www.uiltjebrewing.com

2.357 reviews in totaal   369 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 dec 2021

uiltjebrewing.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en vlotte afhandeling van hun bestelling. De smaak van het bier wordt vaak geprezen als heerlijk, uniek en een echte beleving. Het ruime en gevarieerde aanbod, inclusief bijzondere smaken, valt goed in de smaak. De prijs wordt meestal als redelijk of scherp ervaren. De webshop is overzichtelijk, prettig in gebruik en biedt leuke extra's zoals persoonlijke kaartjes. Ook de nette en veilige verpakking en de als top ervaren service worden gewaardeerd. Er zijn enkele opmerkingen over een hogere prijs. Daarnaast noemen sommige klanten kleine beschadigingen aan de blikjes.

Reviewswww.uiltjebrewing.com

Er zijn vaak mooie aanbiedingen en de webshop ziet er keurig uit. Daarnaast zijn de verzendingen vaak netjes op tijd

Antwoord van www.uiltjebrewing.com

Hi, Bedankt voor jouw review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Klantenservice van Uiltje Brewing
Goede bieren voor een faire prijs. Keep up the good work.

Antwoord van www.uiltjebrewing.com

Hi, Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat de biertjes in de smaak vallen. Daar proosten we graag op! Woooohooo, Uiltje Brewing Company
Het klopt bij Uiltje altijd. Snelle bezorging!

Antwoord van www.uiltjebrewing.com

Hi Frank, Zo is dat! Bedankt voor jouw review. Goed om te horen! Cheers! Wooohooo, Uiltje Brewing Company
Snelle levering, lekker bier. Alleen durf ik de oranjevlaggetjes niet buiten te hangen en daar had ik ze juist voor besteld
Prima biertjes

Antwoord van www.uiltjebrewing.com

Hi Hans, Fijn om te horen dat de biertjes in de smaak vielen! Bedankt voor je review en hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Woooohooo, Uiltje Brewing Company
Heerlijke bieren en erg leuke etiketten. Veel variëteit in IPA's en daar houd ik van
Verrassende bieren en blikjes. Snel bezorgd. Echt helemaal dikke prima

Heerlijke Brouwerij

Fijne website heerlijke bieren leuke aanbiedingen

Antwoord van www.uiltjebrewing.com

Hi, Wat een leuk nieuwe review, bedankt! Cheers en tot snel! Met vriendelijke groet, Uiltje Brewing Company

Andere samenstelling bierpakket

Zie liever meer pakketen met verschillende bieren ipv meerdere van 1 soort. Of zelf een pakket mag samenstellen voor een leuk bedrag.

Antwoord van www.uiltjebrewing.com

Heerlijke alcoholvrije NEIPA van Uiltje, ik geniet er veel van en vaak.
Voor het eerst wat besteld. moet nog aan pakket beginnen. maar prima website en snelle levering

Top

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen en de biertjes zijn heerlijk!