nl.personello.com

2.244 reviews in totaal

2.244 reviews since 2 jan 2020

Gecertificeerd sinds: 22 jan 2020
nl.personello.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen geprezen. De behulpzame, snelle en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak als een groot pluspunt genoemd, vooral wanneer er problemen of beschadigingen optreden. De mogelijkheid tot personalisatie van producten wordt gewaardeerd als een onderscheidende meerwaarde. Ook worden de verpakking en de veiligheid ervan meestal als goed ervaren. De website en het bestelproces worden doorgaans als duidelijk en eenvoudig omschreven. Wanneer er iets misgaat, wordt dit meestal snel en ruimhartig opgelost tot tevredenheid van de klant. Sommige klanten merken op dat er kleine tegenvallers zijn in de productkwaliteit. Daarnaast zijn er af en toe opmerkingen over beschadigingen of het ontbreken van cadeauverpakkingen. Ook wordt er soms opgemerkt dat de preview of uitleg op de website beter zou kunnen.

Reviewsnl.personello.com

Top service

Wat een goede service, nadat onze vuuraansteker niet aan kwam, werd er direct een nieuwe gestuurd. Wat is hij mooi🥰🥰
Helaas waren de glazen kapot aangekomen.ik kon kiezen of opnieuw maken of geld retour.helaas zou het niet meer optijd binnen zijn dus heb voor geld retour gekozen.dit stond de volgende dag netjes op m'n rekening. Netjes opgelost door Personello!

Schatkist

Het kistje werd netjes en goed verpakt geleverd. Echt een aanrader...ik maak er een schatkistje van voor de bruiloft vanojn zoon en schoondochter. Een leuke manier om geld te geven
Bestelling plaatsen was zeer makkelijk, werd heel snel geleverd in een mooie geschenk verpakking.
Super leuk lampje met eigen plaatje. Ziet er top uit. Mooie kleur , helemaal goed en snel geleverd.
Mooie kwaliteit Had alleen niet verwacht dat de puzzel zo klein was
Nadat mijn glas gebroken binnen kwam heb ik een mailtje gestuurd. Hier kreeg ik snel een reactie op. Binnen een paar dagen kreeg ik kosteloos een nieuw glas toegestuurd. Top!
Vlotte levering. Had alleen wat moeite om een ander lettertype te vinden, maar dat kan aan mij liggen.
Duidelijke site, makkelijk te personaliseren en snel geleverd
Heb 2 keer een gegraveerd glas besteld. Interface om foto te uploaden super gebruiksvriendelijk. 1e levering ging mis door laksheid van de DHL bezorger. Contact met klantenservice gehad en kreeg binnen een dag een reactie waarin werd meegedacht en zonder dat het de schuld van "Personello" was, begrepen ze dat het een cadeau was en bereid om direct een nieuwe te leveren ipv het onderzoek van DHL af te wachten. Echt top reactie! Uiteindelijk allebei de glazen ontvangen en echt super cadeau. Dus samengevat; een cadeau wat zeer de moeite waard is en een snelle en nette klantenservice
Ze goede kwaliteit geleverde gepersonaliseerd lampje. Erg blij mee!

Glazen blok met foto en tekst

Het glazen blok met de foto en de tekst erin zijn zeer mooi geworden. Zeker met de lichtbalk die we erbij gekocht hebben is het een zeer mooi cadeau geworden. Wel is de blok erg klein, hadden deze groter verwacht, zeker wanneer je naar de afbeeldingen kijkt die worden weergegeven. Ook zou het met lichtbalk een stuk minder mooi cadeau zijn geweest. De blok heeft echt wel deze lichtbalk nodig om hetgeen wat erin gegraveerd is tot uiting te laten komen. Snelle verzending ook, dat is fijn.

Echt super mooi, foto op glas en een aanrader

Heel bijzonder om een foto in glas te kunnen laten zetten/graveren. En dat de foto van keuze waar ik twijfel over had, zo mooi is gelukt, was boven verwachting😊. Heel blij mee. Ook de levering, super snel

Heel mooi

Dingetjes besteld voor vaderdag(een mok en een sleutelhanger), op tijd geleverd, heel mooi inkt werk. Hartelijk verrast door de kwaliteit.
Hele mooie pot met graveer eigen tekst . En snelle levering.
De persoonlijke benadering van Eva, de vlotte benadering. Alles was op tijd voor het huwelijk van onze kleindochter in Londen.
Het resultaat is heel mooi. Ik ben heel blij mee. Ik heb hem de hele dag aanstaan met het lampje. Ik zet hem ‘s ochtends om 8:00 uur aan en‘s avonds om 12:00 uur gaat het pas weer uit. Ben heel blij mee.
Betere uitleg bij de producten zoals dat nachtlampje ,(roze of blauwe folie erachter) denkt men oke leuk voor een jongen of een meisje.Maar dat is helaas niet zo ,het is gewoon naturel
Heel mooi gegraveerd en snel verzonden. Super!!!

Het is het net niet

Ik vond het lastig om het voorbeeld te maken, en het zou leuk zijn om een iets betere preview te zien. Nu zijn de letters zo klein dat je er een bril bij op moet zetten, terwijl het er op het voorbeeld goed uitzag.

Bij Personello kun je meer dan 100 cadeau-ideeën laten bedrukken of graveren met je foto en tekst. Je vindt veel gratis sjablonen voor je cadeaus in onze online designer voor elke gelegenheid. Maak v...