Klanten zijn erg positief over het comfort van de stoelen, het fraaie design en de uitstekende productkwaliteit. Ook wordt de snelle en correcte levering gewaardeerd en vinden de meeste klanten het monteren van de stoelen eenvoudig dankzij de duidelijke instructies. Enkele klanten merken op dat het zitvlak wat hard kan aanvoelen en dat het monteren soms wat moeizaam verloopt. Daarnaast zijn er incidentele problemen gemeld met de bezorgdienst.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDiablo Chairs
Erg tevreden
Bestelproces is goed en duidelijk. Product arriveerde snel, goed verpakt. De stoel is wat aan de harde kant voor mij, maar wel degelijk gebouwd, en van mooie materialen.
Prachtige en stevige stoel!
Snelle levering en alles keurig verpakt.
Stoel was makkelijk in elkaar te zetten en ziet er net zo prachtig uit als op internet. Zeer tevreden met de aankoop!
Snelle levering, en kwaliteit boven verwachting.
Zal het iedereen aanraden.
Sterke kwaliteit aanrader
Sterke kwaliteit, fijn materiaal, zit super, fijne standen, wieltjes stil. Super goede keus geweest,. Enige opmerking: wat hogere prijs. Overigens ook mooi design. Staat goed en transparant in de ruimte.
Het is een uitstekend ding zegt mijn vriend
Mijn broer is erg blij met zijn cadeau. Hij speelt heel graag en heel vaak world of Warcraft. Die stoel gaat mee in al zijn avonturen in pvp.
Slim verpakt en goed simpel instructie voor het monteren
Good
Snelle levering hele fijne stoel zit heerlijk
Mooi stoel zit lekker goed afgewerkt
Prima stoel voor dit geld
Tevreden met bestelling
Goede prijs/kwaliteit