gaatje schieten zonder pijn gedaan.

Antwoord van Lucardi Juwelier Sittard

Superfijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad — dat maakt ons dag weer een beetje mooier! 💜
Een super vriendelijke verkoopster en erg behulpzaam
Fijne rustige verkoopster goeie service
Goed geholpen door twee verkoopster ❤️
Vriendelijke verkoopster
Werden heel fijn en vriendelijk geholpen

Persoon wat me hielp was niet vriendelijk

De medewerker die mij hielp, kwam niet erg vriendelijk of behulpzaam over en was vooral met haar eigen bezigheden bezig.
Goed geholpen

Lucardi Juwelier Sittard

De leukste winkelstad van Limburg is Sittard! Hier vindt je alles wat je nodig hebt voor een perfect dagje shoppen. Je kunt er uitgebreid lunchen in één van de gezellige cafeetjes of juist slenteren d...