Reviews voor spelt-afvalcontainer.nl
Soepel en flexibel
Goede voorlichting op de website om de juiste container te bestellen. Chauffeur nam de tujd om de container goed te plaatsen en gaf aan welke ruimte nodig was bij ophalen. We waren niet thuis bij ophalen, maar op verzoek heeft de chaufdeur de pillonnen netjes in de carport gezet. Toen de container niet meer nodig was is die binnen 2 dagen weer opgehaald. Snelle reacties op de mail gehad. Erg tevreden.
Topservice
Wat een topservice! Vanaf het eerste contact met Robin merkte ik al dat persoonlijk advies hier écht centraal staat. Er werd goed meegedacht over welke afvalcontainer het beste bij mijn situatie paste, en alle vragen werden duidelijk en vriendelijk beantwoord. Dat gaf meteen vertrouwen.De levering was vervolgens verrassend snel geregeld. Binnen no-time stond de container al op de afgesproken plek, precies zoals afgesproken. En dan de chauffeur – zelden zo’n vriendelijke en behulpzame man meegemaakt! Hij nam even de tijd om alles netjes uit te leggen en zorgde ervoor dat de container perfect werd geplaatst.Kortom: een bedrijf dat doet wat het belooft, met een persoonlijke aanpak én uitstekende service. Absoluut een aanrader!
super snel, vakmensen en beleefd
Meerdere containers besteld, laatste keer container besteld met de vraag of die dezelfde dag nog geleverd kon worden. Binnen 3 uur stond de container op de gewenste plaats. Mensen zijn beleefd aan de telefoon, als de container geplaatst wordt zijn de chauffeurs, netjes,meedenkend en hebben verstand van zaken. Wil je dat de container op een ander tijdstip weg gehaald wordt? Via mail of telefoon het wordt keurig geregeld. voor ons 5 sterren!!!!!!
Uitstekend!!
Ik heb onlangs Spelt ingeschakeld voor een afvalcontainer en was zeer tevreden over de service. Van de eerste boeking tot de uiteindelijke levering verliep alles vlekkeloos en zonder stress.Een speciale vermelding voor de chauffeur, die ongelooflijk bekwaam was en de container ondanks de beperkte ruimte precies op de juiste plek plaatste. Ik beveel Spelt van harte aan aan iedereen!
positief
van af het bestellen tot na afhalen van de afvalcontainer is zonder strubbelingen verlopen, de communicatie met het bedrijf was vriendelijk en correct, ook de chauffeur belde een half uur van te voren dus bij deze een prettige ervaring
Prijs, Kwaliteit verhouding
Al langere tijd maak ik gebruik van de service van Spelt Afvalcontainer.Spelt komt altijd hun afspraken na, van maandag tot vrijdag altijd bereikbaar en helpen altijd waar nodig. Container toch langer nodig? Geen enkel probleem, stuur een mail en wordt direct voor me aangepast.Ik kom voorlopig nog hier terug.
Heel erg goed geregeld
Bestelproces, aflevering, ophalen, alles ging soepel. En niet onbelangrijk, als je belt dan krijg je geen keuzemenu of andere tijdrekkende onzin maar wordt er gewoon door een persoon opgenomen en word je goed geholpen.
Prima ervaring kwamen afspraken na
Prima ervaring. Aan de telefoon mocht het wat rustiger en vriendelijker maar ik denk dat ze vaak ongemanierde mensen aan de lijn hebben. Toen het ijs gebroken was werd er adequaat gecommuniceerd. Uiteindelijk wil iedereen het beste en een fijne ervaring hebben. Chauffeurs waren helemaal top. Als je een container wil bestellen doe het hier.
afleveren en ophalen stipt volgens afspraak
Goede service, volgens afspraak. Bij vorige afleveringen kreeg ik een tracker waardoor ik precies het tijdstip van afleveren en ophalen kon zien. Nu moest ik wachten. Vriendelijke chauffeur overigens.
Vriendelijke mensen die met je meedenken.
Je wordt netjes te woord gestaan als je belt , en je iets wilt weten of veranderen in de zin van eerder ophalen van je container .Zo ook de vriendelijkheid van de chauffeur die de container komt plaatsen en met je meedenkt over de plaatsing.Ik ben zeer tevreden over de firma Spelt .TOPMet vriendelijke groet ,Ron van ZwietenKoekoekstraat 20Nieuwkoop
Na wat gedoe de service zoals het hoort
De container werd zonder overleg op de verkeerde plek gezet - NB voor de nooduitgang van de parkeergarage - heb gebeld voor overleg om deze te verplaatsen - in eerste instantie geen medewerking - uiteindelijk na nogmaals bellen werd ingezien dat het niet handig was en is de container verplaatst op de plek waar ik hem wilde...
Geweldig
Online een container gereserveerd, iets later moest ik de datum een paar dagen verzetten en dat was geen probleem……Omdat ik ook niet precies wist hoe lang de sloop van de keuken zou duren werd mij geadviseerd gewoon de 8 weken huur aan te houden en zodra deze klaar zou zijn de opdracht kon geven tot ophalen.Zo gezegd, zo gedaan!Steeds op de hoogte gehouden via mail en smsTop service zowel aan de telefoon als via de chat
Top
De chauffeur was zeer vriendelijk hij was mooioptijd en dacht mee hoe te plaatsen.Ik hoop het niet meer nodig te hebben,maar als dat wel zo is neem ik zeker contact met jullie op.
top team!
Zowel de man die de bak kwam brengen (je bent altijd welkom voor een gehaktbal) als die hem kwam ophalen, fijn hoe jullie meedenken. Vrolijk en goed gehumeurd. Dik tevreden
Supersnelle service van Spelt Afvalcontainer: besteld, geplaatst en opgehaald als
Van planning tot uitvoering liep alles strak en professioneel: duidelijke communicatie, keurig op tijd en geen gedoe, precies wat je wilt als je tempo wilt maken in je verbouwing. Kortom, een partner die begrijpt dat tijd net zo kostbaar is als ruimte in je container.
Iedereen is vriendelijk!
Mijn eerste contact met het kantoor was heel positief maar ook de vrachtwagenschauffeurs die de containers brachten/ophaalden!
Spelt daar is geen spelt tussen te krijgen.
Zeer genomineerd bedrijf, met veel kennis en service.Klant gericht, denkt mee in het breedste zin van het woord.
Op tijd gebracht, ophalen wat langer
Het bestellennviabde site gaat makkelijk. Je wordt met meerdere mailtjes op de hoogte gehouden over de status.De klantenservice is ook goed bereikbaar, je krijgt snel antwoord.De container is op tijd gebracht.Het ophalen ging echter minder goed. De container zou maandag gehaald worden.Dat werd toen dinsdag volgens de klantenservice. Uiteindelijk is de container zaterdag opgehaald.De container is op tijd gebracht, dat was het belangrijkste. Maar als het belangrijk voor je is dat de container tijdig wordt opgehaald, zou je daar echt goede afspraken over moeten maken.
Ze doen wat ze zeggen
Een bedrijf die zegt wat ze doen en ook doen wat ze zeggen. Een bedrijf die klantbeleving waarmaakt.
Had op korte termijn container nodig, was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews