Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, evenals de kwaliteit, afwerking en het comfort van de producten. De vriendelijkheid, behulpzaamheid en het persoonlijke contact van medewerkers worden als bijzonder positief ervaren. Ook wordt de service als behulpzaam, flexibel en oplossingsgericht omschreven, zelfs bij problemen of speciale verzoeken. Klanten voelen zich goed geholpen dankzij deskundig en geduldig advies zowel in de winkel als telefonisch. Daarnaast wordt de duidelijke communicatie gewaardeerd. Sommige klanten merken echter op dat de communicatie rond levertijden soms te wensen overlaat, met name bij vertraging of gebrekkige informatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsSasa Store
Ontzettend vriendelijk! Zowel verkopers als diegene die het bed kwam monteren.
De producten komen in uitstekende staat aan.
Echt een aanrader!
super service, ook in weekend goed bereikbaar, en mooie kwlaiteit.
Heel compact verpakt. Slaapt goed.
Goede makkekijke bestelwijze en levering volgens opgave vriendelijke bezorgers en spullen goed verpakt en alles compleet en onbeschadigd
Zeer vriendelijke en geduldige…
Zeer vriendelijke en geduldige bediening. We kregen een gratis kopje koffie. De thuisbezorging liep zoals afgesproken. De bezorgers lieten ons ook weten dat ze er aan kwamen. Alles verliep zo goed als mogelijk.
Super snelle levering!!
Super snelle levering! En perfect bed :)
Mooie producten en goede communicatie
Goede bezorgservice.
Mooi product en snelle levering. Duidelijke montage.
service,contact,schowroom bezoek
Bijzonder fijne slaapbank snelle levering
Bijzonder fijn dat mijn slaapbank op tijd is gearriveerd! Ik dank Sasa store voor de uitstekende snelle service. Wel komt het pakket aan in 36 losse puzzel onderdelen die je zelf dan IKEA stijl inelkaar moet zetten. Dat mag van mij wel wat minder - 20 losse onderdelen lijkt me een maximum van wat een amateur nog zelf kan monteren. Misschien is het een suggestie om - tegen extra betaling uiteraard - ook een montage service aan te bieden (zoals IKEA ook doet)?
Prima bedrijf
Heel
Vriendelijk mensen, levering was iets later dan gepland maar communicatie daarover heel netjes. Mooie producten
snelle en effeciënte verzending. Duidelijke communicatie.