Klanten waarderen de snelle, behulpzame en klantgerichte service. Het deskundige, persoonlijke advies – zowel telefonisch als in de winkel – wordt als zeer positief ervaren. Het personeel wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en deskundig. De kwaliteit van de producten voldoet aan de verwachtingen en het uitgebreide assortiment biedt ruime keuze met aantrekkelijke aanbiedingen. Ook de communicatie over bestellingen, levering en problemen is meestal duidelijk en klantgericht. Er zijn enkele meldingen van inconsistenties in de service en communicatie. Daarnaast ervaren sommige klanten vertragingen of problemen bij de bezorging.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.telstarsurf.nl
goede service, bij een foutje wordt er adequaat gereageerd (een uitzondering tegenwoordig) en faire prijzen
Alles perfect
Ik koop graag bij jullie
3/2 zit goed
De webwinkel en service is prima. Alleen met de verzending en met de track en trace is het dit jaar al 2x misgegaan.
1. Ik geloof DHL. Hele dag thuis en gewacht zowel mijn vrouw als ik. Eind van de dag email van bezorger dat ik het pakket ergens op kon halen omdat ik niet thuis geweest zou zijn.
2. FEDEX. Track en trace steeds uitgesteld tot 6uur eind vd dag. Pakket niet gekomen. Pas op de 2e dag om 1700 kwam het aan. 2dagen thuisgezeten. Persoonlijk heb ik altijd betere ervaring met Post nl.
Als de bezorging in orde zou zijn geweest waren het 5 sterren geworden.
Joost Lagendijk
behulpzaam en snel geleverd
behulpzaam en informatief bij een vraag over te plaatsen bestelling, die vervolgens ook snel en op tijd is geleverd!
Normaal
Meer dan tevreden. En die evaluatie geef ik ook altijd. Maximaal aantal sterren. Maar nu werd mijn bestelling geannuleerd omdat de surf onderdeel er toch niet was. Maar er werd geen alternatief geboden. Had beter gekund denk ik.
Succes daar
Valt weinig toe te voegen, de producten die ik koop , koop ik doelgericht en kende ik al. De verzending en verpakking zijn prima in orde. Het is dus de naam en kwaliteit van het product in dit geval.
Tot wind..
Goede service, snel geleverd, helaas geen persoonlijke touch.
zeer behulpzaam personeel!!
Al jaren vaste klant. Prima team van medewerkers. Klantvriendelijk en kundig. Voelt als echte samenwerking! Altijd fijn om de snoepwinkel binnen te lopen 😃
Super hé, na al die jaren nog steeds zeer tevreden, zowel online als in de winkel, ik blijf fan 😉
Prima service en korte levertijd
Helemaal perfect en een goede service
Perfecte afhandeling!
Ze reageren erg snel en lossen evt problemen direct op. Producten zijn kwalitatief ook goed!
Snelle verzending , product precies zoals verwacht
makkelijk zoeken, snel opgestuurd
goede producten voor een goede prijs en snelle service
Deskundig advies en flexibel in de uitvoering, en dat is waar het om gaat. Supergoeie ervaring.
Prima
Top service!