All4Fysio Fysiosupplies

8.785 reviews in totaal   4.488 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de gebruiksvriendelijkheid van het bestelproces en de producten, en de duidelijke instructies. De kwaliteit en effectiviteit van de producten worden vaak gewaardeerd en de klantenservice wordt meestal als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Daarnaast wordt de retourprocedure vaak als eenvoudig en snel beschreven en worden problemen doorgaans snel en adequaat opgelost. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of onduidelijkheden bij de bezorging. Er zijn ook klachten over de traagheid of onduidelijke communicatie van de klantenservice. Af en toe zijn er klachten over defecten of tegenvallende werking van de producten. De retourprocedure kan extra kosten of onduidelijkheden met zich meebrengen. Verder vinden klanten het lastig om de juiste maat te kiezen, zelfs met duidelijke maattabellen, en vallen producten soms groter of kleiner uit dan verwacht.

ReviewsAll4Fysio Fysiosupplies

Doet zijn werk goed, maar is erg dik en hoog

Het bestelproces en de levering via All4Fysio zijn prima en soepel verlopen. Ik heb de teenspreider in maat L besteld (voor mijn schoenmaat 42). Toen ik ze uit de verpakking haalde, dacht ik meteen: "O jee, die zijn groot...". De eerste test was dan ook een teleurstelling. Het voelde erg vreemd aan mijn voet en was pijnlijk bij mijn herstellende capsulitis. Bovendien was het dragen van een leren sneaker compleet onmogelijk door de hoogte en de dikte van de spreider. Ik dacht echt: dit wordt hem niet. Na een paar dagen besloot ik de teenspreider toch nog een kans te geven. Ik deed hem om, trok er een sokje over aan en stapte in mijn slippers. De eerste paar minuten voelde het weer vreemd en vervelend, maar hoe langer ik hem aanhad, des te beter ging het. Het ongemakkelijke gevoel ebde geleidelijk weg en veranderde in een "Ooo, wow, dit doet echt iets goeds voor mij"-gevoel. Een dag later heb ik de spreider aangetrokken in combinatie met andere sneakers. Omdat de bovenkant van deze sneaker van flexibel mesh-materiaal is, geeft dit net wat meer ruimte. Ik heb hem nu al 6 uur aan en voel hem bijna niet meer! Ik ervaar inmiddels echt verlichting bij mijn tweede teen. Het enige minpunt is de cosmetische kant: omdat het mesh zo soepel is, zie je de spreider er helaas heel duidelijk doorheen drukken als een dikke bult op mijn schoen. Kortom: De spreider doet zijn werk wat betreft de breedte en de verlichting uitstekend, maar ik vind het model persoonlijk net iets te dik en te hoog voor normale schoenen en de meeste sneakers.
Het bestellen, betalen en ontvangen gaat prima en geruisloos. Daar zijn geen opmerkingen over. Over het produkt Sim Slide aantrekkous heb ik wel een opmerking. Het is bij voorgaande produkten telkens voorgekomen dat de 2 oranje stoffen lipjes aan de zijkant binnen redelijk korte tijd afbreken waardoor de elastiek naar binnenschiet waardoor het produkt voor het uittrekken niet meer kan worden gebruikt. Ikzelf bind daar tegenwoordig een stukje touw aan waardoor dit niet meer aan de orde is. Ik begrijp totaal niet dat iemand deze "constructie" bedenkt want dit moet toch bij meerdere mensen ook plaatsvinden.
Was altijd zeer tevreden over All4fysio, dus daarom besloot ik de knie brace ook weer te bestellen, met de wetenschap dat het ook snel bezorgd zou worden. Opende mijn account, de bestelling was een fluitje van een cent, wat de aflevering bezorging, thuis of bij een PostNl service ophaalpunt, zag ik dat het laatste al ingevuld was, ik wijzigde het in thuis bezorging Lage Weide, via IDEAL deed ik het bedrag overmaken, en kreeg via e-mailbericht de vestiging binnen van mijn bestelling. Bekeek deze gelijk, en zag dat ik toch mijn pakketje op zou moeten halen bij een service-punt, terwijl de verzendkosten van 4,95 euro, die ik bovenop de kniebeschermer zelf moest betalen voor elke keuze (thuisbezorging of ophalen) toch vermeld stond, dat het naar een service punt zou worden gebracht. Binnen 1 minuut na mijn overmaking belde ik het bedrijf, of het nog snel gewijzigd kon worden in thuisbezorging. Dat kon niet meer, terwijl het klaarmaken voor verzending NOOIT in 1 minuut na binnenkomst bestelling gerealiseerd had kunnen worden Ging. uiteindelijk het wo’dag toch ophalen, kreeg daar te horen dat ik mijn ID bewijs moest tonen, had deze niet bij mij, lekker! Kon do’dag voor de 2 x door jullie daar naar toe en eindelijk had ik de brace, moest ook nog een handtekening door jullie bedrijf plaatsen. Ging om een bedrag van ongeveer 45.00 euro! Lekkere dienstverlening dit x door jullie. Baalde verschrikkelijk door de onwilligheid van deze laconieke medewerker aan de telefoon, die geen enkele moeite deed, om zsm de wijziging in te brengen dat ik het THUIS bezorgd wilde hebben. Voor jullie assortiment zijn vele concurrenten, dat zal ik ongetwijfeld meenemen bij een vlg bestelling!
De brace is klein en goed in dagelijks gebruik,voor werkzaamhed waar je precies werkzaamheden moet verrichten wordt het lastig,teminste in mijn geval ben dakkeker ,schroeven vast houden,accuboor,brander,smalle voorwerpen,gaat in mijn geval erg lastig.ook het klitteband doet bij mijn rechts aan de pols kant pijn dit heb ik zelf bij geknipt,is nu redeijk te doe. Kort gezegd,voor thuis is dit een goede oplossing,flessen of poten open lukt goed.aardapels schillen lukt voor mij niet zo goed ,geen pijn maar kan de aardappel bijna niet schillen. Dit is een goede oplossing voor een niet aangepaste brace. Als je het goed wilt hebben moet je toch een brace op maat laten maken

Duimbrace doet wat het moet doen, geen pijn meer!!

Nu een week in huis en ik moet zeggen dat deze duinbrace werkt heel goed! Pasvorm is perfek, had maat L besteld en zit goed om mijn pols. Heb heel veel last van een trigger duim dat klikt en vast zit en dan los schiet wat heel veel pijn veroorzakt, maar door het dragen van deze duimbrace, wordt mijn duim in een positie gehouden waar het geen kant op kan gaan. Heel erg blij met deze aankoop. Bedankt ALL4FYSIO voor een snelle levering!!

Fijne brace van Mueller.

Als 1e indruk is de Mueller rugbrace een prima product. Zoals ik de brace nu een poosje gedragen heb, biedt het goede ondersteuning dankzij de baleinen en door de dubbele verstelbare sluiting voelt de brace stevig, doch comfortabel aan. Ik weet natuurlijk niet of bv het klittenband na enkele maanden dragen nog sterk genoeg is. Maar voor nu zeg ik prima product! Echter, de levering werd tot 2x toe verschoven waardoor ik mijn rugbrace niet op zaterdag ontving, maar pas op dinsdag. Maar dat kan ook aan Postnl gelegen hebben. Verder was het geen lastige order om te verwerken, ik heb geen aanleiding gehad om klantenservice te benaderen, geen bijzonderheden in het algemeen. Dus vandaar ook 4 sterren = Goed. (Duim omhoog).

Ongelukkige manier van retourneren wat onnodig veel geld kost, goede producten.

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de bezorging en ook de producten zijn correct, aftrek vanwege de lastige retournering. Ik moest van mijn handtherapeut meerdere braces bestellen en later nog 2 tot we de goede hadden. De andere drie moest ik dus retourneren. Dat had allemaal in 1 doos gekund, maar dat was bij jullie wijze van retourneren niet mogelijk, zodat ik elke keer 6.95 moest overmaken in plaats van 1 keer. Ik vond het toch al duur, maar om dan meerdere keren te moeten betalen is niet fijn. Mogelijk kunnen jullie het zo regelen dat je het ook in 1 keer kunt retourneren met 1 keer retourbetaling.
De service is TOP. Het probleem is een chronische peesontsteking in de lies. De compressie short besteld in overleg met de fysiotherapeut. Het advies en instructie, hoe het product gedragen moet worden, is als fijn ervaren. Op iedere vraag kwam er een begrijpelijk, persoonlijk antwoord. Ondanks dat de communicatie via de chat verloopt had ik echt het gevoel dat er is meegedacht. Passen en ruilen is geen probleem. De chat geeft duidelijke instructies hoe je het pakket kan terug sturen. Snelle levering. Kortom. Een aanrader.

Snel en goed

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding en mijn rollator was zeer goed verpakt, dus was netjes met post.nl mee gekomen. Ik heb verder geen contact hoeven hebben met het bedrijf, omdat de levering vlekkeloos verliep en ik tevreden ben over het product. Dus de ondersteuning van of contact met klanten kan ik niet beoordelen.
zat in goede degelijke verpakking dat goed teen stootje kan. Alleen zou ik een andere bezonmrger nemen! Hij beld aan en is vedwenen Wij als 80 hebben dan een probieem begrijp U wel!! We bestellen niet voorniks een Rolater.
Had de elleboogbrace besteld ivm een tennis elleboog. Had eerst een 4 kwa maat besteld en zat wel erg strak dus contact met KS gehad en die adviseerde me alvast deze retour aan te melden maar nog niet te versturen en 1 maat groter te bestellen zodat ik kon kijken welke het beste zat en kon vergelijken omdat soms meten niet alles zegt. Maar na maat 5 ontvangen te hebben merkte ik toch dat deze niet de benodigde steun gaf en heb ik na contact met hun de 5 retour gestuurd (en hebben hun dit gewijzigd intern dat de 5 ipv de 4 terug komt) Heb deze zojuist op de post gedaan dus de afhandeling volgt nog
Artikelen prima in orde echter de bezorging ervan ben ik niet tevreden, post nl geeft aan dat t pakket afgeleverd is op mijn adres terwijl er geen pakket te vinden is. 1 1/2 uur later krijg ik een mail dat het pakket naar een afhaalpunt wordt gebracht. Tijdens de aangegeven levertijd was ik aanwezig in de praktijk, geen bezorger gezien. Hier ben ik niet content over. Klacht ook bij post.nl neergelegd, maar ik vind dat jullie dit als verzender ook moeten weten.
R V
Rina V.
Besteld maar was toch een maat te klein, dus aangemeld om te retourneren. Totaal geen probleem hoor werd netjes aangenomen en ik kreeg ook snel bericht om te ruilen voor een maat groter. Top service ga zo door. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen
Ik heb veel vertrouwen in Laura haar deskundigheid Een paar jaar geleden heeft zij de pijnklachten aan mijn middelvinger van mijn linkerhand met een goed resultaat behandeld, de vinger is nog steeds pijnvrij. Daarom kom ik graag bij Laura terug nu ik pijnklachten aan mijn rechter pols/ duim heb .

Een mooie wendbare rollator voor een betaalbare prijs.

Een uitstekende keuze gemaakt,rijd licht en goede verhoudingen rijhoogte voor de armen.Alles eenvoudig in te stellen.Ook de gekozen kleurstelling is mooi om te zien. En het produkt werd perfect in zn geheel mooi verpakt geleverd met een professionele instructieboek er bij.

Push brace goed. Spinner slecht artikel

Snelle levering en ook erg tevreden met de Push-brace voor de pols. Ik had tegelijk ook een 'spinner' gekocht die werd voorgesteld als trainingsobject voor de pols maar dat bleek een waardeloos ding. Het trilt maar ongeveer 20 sec en dan moet je het al opnieuw met het koordje opwinden. Dat werkt dus niet om te trainen. Kreeg wel mn geld (€14,95) terug maar retourzending was €6,95 voor eigen rekening. Toch jammer. Dit apparaatje zou men daar niet meer moeten verkopen.

Deze rugbrace had ik veel eerder moeten bestellen......

De door mij bestelde rugbrace werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Ik gebruik hem tijdens wat intensievere werkzaamheden b,v, een heg knippen en andere tuin werkzaamheden waarbij de rug intensief gebruikt wordt. De ondersteuning hiervan is erg goed. Kan hem zeker aanbevelen Top produkt.
Kwalitatief goede producten en snelle levering. Bij ruilen zou ik voortaan voor retourneren kiezen en zelf gewoon meteen het andere product bestellen aangezien het anders langer duurt want je kunt pas aangeven waartegen je wilt ruilen nadat de retour bij hun binnen is en je een tegoedcode krijgt. Het is dus handiger om je geld terug te vragen, wat ook gewoon dezelfde relatief korte tijd kost maar je ontvangt je product dan meestal de volgende dag al en anders kun je pas bestellen nadat je de kortingscode ontvangen hebt. Het bedrag van de retour stond binnen een week op mijn rekening👍🏻
Ik heb de bestelling op tijd aangekregen geen probleem. Maar een ander probleem, ik heb de bestelling moeten terug sturen. ik heb een buik van 117 cm en volgens ALLFYSIO is dat een XXL dus de maten zijn verkeerd, dit is mijn mening Joske

De laatste ster is een 💐waard

Mijn beoordeling is gemaakt op de manier hoe mij is medegedeeld dat de bestelling niet op voorraad terwijl de site vermelde dat het aanwezig was daarom kwam het pas later bij mij binnen. De kniebrace zit goed en mijn pijn met lopen is verminderd de laatste ster is een 💐tje waard dankjewel voor de zorg