Meubelpootjes.nl- Logo - Beoordelingen

Meubelpootjes.nl
Beoordelingen:

567 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.292 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Meubelpootjes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website is overzichtelijk en geeft duidelijke uitleg, toch lukte het me de verkeerde maat schroeven te bestellen die dus te klein bleken. Ik heb gemaild en gevraagd of ik ze mocht ruilen voor een grotere maat. Dezelfde dag zijn de goede bedpootjes met de juiste schroefmaat verstuurd plus een retoursticker voor de te kleine pootjes. Fantastische service.

de meest kritische beoordeling

19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zwarte x tafel poten besteld en snel geleverd! Maar 1 was beschadigd (een deuk) maar afgezien van dat vond ik de lasnaden niet mooi dus ik wilde ze terug sturen. Geen probleem alleen moet je als klant zelf de retour kosten betalen! Ook daar heb ik geen probleem mee, maar niet voor twee stuks een kwam al beschadigd binnen!! Het was netter geweest om mij 1 x retour kosten te laten betalen. Met andere worden kijk uit wat je daar besteld. Vandaar 1 ster
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Meubelpootjes.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

De verkeerde levering werd snel opgelost

De meubelpootjes waren snel en goed verpakt geleverd. Twee meubelpootjes waren niet de door mij bestelde pootjes. Ik heb snel twee andere pootjes geleverd gekregen. In het magazijn zou de medewerker beter moeten opletten of hij de juiste bestelde pootjes voor de klant verpakt en verzendt. Verder is alles goed gegaan.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige service. Ik had een verkeerde bezorging aangeklikt waardoor het een paar dagen zou duren. Maar na chat contact had ik de volgende dag mijn bestelling al in huis met een speciale koerier. Fantastisch
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie stevige pootjes boor onze bank Misschien handig er bij te vermelden dat er geen viltjes bij zitten. Deze alsnog hersteld en 1 dag later al in huis. Bestellen en snelheid leveren is top.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ben zeer tevreden over de snelheid en afhandeling van mijn bestelling en de daaropvolgende communicatie om een foutje te herstellen.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is correct verlopen zoals de leveringsdatum , en ook de kwaliteit van het materiaal. Ik zou zeggen doe zo verder
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pootjes zien er prachtig uit en waren heel goed verpakt. Retourneren van een deel van de potjes verliep gesmeerd. Dank
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit

Fijne website, goede kwaliteit pootjes, duidelijke informatie in beschrijving. Snelle levering
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd in prima verpakking. Product is precies zoals op website vermeld staat.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Topkwaliteit. Goed afgewerkt. Ze zijn niet goedkoop. Je hebt hier jaren plezier van.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het is alleen in eerste instantie niet geleverd,maar de 2e zending is goed gekomen.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd en goed verpakt geleverd product. Voldoet geheel aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dit is echt geweldige kwaliteit, ik ben er erg blij mee, precies wat ik wilde
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruime keuze van goede kwaliteit

- Snelheid van leveren - goede kwaliteit - degelijke transportverpakking
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een goed product en telefonische hulp bij aanschaf
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service. Snelle oplossing voor een probleem. Snelle levering.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima snelle levering en tevens voor het afhandelen retourpakket
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle reactie en levering

Super snelle reactie bij vragen via de mail en snelle levering
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte maat, degelijk en genoeg gaten om het vast te zetten.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede omschrijving online, makkelijk bestellen, snel in huis.
Beoordeling melden
WS
Willem S.
Sassenheim
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Pootjes zijn erg stevig en voldoen aan alle verwachtingen.
Beoordeling melden