Meubelpootjes.nl- Logo - Beoordelingen

Meubelpootjes.nl

831 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.875 beoordelingen in totaal

22 jun 2024
Zeer snelle levering en uitstekend verpakt. Zwaar pakket voorzien van kunststof bandjes waardoor pakket makkelijk gedragen kon worden.

31 mei 2024
Tot op heden wacht ik nog steeds op correcte en complete uitlevering van mijn order; 14 dagen na plaatsing. dit terwijl de website aangaf 'op voorraad' en 'volgende (werk) bezorgd. Wat uiteindelijk eergisteren binnen kwam bleek bij uitpakken verkeerd (twee verschillende frames), beschadigd (krassen en oneffenheden) en incompleet (helft van bestelling ontbreekt). Bij nabellen werd aangegeven geen zicht te hebben wanneer de bestelde producten weer binnen zouden komen. Erg slecht.

Beoordelingen voor Meubelpootjes.nl

WV
Wil v.
Leermens
27 sep 2024

Mooie poten..

Mooie poten! Kwamen keurig verpakt en op tijd aan. Vanwege het glas op de poten heb ik vilt op de bovenste vlakjes geplakt. Nu zijn er geen gaatjes meer te zien en glijdt de glasplaat ook niet. Het geheel ziet er prachtig uit! Blij mee!
geweldige service en top product! super mooie poot besteld en echt geweldig goed geholpen. Heb dit de afgelopen week al een paar keer verteld aan vrienden en collega's: dat dit soort service nog bestaat! 10/10 score
1 okt 2024

Vlot geholpen met 10 cm pootjes.

Vlot geholpen met 10 cm pootjes i.p.v. 2,5 cm welke standaard gemonteerd waren. Zit nu veel beter en kan hierdoor makkelijk opstaan. Bedrijf waar het product geleverd kon er niets mee. Ben er heel blij mee.
Ik ben tevreden over het product, maar de levertijd klopt niet met wat er op de website staat. Het zou op voorraad zijn, maar het duurde uiteindelijk anderhalve week

Maatwerk heel goed geleverd

Ik kon nergens meubelpoten vinden van 60cm, fijn dat ze hier voor mij speciaal poten konden inkorten! Goede service, en makkelijke communicatie.
16 sep 2024
Aangepaste maat voor tafelpoten. Keurig te woord gestaan aan de telefoon. Na afspraak binnen 14 dagen in huis.
17 sep 2024
Snelle levering.. Beter kan is de keuze van bezorger. Grote schade aan pakket. Dat zou ik graag beter zien.

Snel en goed

Snelle levering van een mooi product die zichtbaar met zorg is ingepakt voor een veilige levering.
22 sep 2024
Uitstekende kwaliteit pootjes vergeleken met overige webwinkels. Prijs is daarintegen wel hoger.
LO
Louk O.
Menaldum
29 sep 2024

De keuze is reuze!

Heel veel keuze en daarom de voor mij juiste pootjes gevonden. Snel verstuurd en ontvangen.
19 sep 2024

Prima materiaal en betaalbaar

Mooie pootjes, degelijk materiaal en voor een goede prijs/kwaliteit verhouding
23 sep 2024
gewoon prima, bestelling binnen enkele dagen (correct) geleverd
26 sep 2024
Snelle levering. Goed en snel contact bij telefonische vragen.
20 sep 2024

Goed 👍🏻

Snelle verzending, erg goed ingepakt en goede service.
21 sep 2024
Bestelling makkelijk te plaatsen en soepele levering
30 sep 2024
Makkelijk bestellen, prima levering, goed product.
WB
W B.
Hillegom
26 sep 2024

Uitstekende service

Klein probleempje, maar netjes en snel opgelost.
20 sep 2024
Snelle levering. Super afgewerkte producten.
Super snelle levering en een top product.
Goede kwaliteit en vlotte verzending!!