Matrashoes24.nl

13 reviews in totaal   13 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsMatrashoes24.nl

De matras hoes ziet er prima uit, dat is goed. Beloof niet levering in 4 dagen. Er gaat 2 weken overheen. Dat is niet erg als je het maar weet. Verder heel tevreden.

Makkelijk, snel en kwaliteit

Makkelijk bestellen, Snelle verzending en goede kwaliteit ban het product
Super snel en keurig op maat. Ik was een beetje sceptisch maar niet terecht want alles was goed geregeld en op tijd
Je wordt netjes op de hoogte gehouden en het is een prima product.
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden en goed product.
Fantastisch! Super kwaliteit!
G N
gea N.
Ten eerste verwacht je dat de hoes uit nederland komt, maar nee uit Polen en omtrek , Dus de levering laat lang op zich wachten ,Dan als deze eindelijk komt ,blijkt dat er gaatjes aan de binnenkant hoes zitten , Dat de rits abominabel er in is genaaid ,op sommige plekken er nauw om de runner goed te laten lopen en het stiksel liet aan het einde van de rits los, die je overigens met een hoop moeite tevoorschijn moet peuteren , omdat ze de hoes binnenstebuiten leveren ,Het was een grote ergenis, maar omdat wij helaas met haast op deze hoes zaten te wachten ,hebben wij het voor lief genomen .en zelf maar naald en draad erbij om alles vast te zetten ,Nu maar hopen dat bij beslasting van het matras, de hoes rondom niet los gaat of dat de nylon rits het niet snel begeeft.Geen aanrader dus .
Ik kan nog geen goede review geven omdat ik nog niets heb ontvangen. Het pakket blijft ergens hangen bij GLS.
Inmiddels ruim 1,5 week geleden geld betaald voor een matrashoes, maar geen reactie of een hoes nog gezien.
Heb nog niks ontvangen