Klanten zijn zeer tevreden over de snelle verzending en ontvangst van hun bestellingen. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht beschreven. Daarnaast ervaren klanten het advies en de hulp als prettig, deskundig en persoonlijk. Ook de verpakking van de producten wordt gewaardeerd vanwege de mooie, feestelijke uitstraling en de aandacht waarmee deze is verzorgd. Het aanbod aan kleding, merken en producten wordt als aantrekkelijk en van goede kwaliteit beschouwd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLevi & Meli
Geïmporteerde review
Prachtige kleding en super fijne service
Antwoord van Levi & Meli
Hi Wendy. Wat vervelend om te zien dat je niet tevreden bent. Kan jij ons aangeven wat je niet fijn vond? De producten van Looxs? Je mag ons ook even een email sturen en dan lossen we dit graag even op!
5 sterren, bedankt!
Wauw, 5 sterren! Super bedankt
Bedankt voor de 5 sterren! ✨
5 sterren, bedankt
Geïmporteerde review
Lieve behulpzame meiden! Heel veel moois in deze (web)shop!
Goede en snelle levering
Geïmporteerde review
Mooie kleding en een fijn advies.
Geïmporteerde review
Snelle en goede service! Bedankt!
Geïmporteerde review
Wat een feest om het uit te pakken en er zat zelfs een cadeautje bij voor mijn zoon
Geïmporteerde review
Topservice! Snelle verzending, mooie kleding!
Fijne hulp en advies!
Geïmporteerde review
Wat een prachtige merken en producten hebben jullie en wat was het een cadeau om uit te pakken
Geïmporteerde review
Wat een toffe spullen en snelh Geleverd!
Geïmporteerde review
Prettige communicatie via Instagram gehad. Heel meedenkend en snel contact. Mijn bestelling was ook heel snel binnen! Ontzettend blij mee. Ik ga zeker weten vaker wat bestellen
Geïmporteerde review
Prachtige merken en snelle verzending
Geïmporteerde review
Super leuk ingepakt, fijn advies