Reviews voor meubelpootjes.nl
Mooie pootjes en snel geleverd. Ik had tijdens het bestelproces de mogelijkheid om de bestelling tegen extra betaling de volgende werkdag te laten leveren. Gekozen voor deze optie, alleen verspringt tijdens het bestelproces de levering terug naar standaard en duurde het dus 1 dag langer. Ik betaalde uiteindelijk de optie voor de snelle levering ook niet, want het bedrag verspringt dus ook terug naar standaard. Maar wel vervelend als je denkt een extra snelle levering te kunnen krijgen en die is er dus uiteindelijk niet. Ik heb het nog eens geprobeerd en telkens springt de optie voor extra snelle levering terug naar standaard.
Klantvriendelijk en professioneel
Zeer klantvriendelijk personeel en denken met je mee. Door onverwachte omstandigheden konden onze stalen U-poten niet meer op tijd geleverd worden door de voormalige leverancier en moesten we hierdoor met grote spoed uitwijken naar een andere leverancier. Gelukkig kon Meubelpootjes ons helpen, tijdens het telefoongesprek ging de medewerker nog even extra controleren of de poten ook daadwerkelijk op voorraad stonden. Ze konden doordat ze samenwerken met Trunkrs ons de volgende avond de U-poten al laten bezorgen. Omdat er logistiek iets mis ging bij Trunkrs werd ook dit opnieuw boven verwachting gecompenseerd richting ons als klant. Zeer professioneel bedrijf met een top klantenservice team!
Ik had dacht ik 4 pootjes besteld . En 2 plank steunen ! Kreeg 1 pootje en 1 boekensteun die veel te groot was. Ik heb opgebeld en uit gelegd dat ik verkeerd had besteld ! Niet goed opgelet ! Als ik de 2 artikelen zou betalen mocht ik de boekensteun gratis terug sturen en kreeg ik 3 pootjes opgestuurd! Ik kreeg meteen nieuwe pootjes opgestuurd en een retour mail . Alles keurig opgelost !
Heel mooi
Duidelijk beschreven. Mooi afgewerkt. Zo’n groot kruis voor onder eettafel gekocht en kwam op pallet aan, was echt heel goed en netjes verzorgd met stootbuffers op de hoeken van de poot.
Had al eerder losse pootjes voor een bank besteld maar nog nooit zoiets groots als deze tafelpoot.
Snelle levering en uitstekende service. Toen bij de montage bleek dat er één lasnaad van een poot los was heb ik telefonisch contact opgenomen met meubelpootjes waarna ik per omgaande een nieuwe poot kreeg toegezonden. De tafel staat als een huis, geen beweging in te krijgen. Top en bedankt!
Poot van een fauteuil had het begeven, winkel/fabrikant kan niets betekenen. Maar Meubelpootjes brengt uitkomst, exact de poot geleverd die ik nodig had. Voor een paar euro kan de fauteuil weer jaren mee!
passende pootjes gevonden
In de winkel konden ze niet meer aan deze pootjes komen, want de bank was uit de productie. Toen op internet deze passende pootjes gevonden. Helemaal blij met het resultaat.
Snel geleverd en goede kwaliteit
Team hele andere looks gegeven met metalen matrix. Makkelijk in elkaar te zetten. En top dat er verstelbare doppen onder zitten. Zelfs een vlakke vloer is niet vlak;-)
Ik vond het heel erg jammer dat de poten niet paste op de gaten in de stoel.De afhandeling is heel goed verlopen.Het geld had ik de volgende dag terug op mijn rekening.Super!!!
Dank u wel.Vrgr.Sonja Louwen
Top service, werd gebeld over de levering. Was niet op voorraad, meneer ging zijn best doen, nou dat deed hij. 2 dagen laten de nieuwe tafelpoot binnen, echt super!
Spinnenpoot netjes bezorgd. Poot zelf zag er prima uit, geen beschadigingen oid.
Volgens beschrijving zou het op een pallet bezorgd worden. Maar dit was niet het geval. Volgens de bezorger gebeurt dit vrijwel nooit. Is prima wat ons betreft, maar misschien berichtgeving wijzigen om verwarring te voorkomen.
Mooie tafelpoot voor een mooie prijs
Mooie poot voor een mooie prijs, levering keurig via afspraak en de chauffeur heeft de poot tot in huis gebracht, alle lof voor deze vriendelijke man!
Prima bedrijf
Al het mogelijke gedaan om mee te denken , toen de bestelling door omstandigheden niet op tijd bezorgd was . En zeer geduldig aan de telefoon geweldig bedrijf 🌟
Prachtige plank besteld!!
Enige tijd geleden een hele mooie plank besteld. De pinnen voor de blinde bevestiging was ik vergeten. Uit gemak even via een bouwmarkt 'dezelfde pinnen' gehaald. Deze bleken toch niet zo stevig te zijn. Uiteindelijk de blinde pinnen nog apart bij Meubelpootjes besteld en deze zijn zooooveel beter! De plank is prachtig, mooie vorm en de pinnen voor de blinde bevestiging zijn mega stevig. Echt een topaankoop!
Gewoon goed
Gewoon zoals het hoort! Er was iets dat waarschijnlijk tijdens het bezorgen van de verpakking was geraakt. Dat is netjes binnen 1 dag nagezonden
De verzending gebeurde vrij snel en het bestelde artikel was precies wat ik er van verwachtte. Prima!
Mooie pootjes voor onder een Ikea kastje.
Goede kwaliteit. Snelle levering. Goede beschrijving op de site.
Prachtige tafelpoot!
Wij zijn heel erg blij met onze prachtige tafelpoot ( het tafelblad moet er nog op, ik heb nog geen foto ), de service is echt geweldig goed, de tafelpoot is tot bij ons binnen gebracht, en de tafelpoot was zwaar, en ik heb een heel goed telefonisch en mail contact gehad, ook omdat we iets verkeerd deden met de montage, de medewerker vroeg of ik terug wilde bellen als het gelukt was om de tafelpoot goed in elkaar te zetten en hij heeft nog extra informatie gegeven, wij zijn heel blij en gaan zeker nog voor meer tafelpoten kijken voor salontafels.
Prachtige pootjes voor verhogen Ikea kastje
Prachtige pootjes gekocht onder een IKEA kastje. Kastje staat nu hoger.
Kwaliteit producten. Snelle levering.
Goede ervaring gelijk reactie op de vraag die er werd gesteld en goede service.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews