Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en professioneel omschreven. Problemen worden snel, effectief en vriendelijk opgelost door de klantenservice. Ook de communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid, de geboden informatie en de snelle reacties. Verder zijn klanten tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de producten en wordt de kwaliteit doorgaans als zeer goed ervaren. Er zijn incidenteel klachten over de kwaliteit van de producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.papstar-shop.nl
zeer correcte, snelle en vooral tegenwoordig ... vriendelijke service !!
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden!
We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We zijn zelf ook klanten in andere winkels en onze doelstelling is de service aan te bieden die we zelf graag zouden ontvangen.
Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Goede prijs en snel afgehandeld
prima, snelle levering, goede produkten. Soms alleen wat zoeken in de shop.
Fijn contact en begrip.
De gotische kaarsen zijn prachtig van kleur, ruiken niet en branden perfect!
De stompkaarsen die ik eerder besteld heb, branden minder gelijkmatig op; de “wanden” branden niet mee en daardoor brandt de vlam minder rustig en walmt af en toe.
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor jouw lovende woorden :-)
PAPSTAR verkoopt kaarsen in horeca-kwaliteit - en het royaal scala aan stralende kleuren vallen altijd goed in de smaak.
snelle, correcte levering
Netjes en snel geleverd
Snelle levering .
Snelle levering.
Goede opvolging!
Ook al waren de gewenste producten niet direct leverbaar, de order werd zeer correct begeleid en daar werd goed over gecommuniceerd.
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling en voor jouw geduld!
Zelf ben ik ook klant en ik vind het daarom zelf ook belangrijk om wachtende klanten op de hoogte te houden. Ook dankjewel voor jouw begrip, het goodie heb ik graag meegestuurd bij ons vriendelijk contact.
Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Wat een prima service, en snelle levering.
Top
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Dankjewel voor de vriendelijke woorden!
De collega's in het magazijn slagen er bijna altijd in om de pakketten snel in te pakken en te versturen. En als de pakketbezorger meewerkt, dan gaat de levering inderdaad snel.
tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Snel geleverd. Goede stevige bordjes
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Dankjewel voor jouw vriendelijke beoordeling!
De ronde bordjes van suikerriet zijn inderdaad super stevig - ik spreek uit ervaring. De bordjes kunnen makkelijk twee stukjes taart dragen ;-D Bovendien PFAS-vrij, vind ik ook een belangrijk punt.
Snel geleverd
Na een mailtje met extra vragen over de kwaliteit was er een zeer goede opvolging van het probleem. Fijn dat jullie de tijd nemen om dit op te lossen.
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling en het fijne contact.
Wij staan altijd open voor feedback, zowel negatieve als positieve. En als het mogelijk is, dan zoeken we ook naar een oplossing. Ook dankjewel dat je de tijd genomen hebt om m'n vragen te bekijken en te beantwoorden. Dat heeft mij ook zeer geholpen voor de toekomst. Mijn spreekwoordelijke deur staat altijd open, graag ook per mail.