All4Fysio Fysiosupplies

8.161 reviews in totaal   3.864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en betrouwbare levering, de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de klantenservice, de kwaliteit van de producten, het soepele omruil- en retourproces, het draagcomfort en de pasvorm van de braces, en de duidelijke instructies en uitleg bij de producten. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Zo worden er negatieve ervaringen gemeld met vertragingen of problemen met bezorgdiensten. De bereikbaarheid van de klantenservice kan beter, en sommige klanten wijzen op fabricagefouten of materialen die niet aan de verwachtingen voldoen. Het omruil- en retourproces kan soms lang duren of extra kosten met zich meebrengen. Ook ervaren klanten regelmatig problemen met het kiezen van de juiste maat, ondanks duidelijke maattabellen. Verder wordt het draagcomfort soms negatief beïnvloed door een verkeerde maat, materiaal of constructie, en vinden sommige klanten de handleiding niet altijd voldoende of missen zij extra begeleiding.

ReviewsAll4Fysio Fysiosupplies

De brace is klein en goed in dagelijks gebruik,voor werkzaamhed waar je precies werkzaamheden moet verrichten wordt het lastig,teminste in mijn geval ben dakkeker ,schroeven vast houden,accuboor,brander,smalle voorwerpen,gaat in mijn geval erg lastig.ook het klitteband doet bij mijn rechts aan de pols kant pijn dit heb ik zelf bij geknipt,is nu redeijk te doe. Kort gezegd,voor thuis is dit een goede oplossing,flessen of poten open lukt goed.aardapels schillen lukt voor mij niet zo goed ,geen pijn maar kan de aardappel bijna niet schillen. Dit is een goede oplossing voor een niet aangepaste brace. Als je het goed wilt hebben moet je toch een brace op maat laten maken

Duimbrace doet wat het moet doen, geen pijn meer!!

Nu een week in huis en ik moet zeggen dat deze duinbrace werkt heel goed! Pasvorm is perfek, had maat L besteld en zit goed om mijn pols. Heb heel veel last van een trigger duim dat klikt en vast zit en dan los schiet wat heel veel pijn veroorzakt, maar door het dragen van deze duimbrace, wordt mijn duim in een positie gehouden waar het geen kant op kan gaan. Heel erg blij met deze aankoop. Bedankt ALL4FYSIO voor een snelle levering!!

Fijne brace van Mueller.

Als 1e indruk is de Mueller rugbrace een prima product. Zoals ik de brace nu een poosje gedragen heb, biedt het goede ondersteuning dankzij de baleinen en door de dubbele verstelbare sluiting voelt de brace stevig, doch comfortabel aan. Ik weet natuurlijk niet of bv het klittenband na enkele maanden dragen nog sterk genoeg is. Maar voor nu zeg ik prima product! Echter, de levering werd tot 2x toe verschoven waardoor ik mijn rugbrace niet op zaterdag ontving, maar pas op dinsdag. Maar dat kan ook aan Postnl gelegen hebben. Verder was het geen lastige order om te verwerken, ik heb geen aanleiding gehad om klantenservice te benaderen, geen bijzonderheden in het algemeen. Dus vandaar ook 4 sterren = Goed. (Duim omhoog).
De service is TOP. Het probleem is een chronische peesontsteking in de lies. De compressie short besteld in overleg met de fysiotherapeut. Het advies en instructie, hoe het product gedragen moet worden, is als fijn ervaren. Op iedere vraag kwam er een begrijpelijk, persoonlijk antwoord. Ondanks dat de communicatie via de chat verloopt had ik echt het gevoel dat er is meegedacht. Passen en ruilen is geen probleem. De chat geeft duidelijke instructies hoe je het pakket kan terug sturen. Snelle levering. Kortom. Een aanrader.
Had de elleboogbrace besteld ivm een tennis elleboog. Had eerst een 4 kwa maat besteld en zat wel erg strak dus contact met KS gehad en die adviseerde me alvast deze retour aan te melden maar nog niet te versturen en 1 maat groter te bestellen zodat ik kon kijken welke het beste zat en kon vergelijken omdat soms meten niet alles zegt. Maar na maat 5 ontvangen te hebben merkte ik toch dat deze niet de benodigde steun gaf en heb ik na contact met hun de 5 retour gestuurd (en hebben hun dit gewijzigd intern dat de 5 ipv de 4 terug komt) Heb deze zojuist op de post gedaan dus de afhandeling volgt nog
Artikelen prima in orde echter de bezorging ervan ben ik niet tevreden, post nl geeft aan dat t pakket afgeleverd is op mijn adres terwijl er geen pakket te vinden is. 1 1/2 uur later krijg ik een mail dat het pakket naar een afhaalpunt wordt gebracht. Tijdens de aangegeven levertijd was ik aanwezig in de praktijk, geen bezorger gezien. Hier ben ik niet content over. Klacht ook bij post.nl neergelegd, maar ik vind dat jullie dit als verzender ook moeten weten.

Deze rugbrace had ik veel eerder moeten bestellen......

De door mij bestelde rugbrace werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Ik gebruik hem tijdens wat intensievere werkzaamheden b,v, een heg knippen en andere tuin werkzaamheden waarbij de rug intensief gebruikt wordt. De ondersteuning hiervan is erg goed. Kan hem zeker aanbevelen Top produkt.
Kwalitatief goede producten en snelle levering. Bij ruilen zou ik voortaan voor retourneren kiezen en zelf gewoon meteen het andere product bestellen aangezien het anders langer duurt want je kunt pas aangeven waartegen je wilt ruilen nadat de retour bij hun binnen is en je een tegoedcode krijgt. Het is dus handiger om je geld terug te vragen, wat ook gewoon dezelfde relatief korte tijd kost maar je ontvangt je product dan meestal de volgende dag al en anders kun je pas bestellen nadat je de kortingscode ontvangen hebt. Het bedrag van de retour stond binnen een week op mijn rekening👍🏻

Stabiel, robuust, licht in gewicht

Supersnel geleverd. Robuust, makkelijk te verstellen, licht in gewicht, maatvoering L klopt. Okselkrukken zijn heerlijk stabiel, gesteund kun je een deur opendoen of een andere kleine taak met een hand doen. Goed stabiel neer te zetten tegen een muur oid. Wel lang om mee te nemen tov 'gewone' krukken.

Professionele site en hulpmiddelen

Bij alle hulpmiddelen staat duidelijk beschreven voor welk fysiek probleem het een oplossing is en wat de verschillen zijn. Hierdoor kun je weloverwogen een keuze maken. Erg tevreden met de brakes die ik besteld heb. Goede kwaliteit en juiste maat, dankzij de duidelijke maattabel.
R K
Regine K.
mooie artikelen, goed beschreven, goeie prijzen, bij problemen met zending wordt er goed geluisterd naar argumenten en het word took opgelost !! wat beter kan: overleg met een klant als er een artikel niet geleverd kan worden wat dan te doen met de andere bestelde artikelen

liesbreukband

niet zo zeer het bedrijf als wel het product. Ik heb een liesbreuk die enorm pijnlijk was. De liesbreukband gaf direct een enorme verbetering. Pijn weg en ik kan mijn normale werk weer doen. Zo kan ik het tot de operatie over een maand goed uithouden. Onverwacht succes!
M F
Monique F.
Pakketje snel ontvangen, duidelijke communicatie via email inzake de bestelling en bezorging. Ik zat qua maat precies op de overgang van 1 naar 2 en heb zoals geadviseerd de kleinere maat genomen en deze past perfect. De 2e dag wat last op de plek van de artrose. Een wattenschijfje ertussen gedaan voor verzachting. Maar dat is nu , na een aantal dagen, niet meer nodig. Inmiddels gewend aan de brace. Ondersteunt goed en heb minder pijn.

Goede ervaringen mee

Dit was voor mij de eerste keer na heel veel jaren geleden toen ik hier ook al kwam ben doorTimo behandelt en hij heeft mij goed geholpen ik zal nog wel eventjes bij hem onder behandeling blijven en dan is het fijn als het goed voelt

Prima product en goed service

Prima product. Eerste levering is door de vervoerder verkeerd bezorgd zonder duidelijkheid. Na melding dat deze zending niet meer te traceren was is er gewoon een nieuw verzending geregeld en die is wel netjes aangekomen. Heel netjes opgelost en de aangekochte kniebandage bevalt prima.
Snelle levering. Artikel gekocht voor een (hopelijk tijdelijke) klapvoet . Fijn als je wat langer moet lopen. Loopt net iets prettiger. Als je een volledige klapvoet (graad 0) hebt lijkt me deze optie niet voldoende maar bij mij werkt het wel.

Incompleet en toch 5 sterren

Het is vreemd om 5 sterren te geven voor een zending die in eerste instantie incompleet was. Het is de afhandeling daarna die tot deze score komt. Na een mailtje ging All4Fysio meteen aan de slag om de fout te herstellen. De volgende dag waren de ontbrekende artikelen in huis. Dat tekent voor mij de echte kwaliteit. Ook de bestelde Herzog sokken zijn van goede kwaliteit en dat is toch ook wel fijn.
Heb hem nog niet heel vaak gebruikt. Even wennen. Maar nu wel meer met intensieve klusjes zoals was opvouwen of bed verschonen. Ook ,'s avonds als ik pijn heb dan doe ik hem om voor steun en goede houding van de duim. Dat geeft verlichting. Ik had trouwens een minder opvallende kleur verwacht. Meer huidskleur.

Tevreden!

Draag de band nu een aantal weken, alleen als ik langere tijd moet lopen. Als gevolg van vele sporten, zijn mijn knieën 'versleten'. Band geeft voldoende ondersteuning en biedt meer stabiliteit. Hij zit heel comfortabel, voel hem nauwelijks. Niet onbelangrijk, hij ventileert goed, heb geen last van transpiratie. Zeer tevreden dus! Het kiezen van de juiste maat was wat lastiger: omtrek bovenbeen en knie matchte niet bij mij. Omtrek knie moet volgens mij onder de knie zijn.

Aanrader

Ik heb van een vriendin jullie en de Viscoheel als aanbeveling opgekregen en dat is me goed bevallen. Snelle levering en netjes verpakt. De Viscoheel doet op het moment nog niet zijn werking, omdat ik ze nog maar kort heb. Wel is het wellicht handig om bij het artikel te vermelden dat het om een linkse en rechtse Viscoheel gaat.