PKMNCardshop.nl- Logo - Reviews

276 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden629 reviews in totaal

PKMNCardshop.nl- Logo - Reviews

PKMNCardshop.nl

276 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden629 reviews in totaal

De reviews voor PKMNCardshop.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de zorgvuldige, nette en veilige verpakking van hun bestellingen. De meeste klanten prijzen de snelle verzending en levering, en ervaren de service als vriendelijk, behulpzaam en snel reagerend op vragen of problemen. De kwaliteit van de producten, met name de kaarten, wordt als uitstekend en in topconditie ervaren. Klanten vinden de website overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ook worden de scherpe prijzen en het ruime aanbod en de beschikbaarheid van producten gewaardeerd. Sommige klanten noemen mogelijke verbeteringen aan de website. Daarnaast wordt soms opgemerkt dat bepaalde kaarten aan de dure kant zijn. Slechts enkele klanten melden problemen met levering of product, maar geven aan dat deze correct en snel worden opgelost.

Reviews voor pkmncardshop.nl

Heel overzichtelijke webshop, breed aanbod en goede verpakking en verzending. Zoals altijd weer blij met mijn aankopen.
Goed verpakt, snelle verzending, nette kaarten!
Kaarten worden goed verpakt en verstuurd. Base kaarten zijn goed geprijsd, maar SIR’s en andere kaarten wel aan de hoge kant. Ook goede service!
Netjes geleverd
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en je kunt je bestelling ook niet volgen.
Fijne shop, snelle verzending en perfect verpakt, dikke 10!
Top geregeld goed verpakt
Keurig verpakt, had wellicht gesleeved kunnen zijn maar verpakking was dusdanig gedaan dat dit geen impact had op de kaart kwaliteit!
Altijd goed en netjes geholpen
Het zeer snelle leveren . En de betere kaarten verzenden in toploaders . Kwaliteit kaarten 8+ maar das volkomen prima om mijn eigen collectie completer te maken .
Netjes verpakt en sneller verzending!
Perfect zoals afspraak op tijd en netjes verpakt!
Privéprofiel

zorgvuldig verpakt

ondanks wat problemen bij DHL, ook deze keer mijn bestelling weer zorgvuldig verpakt ontvangen. blij mee!