Aniculis

1.129 reviews in totaal   163 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering van bestellingen, de scherpe of acceptabele prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans gewaardeerd. De service krijgt positieve reacties, vooral vanwege klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Klanten vinden de website duidelijk en overzichtelijk, en het bestelproces wordt als eenvoudig en gemakkelijk ervaren. Ook worden heldere communicatie en regelmatige updates over levering en beschikbaarheid gewaardeerd. Er zijn enkele opmerkingen over variatie of teleurstelling in de productkwaliteit.

ReviewsAniculis

N F
Nancy F.

Gebruik voor onze hond

Wij gebruiken het product voor onze Oud Duitse herder. Hij wordt wat stram. Sinds we uw product gebruiken, is dit een eind over en is de hond weer levendiger. Zo fijn om te zien!
Prima bedrijf, fijn contact! Maar misschien iets minder om beoordelingen vragen. Inmiddels de 4de na 1 bestelling ontvangen.
Privéprofiel
In het bijzonder de snelle reactie en actie die werd ondernomen toen mijn pakje wel bezorgd zou zijn maar niet bij mij geleverd was, maar bij mijn buren , zo bleek later
Top service

Goed product en snelle levering

Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering.
super en snel geleverd
Ze leveren snel
LIVRAISON RAPIDE

Goede aanvulling voor DCM HARTPROBLEMEN.

Goede aanvulling voor de DCM HARTPROBLEMEN van onze hond.