7 nov 2023
Al geruime tijd doe ik beroep op de 'Licentie2Go- services' voor aankoop van softwarelicenties en de verlenging ervan.
Eerst en vooral is er de wat mij betreft, zeer overzichtelijke website met duidelijke omschrijving en toelichting van de specs van de verkochte software suites. Zo word je perfect begeleid in het selectieproces van gewenste software(versies), afgestemd op de eigen specifieke noden.
Eens de juiste versie gevonden, kan je rekenen op een ongeëvenaarde prijs-/kwaliteitverhouding én zeer snelle levering.
De dienstverlening van 'Licentie2GO' stopt niet bij de levering, mailing van een licentiesleutel. Na het inloggen met je persoonlijke account op de site alsook na aankoopbevestiging via mail, word je stap per stap begeleid bij het installeren en activeren van de aangekochte software, incl. licentie.
Ondanks alles toch nog een probleem? Gewoon een mailtje en zeer snel krijg je tips en hulp om alles naadloos te doen werken.
Services zijn top en ongeëvenaard op verschillende vlakken: duidelijke toelichting van de specs van softwarepakketten en licenties, hulp bij installatie / activering door middel van stapsgewijze instructies en dito service na verkoop. Wat kan je nog meer wensen?
Beoordelingen voor Licentie2GO
Alles beviel uitstekend maar het instaleren met de key activatie in stappen was net iets anders dan dat er in de stappen plan stond misschien hier nog even iets om na te kijken . Ik moest de code zelf na alle stappen nog in de anti virus scaner invullen waarna hij pas actief werd dus dat ging niet van zelf over helaas . Is uiteindelijk na een uurtje zoeken wel gelukt
Praktisch en handig licentie voor een pakket verkrijgen.
Misschien per mail de installatiehandleiding bij het pakket meezenden. Nu lukte het niet om deze via jullie portal binnen te krijgen en moest ik er apart voor de klantenservice benaderen. Daarna was het met hun suggesties wel snel opgelost. Maar gaf dus wel even stress.
Snelle levering en meer.
Snelle levering tegen een heel schappelijke prijs.
Je krijgt een herinnering tegen de tijd dat je abonnement van het gekochte
programma is verlopen.
Het lukt mij iedere keer om het programma zonder veel moeite te installeren,
dankzij de duidelijke uitleg.
Al met al ben ik zeer tevreden over licentie2go.
Bij installatie van Norton 360 is volgens mij niet te vermijden om voor automatische verlenging te kiezen. Dit kan later wel worden rechtgezet, maar het lijkt sterk op een slimme manier om slordige klanten stiekem te binden. Je hebt bij de installatie geen mogelijkheid die koppeling te vermijden.
15 aug 2024
Goede prijzen en handleidingen
Goede prijzen, aanbiedingen en handleidingen.
Ik heb een Norton 360 product gekocht en de activatie daarvan is alleen met een volledige ICT-opleiding te doorgronden OF met de handleiding van Licentie2go.
Maar ook met die handleiding is het nog een uitdaging, die mij dus wel gelukt is.
19 aug 2024
We zijn verheugd met je vijfsterrenreview!
25 aug 2024
een verlenging in orde brengen was moeilijk, niet overzichtelijk genoeg veel werk er aan gehad heeft redelijk wat moeite gekost , maar het is wel in orde gekomen , verlenging is gelukt, liefst geen franstalige mails sturen ik ben Nederlandstalig
Antwoord van Licentie2GO
Goedemiddag, bedankt voor je recensie! Middels onze stap voor stap handleidingen proberen we je zo duidelijk als mogelijk door het activatie- en installatieproces te begeleiden; we begrijpen echter volkomen dat ook dan de procedure nog wel eens vragen kan oproepen. We staan altijd voor je klaar, en als je wil nemen we zelfs de activatie en installatie voor je uit handen, gratis en voor niets, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken! Waarom we mail in het Frans zouden sturen heb ik geen idee van want je account is toch echt in het Nederlands. Maar ik ga het voor je nakijken!
16 aug 2024
De goedkoopste aanbieder, geen trukendoos, snel geregeld, werkt perfect. Ook de afhandeling en facturatie liep gesmeerd. Ik had me bedenkingen, gezien andere aanbieders beloven gouden bergen maar sturen je uiteindelijk het bos in.
19 aug 2024
Jouw tevredenheid is onze grootste beloning. Bedankt!
Handige verlengings-alert, goedkoper dan verlengen bij de originele aanbieder. Begeleidende mails voor het doorvoeren van de verlenging zijn ook duidelijk. Bestellen en doorvoeren kost je maar een paar minuten
24 aug 2024
Super 2 Go!
Zeer fijn, die aanbiedingen van Licentie 2 Go! Deze keer de licentie voor Photoshop Elements 2024 genomen, een verbetering ten opzichte van de vorige versie. En dat voor een regelrechte stuntprijs.
23 aug 2024
Ik bestel al jaren bij Licentie2Go. Wat ze aanbieden is goed van prijs en kwaliteit. Wanneer ik hulp nodig heb is de reactie vlot en accuraat. Op naar de volgende bestelling!
Iets kopen is makkelijk en snel gedaan. Daarna ook duidelijk tekst en uitleg voor installatie. Zelfs herinnering dat ik installatie nog niet had gedaan. Dus super service
Eenvoudig en snel
Al jaren maak ik gebruik van Office 365 online via Licentie 2 GO. Wat fijn is dat je tijdig op de hoogte wordt gesteld voor een verlenging tegen een aantrekkelijke prijs.
19 aug 2024
Yes! We zijn dolblij met je top review!
Goed, snel en niet duur.
Goedkoop, snel en werkt tot op heden altijd. Prima voor elkaar, ben en blijf vaste klant. Onvoorstelbaar hoe je door Norton gepakt wordt. (€ 119.99 VS € € 44.99)
Scherpere prijs dan de leverancier zelf
De licenties voor Office en AVG koop ik al jaren bij Licentie2Go. Zij bieden eenzelfde produkt namelijk aan tegen een scherpere prijs dan AVG en Microsoft zelf.
14 aug 2024
Zelfde producten lagere prijs
Zelfde producten voor een zeer concurrerende prijs. Heldere instructies en prima service.
Ik koop al jaren licenties via Licentie2go. Zeker aan te bevelen.
15 aug 2024
Jouw vijf sterren maken ons heel blij, dank je wel!
Licentie2Go doet niet alleen verkoop maar heeft ook een goede nazorg om de klant te helpen als het even niet lukt.
Een dikken pluim voor licentie 2Go.
Antwoord van Licentie2GO
We zijn je dankbaar voor de lovende woorden!
28 aug 2024
De prijs is concurrentieel.
De handleiding liet niet toe om vooraf alles te doorlopen maar vroeg om de sleutel in te voeren en dat is jammer.
Antwoord van Licentie2GO
Bedankt voor je buitengewone feedback! We zullen er alles aan doen om onze handleidingen zo volledig en compleet als mogelijk te maken en alle adviezen hiervoor omarmen we met enthousiasme!
16 aug 2024
Goed aanbod met lage prijzen en vlotte installatie
goed aanbod
lage prijzen
heel makkelijke website
prima handleidingen om de software correct te installeren
ze sturen je op tijd herinneringen
19 aug 2024
We zijn oprecht dankbaar voor je vijf sterren!
Snelle en prima service
Het bestellen van een pakket bij Licentie2Go is eenvoudig en de afhandeling verloopt zeer vlot. Goede informatie t.a.v. de installatie.
21 aug 2024
Fijn dat je een herinnering krijgt dat je licentie bijna afloopt. En dan voor een scherpe prijs gemakkelijk een nieuwe licentie kopen.