synofit.nl

11.250 reviews in totaal   149 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de effectiviteit van het product bij het verminderen van pijn en het verbeteren van gewrichtsklachten. Ook worden het gemak van bestellen en dagelijks gebruik gewaardeerd. De snelheid en betrouwbaarheid van de levering worden meestal als goed ervaren, en snelle reacties en nette oplossingen vanuit de service worden genoemd. Er zijn echter ook negatieve punten: sommige klanten ervaren problemen met het afleveradres of vertraagde levering. Er is frustratie over periodes waarin het product niet beschikbaar was of capsules tijdelijk uit de handel waren. Klachten zijn er over grote capsules, het ontbreken van herhaalopties, de prijs en het gemis aan kortingen, vooral onder trouwe klanten. Daarnaast wordt de communicatie en service niet altijd als goed ervaren, omdat er soms niet wordt gereageerd op klachten.

Reviewssynofit.nl

Ik gebruikte vroeger iets van Holland & Barrets.

Ik gebruikte vroeger iets van Holland & Barrets maar vond dat dit weinig deed voor mij en ook best duur was, maar ik heb sinds ik het produkt van jullie gebruik toch minder pijn alleen ik gebruik 3gml want ik krijg genoeg andere vitamines uit voorgeschreven produktenf binnen door een arts. Af en toe eens wat korting zou leuk zijn
Ik heb veel baat bij het gebruik van synofit.

voordeel van Synofit

Door een ongeval ben ik het kraakbeen uit mijn knie kwijt. dat is in 2000 recht gezet door een plaat in mijn bil aan te brengen zodat er altijd een smal streepje vrij blijft. synofit neem ik dagelijks omdat ik het ontstekingen uitbant.
J G
Joke G.
Tevreden
Ik gebruik het te kort
Het helpt tegen mijn kniepijn
Service en kwaliteit van het product.
Artrose pijn in handen en knieën nagenoeg verdwenen.
Dank zij deze pillen heb ik minder pijn in mijn versleten knie en enkel.