Bandoo Underwear

746 reviews in totaal   106 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de pasvorm en het comfort van het ondergoed, waarbij het materiaal en het draaggevoel positief worden uitgelicht. Ook de kwaliteit wordt over het algemeen als uitstekend en duurzaam beschouwd. Daarnaast waarderen veel klanten de snelle levering en zijn zij positief over de klantenservice, vooral wanneer problemen snel en vriendelijk worden opgelost. Tegelijkertijd geven sommige klanten aan dat de maatvoering wisselend kan zijn of het ondergoed soms te strak zit, met name bij de tailleband. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over een teruggang in kwaliteit of specifieke problemen met slijtage. Ook ervaren sommige klanten vertragingen in de levering of ontvangen zij hun bestelling niet.

ReviewsBandoo Underwear

de fijnste onderbroeken van dit moment (en de afgelopen jaren). Bandoo had een foutje in het bestelsysteem waardoor de gevraagde onderbroeken onterecht als leverbaar waren aangemerkt. Blij met de welgemeende excuses en een gratis extra onderbroek, goed opgelost.
Ik had de bestelling aangekregen maar was te klein , gingen mij nu een maat groter opsturen en een retourlabel zodat ik die andere kan terug sturen , ben benieuwd
De stof is fijn maar de band vind ik hard en strak
Heerlijke onderbroeken
Bestelling was snel binnen, boxershorts voelen lekker aan en zitten goed.
Zit perfect
Erg fijne pasvorm! Draag meerdere boxers van andere merken, maar deze zitten net wat hoger en zakken daardoor niet bij voorover bukken. Top!
fijne sokken
alles verliep goed, boxershorts zitten heel goed 👍🏻 👍🏻
Heerlijk materiaal! En er was iets fout gegaan met de levering en prima opgelost.
Bamboe draagt werkelijk super op de huid. Neemt veel minder tot geen geurtjes van je lijf over. Helaas zijn vlekken van massageolie blijvend, daarvoor dus niet echt geschikt en lubberen na een tijd uit tot disproportionele proporties. T-shirts van Bandoo worden jurkjes. Dan draagt mijn vrouw ze.
Het zou mooi zijn als er een stickertje op de voorkant zou zitten , vooral bij de zwarte ! Draag ze al jaren en zit altijd te dubben wat de voor of achterkant is. Voor de rest een topper en zit heerlijk !

Antwoord van Bandoo Underwear

Bedankt voor je mooie review en handige feedback! Je hebt een goed punt: een subtiel merkje aan de buitenkant zou inderdaad helpen om sneller te zien wat de voorkant is, vooral bij de zwarte boxers. Onze boxers zijn bewust clean ontworpen voor het draagcomfort, maar we nemen je suggestie zeker mee bij de ontwikkeling van nieuwe producties. Fijn dat ze verder zo heerlijk zitten!
Een maat te klein gekocht.
Gewoon een uitstekend product.
Mooi en duurzaam product; wel erg zonde dat jullie elk t-shirt in een apart kartonnen doosje doen, dat is niet erg duurzaam helaas...

Antwoord van Bandoo Underwear

Bedankt voor je mooie review en waardevolle feedback! We begrijpen je punt helemaal. Hoewel onze producten duurzaam zijn, kan de verpakking inderdaad nóg beter. Bij de volgende collectie passen we de verpakking aan naar een duurzamer alternatief. Fijn dat je dit aangeeft!
Heb al jaren de shirts, top kwaliteit, nu ook de boxers gekocht ook top.. zitten goed en voelen erg fijn aan

Antwoord van Bandoo Underwear

Dankjewel voor je geweldige review! Super om te horen dat je al jaren tevreden bent over onze shirts en mooi dat de boxers ook zo goed bevallen. Veel draagplezier! 🙌
P Z
Paul Z.
Snelle levering en goede kwaliteit
Thanks voor de service Liam, boxers zijn top
😊👌