tofvel.com- Logo - Beoordelingen

tofvel.com
Beoordelingen:

309 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden643 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en op slag verliefd op mijn Toffels. Ik maak me echter een klein beetje zorgen over een mogelijke verdunning in het vilt op de binnenkant van de hak (eerste foto)van de rechterslof. Aan de andere kant is het vilt zo dik en stevig dat ik daar geen verrassingen/problemen mee verwacht. Ik heb maat 45,5 en maat 46 besteld, ze zitten als gegoten maar eigenlijk wel een schoenlepel nodig om ze aan te krijgen. Mogelijk is mijn wreef wat hoog.

Meest relevante negatieve beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De gekleurde tofvels in de juiste maat besteld. Ik kom met geen mogelijk met mijn voet erin, de ruimte is veel te smal en te stug. Ik heb een platte wreef en slanke enkels maar ondanks dat lukte het niet. Deze tofvels zien er leuk uit maar zijn ook stug en erg dik gemaakt. De achterkant was zeker 1centimeter dik.Ben benieuwd of ze allemaal zo zijn, maar een keer terug sturen en 7,65 euro betalen vindt ik wel genoeg. Dus voor mij geen tofvels meer helaas……..ik heb ze terug gestuurd en geen foto ervan gemaakt, eigenlijk wel jammer dat ik daar niet aan heb gedacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tofvel.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
DS
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel goed!

Hele warme, goed passende pantoffels met de letter A en die werkneemster kan ik niet vinden op de site want ik wilde haar bedanken!
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
15 jan 2024
Dank voor je review. We geven het door ;)
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De missie / visie van Tofvel spreekt me aan. Mooi kwaliteit van de pantoffels. Goede service /afhandeling van de bestelling. TOP
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie is uitstekend, maar er lijken wat issue met het adres label waar door ik mijn bestelling nog niet ontvangen heb.
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer comfortabele pantoffels, mooie kleuren, mooi afgewerkt, snel geleverd en elk paar leuk verpakt in een stoffen zakje.
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige sloffen. Special edition; restjes wol zijn opgebruikt. Persoonlijke ‘handtekening ‘ vind ik gaaf. Dankjewel H!!
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Supersloffen!

De pantoffels zitten heerlijk warm. We vinden het fijn dat de makers een eerlijk loon krijgen en de wol fairtrade is.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was heel erg blij met de snelle levering. De pasvorm is prima en het materiaal heerlijk warm. Ik houd er van.
Beoordeling melden
AV
Antonie v.
Zevenaar
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

geweldig product!!

handige site snel producten vinden snel bestellen snel en handig betalingsmogelijkheden super snel in huis!!!
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijke website, fijn en verzorgd afgewerkt produkt en hele snelle service. Alles top en houden zo 👍
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
5 dec 2023
BEDANKT voor uw 5* review SUPER ! Veel plezier met uw Tofvels.
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere warme pantoffels, maat valt wel klein. Advies is neem een maatje groter zeker als je sokken draagt.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne webshop met mooie producten. De tofvels zijn zo fijn dat ik voor mijn man ook een paar heb gekocht!
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
9 feb 2024
Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met de webshop en de tofvels! Het is geweldig dat ze zo comfortabel zijn dat je zelfs besloten hebt om ook een paar voor je man te kopen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en veel plezier met jullie nieuwe pantoffels!
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, fantastische kwaliteit

Snelle levering, en wat een geweldige toffels! Zitten fantastisch en een mooie kwaliteit, heel blij mee!
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekker warme pantoffels, mooie donker blauwe kleur. Ben er zeer tevreden mee. Ze lopen goed, fijne zool.
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi, goed passen, zitten lekker. Zonder sokken wel redelijk koud, tenzij je permanent in beweging bent.
Beoordeling melden
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima pantoffels, die snel geleverd worden. Heb nieuwe besteld, omdat de oude volledig versleten waren.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
8 jan 2024
Fantastisch om te horen dat de pantoffels bevallen! Snel geleverd en een upgrade van versleten naar gloednieuw - dat klinkt als een goede beslissing. Veel comfort met je nieuwe Tofvels!
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Artikel word je verzekerd toegestuurd.
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne en mooie sloffen. Ze zitten goed en de maat klopt ook met wat ik normaal draag als schoenmaat.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
27 dec 2023
Dank je wel voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat de sloffen fijn en mooi zijn, goed zitten en de juiste maat hebben. Veel plezier ermee!
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sloffen die lekker zitten, lopen en lang meegaan. De vorige heb ik ruim twee jaar kunnen gebruiken.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
17 okt 2023
Bedankt voor uw leuke review. Hopelijk bevallen deze sloffen net zo goed als de vorige.
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekker warm Ze zijn wat krap met instappe ,vooral in het begin, met een wat hogere wreef is moeilijk
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
14 feb 2024
Dank voor je feedback! Blij dat je de pantoffel mooi vindt, we begrijpen dat het soms lastig kan zijn om ze aan te krijgen wanneer je een hoge wreef hebt. Hopelijk wordt het in de toekomst makkelijker.
LD
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en ik had contact via de chat gezocht over de maat en dat werd zeer snel beantwoord.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
11 dec 2023
Bedankt voor je mooie review, fijn dat u het contact via de chat als prettig ervaren heeft.