Bandoo Underwear- Logo - Beoordelingen

Bandoo Underwear
Beoordelingen:

127 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden611 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jul 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bandoo Underwear voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een zending was kwijtgeraakt bij de koerier. Jullie zijn er actief achteraan gegaan en het keurig opgelost. Top gedaan! Volgende bestelling alweer geplaatst.

de meest kritische beoordeling

30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg een vraag over mijn tevredenheid over Bandoo. Dat is vreemd, ik denk dat het naw een order is, die ik nog geeneens bezorgd heb gekregen. Dat vind ik slecht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bandoo Underwear

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MV
Mart V.
Leiden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tshirts

Geweldig zo doorgaan
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
de snelle bezorging de kwaliteit van de boxershorts
Beoordeling melden
MV
Mart V.
Leiden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed en snel keurig verpakt
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pasvorm is perfect
Beoordeling melden
MV
Mart V.
Leiden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Draagt erg fijn en zit super.

Draagt erg fijn. Beter dan andere merken. Mooie brede kraag.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
boxers zitten heerlijk, snel geleverd ook. Gewoon top
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfekte pasvorm , voor een man met een buik
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De t-shirts zitten heerlijk, hebben ook geen dikke kraag waar ik vaker last van heb als ik het onder een trui draag. Ook snel verzonden, top!
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd. We veel verpakking voor zo'n kleine onderbroek.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Maat is goed. Pasvorm is ook goed
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit en snel geleverd
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zonder korting wel te duur…
Beoordeling melden
WK
Wim K.
Veenendaal
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jah zit perfect
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Toen ik de bestelling plaatste was mijn product op voorraad. Ik kreeg een bevestiging, maar voorlopig is nog niks opgestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van Bandoo Underwear
31 jan 2024
Beste Rene, Onze oprechte excuses voor het ongemak! We streven naar een naadloze ervaring en betreuren het dat we dat niet hebben waargemaakt. We zullen uw bestelling vandaag nog versturen. Verdere info over uw zending krijgt u per mail toegestuurd. Groetjes, Liam