The Beautiful Bride Shop NL

608 reviews in totaal   153 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle verzending en levering van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren, met veel lof voor vriendelijkheid, persoonlijke aandacht en oplossingsgerichtheid. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Het retourproces verloopt doorgaans eenvoudig en vlot. Ook het ruime en diverse assortiment wordt gewaardeerd, net als de duidelijke en informatieve communicatie. Klanten zijn bovendien tevreden over het maatadvies en de mogelijkheid om gemakkelijk te ruilen bij twijfel. Er zijn enkele aandachtspunten: sporadisch is er teleurstelling over de kwaliteit van specifieke artikelen. Soms zijn er opmerkingen over retourkosten of de tijd die het kost om geld terug te krijgen. Daarnaast vinden sommige klanten het lastig om de juiste maat te kiezen, en wordt er af en toe geklaagd over het ontvangen van te veel e-mails.

ReviewsThe Beautiful Bride Shop NL

Snelle verzending

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Heel erg bedankt voor jouw mooie woorden over onze snelle verzending. Bij beautifulbrideshop.nl vinden we het super belangrijk om jouw bestelling snel en zorgvuldig bij je te krijgen, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw aankoop. We doen er alles aan om jouw ervaring soepel en prettig te maken, van bestellen tot levering. Jouw tevredenheid is voor ons de grootste beloning! Veel plezier en hopelijk tot ziens bij beautifulbrideshop.nl!
Ze geven goed maat advies betreft trouwschoenen. Verder zijn de schoenen super mooi!

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Super bedankt voor je fijne review! Bij beautifulbrideshop.nl vinden we het belangrijk om je te helpen met het perfecte maatadvies, zodat jouw trouwschoenen niet alleen mooi maar ook comfortabel zijn. Het is geweldig om te horen dat je blij bent met de schoenen en onze service. We wensen je een fantastische trouwdag en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met iets moois! Groetjes van het beautifulbrideshop.nl team

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Hartelijk dank voor je positieve reactie en het delen van je ervaring met beautifulbrideshop.nl. We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze snelle levering. Bij beautifulbrideshop.nl doen we er alles aan om jou zo snel en soepel mogelijk van dienst te zijn, omdat we weten hoe belangrijk die momenten zijn. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij beautifulbrideshop.nl!
Snelle levering en netjes verpakt en ook retourneren is eenvoudig.

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Bedankt voor je berichtje en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en nette verpakking van beautifulbrideshop.nl. We vinden het super belangrijk dat alles soepel verloopt, ook bij retourneren, zodat jij zonder zorgen kunt shoppen. Jouw positieve ervaring motiveert ons om steeds de beste service te blijven bieden. Tot de volgende keer bij beautifulbrideshop.nl!
Mooie producten, snel bezorgd en ook gemakkelijk te retourneren.

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Super bedankt voor je leuke review! Bij beautifulbrideshop.nl vinden we het top dat alles snel en soepel voor je geregeld werd. We doen onze best om niet alleen mooie producten te leveren, maar ook het hele proces makkelijk en fijn te maken, van bestellen tot retourneren. Fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren! Tot de volgende keer!
Erg snelle levering

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering van beautifulbrideshop.nl. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je aankoop. Jouw positieve ervaring motiveert ons om onze service steeds nog beter te maken. Bedankt dat je voor beautifulbrideshop.nl hebt gekozen!
Hele mooie schoenen. Ze ziten in een elegante doos en zijn per stuk verpakt waardoor er geen beschadigingen op kunnen komen. Erg blij mee. Ook snelle verzending.

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Super bedankt voor je lieve woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met je schoenen en de nette verpakking. Bij beautifulbrideshop.nl doen we altijd ons best om alles tiptop in orde te maken, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van je aankoop. En dat de verzending ook nog eens snel was, maakt het natuurlijk helemaal compleet! Veel plezier ermee en tot de volgende keer! Groetjes, Het team van beautifulbrideshop.nl
Mooie schoenen, snelle levering!

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Bedankt voor je lieve woorden en het delen van je ervaring met beautifulbrideshop.nl. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met je mooie schoenen en dat de levering snel verliep. Bij beautifulbrideshop.nl staat klanttevredenheid voorop en we doen er alles aan om jou de beste producten met de snelste service te bieden. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan je aankoop en dat je nog vaak bij ons terugkomt. Warme groetjes van het beautifulbrideshop.nl team!

Mooie artikelen en snelle verzending

Wat een fijne webshop! Mooie items en alles werd enorm snel verstuurd. Helaas was mijn bestelling toch niet helemaal naar wens. Super mooie tops maar stonden me helaas niet mooi.. het retour zenden ging echter ook top. Retourlabel aangevraagd en direct geregeld. Zending is nu onderweg retour dus ik kan niets zeggen over de snelheid van de terugbetaling. Maar tot nu toe enorm tevreden!

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Bedankt voor je uitgebreide en positieve beoordeling! Door de piek in het hoogseizoen kan de verwerking van je retour iets langer duren dan je van ons gewend bent, maar we zullen uiteraard ons best doen om alles zo snel mogelijk te verwerken. Bedankt voor je geduld en nogmaals dank voor je positieve bericht! :)
Snelle levering. Veel op voorraad en netjes verpakt. Heel tevreden

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Super bedankt voor je leuke review! Bij beautifulbrideshop.nl doen we altijd ons best om alles snel en netjes te regelen, fijn om te horen dat je daar zo tevreden over bent. Het is voor ons heel belangrijk dat onze klanten blij zijn met de voorraad én de verpakking. Jouw positieve ervaring motiveert ons enorm om zo door te gaan! Tot de volgende keer bij beautifulbrideshop.nl!
Mooie kwaliteit

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de mooie kwaliteit van onze producten bij beautifulbrideshop.nl. We doen er alles aan om alleen de beste materialen te gebruiken en onze klanten de hoogste standaard te bieden. Jouw positieve ervaring motiveert ons om ook in de toekomst kwaliteit en service te blijven leveren waar je op kunt vertrouwen. Bedankt voor je vertrouwen in beautifulbrideshop.nl!
Smooth experience, very quick delivery and good quality products.

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Thank you so much for your kind words! At beautifulbrideshop.nl, we do everything we can to make your shopping experience as easy as possible, from fast delivery to top-quality products. It is wonderful to hear that you had such a smooth experience. Your satisfaction is what drives us, and we remain committed to making every order perfect. We look forward to serving you again soon! Best wishes, The beautifulbrideshop.nl team
Steve en Gieta F.
Rotterdam
Ja probleem geld overboeking IBAN NL97ABNA0644512113? G. Jankie-frank
Heldere communicatie en goede ruilvoorwaarden. Fijne club! Verder was de persoonlijke behandeling heel fijn.

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Bedankt voor je mooie woorden over beautifulbrideshop.nl! We doen altijd ons best om heldere communicatie te bieden en zorgen dat onze ruilvoorwaarden zo fijn mogelijk zijn. Het is geweldig om te horen dat je de persoonlijke behandeling hebt gewaardeerd, want voor ons draait het allemaal om jou als klant. We vinden het belangrijk dat jij je speciaal voelt tijdens je hele ervaring met ons. Tot de volgende keer bij beautifulbrideshop.nl!
Privéprofiel

Snelle verzorging

Gevarieerd aanbod

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Bedankt voor je mooie woorden over het gevarieerde aanbod bij beautifulbrideshop.nl. We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan prachtige producten die aansluiten bij verschillende stijlen en wensen. Jouw waardering motiveert ons om onze collectie steeds verder te verbeteren en te vernieuwen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen en blijven er alles aan doen om jouw shopervaring zo fijn mogelijk te maken. Hartelijke groetjes van het team van beautifulbrideshop.nl!

Oorbellen

Ik heb onlangs oorbellen besteld maar de kwaliteit is net als SHEIN of Temu en dat voor 69,- is echt veel te gek. Je mag toch wel echte kwaliteit verwachten voor dat bedrag!

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat de oorbellen niet aan je verwachtingen voldoen. De oorbellen die je hebt besteld, zijn ontworpen door Poirier, een vooraanstaand Nederlands merk op het gebied van bruidsaccessoires. Poirier staat bekend om haar hoge kwaliteit en verfijnde afwerking. Als er iets mankeert aan de oorbellen, vernemen we dat graag. Dan zoeken we uiteraard graag naar een passende oplossing en kunnen we dit indien nodig ook terugkoppelen aan Poirier. Met vriendelijke groet, The Beautiful Bride Shop.
Ik kocht schoenen online in mijn maat. De schoen pastte net maar omdat ik een brede voet heb zag ik me er niet de hele dag op lopen. Ik heb de winkel gebeld en werd heel vriendelijk geholpen. Ik kon de schoenen retourneren en kreeg meteen een maat 38,5 toegestuurd. Die zitten veel fijner. Fijne schoenen, fijne service

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en je nieuwe schoenen! We begrijpen dat comfort even belangrijk is als stijl, vooral op zo'n speciale dag. Het doet ons goed om te weten dat de maat 38,5 beter bij je past. We zijn er altijd om je te helpen en we hopen dat je van je dag geniet met je nieuwe schoenen. Bedankt voor het kiezen van beautifulbrideshop.nl! Met vriendelijke groeten, beautifulbrideshop.nl Team
Snelle levering en goede service.

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en onze service bij beautifulbrideshop.nl! We doen er alles aan om onze klanten niet alleen prachtige producten te bieden, maar ook een soepele en prettige winkelervaring. Jouw positieve ervaring motiveert ons om telkens weer topkwaliteit te leveren en onze service te blijven verbeteren. Bedankt voor je vertrouwen in beautifulbrideshop.nl! Groetjes!
Snelle verzending en mooie kwaliteit schoenen!

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Super bedankt voor je leuke bericht! Bij beautifulbrideshop.nl doen we er alles aan om niet alleen mooie schoenen te leveren, maar ook razendsnelle verzending te garanderen. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en service. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en natuurlijk staan we altijd klaar om je te helpen als dat nodig is. Tot snel bij beautifulbrideshop.nl!
Super mooi vestje voor bij de communiejurk van mijn dochter.

Antwoord van The Beautiful Bride Shop NL

Wat fantastisch om te horen dat het vestje zo mooi stond bij de communiejurk van je dochter. Bij beautifulbrideshop.nl doen we ons best om elk bijzonder moment nog mooier te maken met onze stijlvolle en kwalitatieve kleding. Het is altijd fijn om te weten dat onze producten bijdragen aan zo’n speciale dag. Bedankt voor je lieve woorden, en veel plezier met het vestje! Groetjes van het beautifulbrideshop.nl team