e-verwarming.nl
Beoordelingen:

16 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16 beoordelingen in totaal  

3,75
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd. Echter onduidelijk wanneer precies werd verstuurd. Op de website staat wel volgende dag geleverd, maar dat is niet bij elke webshop juist. Ik mis dus een traking code en bericht van versturern.

Meest relevante negatieve beoordeling

5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zit na ruim een week nog steeds op mijn bestelling te wachten, heb nog niets gehoord of het verzonden is en het product was op voorraad.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor e-verwarming.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede hulp in contact en erg klantvriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van e-verwarming.nl
25 mrt 2024
Beste, Fijn dat het contact goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Team E-Verwarming
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Lage prijzen, slechte communicatie

Lage prijzen, maar slechte communicatie...
Beoordeling melden
Antwoord van e-verwarming.nl
6 dec 2023
Beste, In het proces bent u erachter gekomen dat uw op de verkeerde browser aan het bestellen was. Mijn collega Hans heeft u geholpen via de mail om te vragen wat u nog nodig had en u hiermee geholpen. Ook zijn uw spullen op tijd geleverd en hebben we u op de hoogte gehouden. Mocht er toch nog iets zijn wat wij over het hoofd hebben gezien dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team E-verwarming
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

snel geleverd; verzend moment was onduidelijk

snel geleverd. Echter onduidelijk wanneer precies werd verstuurd. Op de website staat wel volgende dag geleverd, maar dat is niet bij elke webshop juist. Ik mis dus een traking code en bericht van versturern.
Beoordeling melden
Antwoord van e-verwarming.nl
12 dec 2023
Beste, Bedankt voor uw review. Alle bestellingen krijgen een track & trace nummer die wij in de ochtend naar klanten mailen. Soms komt onze mail in de spam terecht en soms komt de track & trace niet binnen bij ons. We vinden het ook vervelend dat u uw track & trace nummer niet heeft mogen ontvangen. Onze excuses hier voor. Met vriendelijke groet, Team E-verwarming.
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tijdige levering. Communicatie over levering kan beter.
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde product geleverd, echter snel en zonder extra kosten in orde gemaakt.
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was zoals beschreven op de site en heel snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van e-verwarming.nl
10 jul 2023
Beste José, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles best
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zit na ruim een week nog steeds op mijn bestelling te wachten, heb nog niets gehoord of het verzonden is en het product was op voorraad.
Beoordeling melden
Antwoord van e-verwarming.nl
10 okt 2023
Goedemiddag, Helaas heeft de kachel er veel langer over gedaan dan we hadden verwacht. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team E-verwarming
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verwarming nog altijd niet geleverd. Blijkbaar niet voorradig en we werden hiervan niet op de hoogte gebracht. Enkel maar bij navraag, ons dit laten weten. En we weten nu nog altijd niet hoe het zit en wanneer die wordt geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van e-verwarming.nl
27 dec 2023
Goedemiddag, We vinden het heel vervelend dat de kachel die u heeft besteld niet voorradig is. Tot op heden is de kachel nog niet bij ons binnen en wachten wij op een bericht van de fabrikant met de levertijd. Ik las dat u uw order heeft geannuleerd en wij u het geld terug hebben gestort op uw rekening. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team E-verwarming
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen pakketje afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van e-verwarming.nl
29 aug 2023
Beste Dirk Jan, Wij krijgen nu de melding van DHL dat ze het pakket retour hebben gestuurd. Morgen verwachten wij dat het pakket opnieuw bij u wordt aangeleverd. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs