Certificaat voor eu.triumph.com

No. XDF138D2BB1FFF5336E970FC88A5195CB
 

Geldig vanaf
03-07-2015
Geldig tot
02-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor eu.triumph.com



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 414 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft eu.triumph.com al 1.164 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
19-06-2018
Snelle levering en een goed produkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
11-05-2018
19-06-2018
Prima producten, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
18-06-2018
De bestelling kwam na 3 dagen. Ik had geen track en trace ontvangen. Gelukkig was ik thuis.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
18-06-2018
Geweldig bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
17-06-2018
de levering was op tijd en de BH zit perfect. Ik ben zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
17-06-2018
prima zo
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
14-06-2018
Ik woon op een huisnummer met een toevoeging ,"C"' Dat staat wat onduidelijk op de adressticker, hierdoor werd pakket eerst verkeerd bezorgd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
14-06-2018
Geen toelichting nodig ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
14-06-2018
Overzichtelijke site, "keurig" verpakt en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
14-06-2018
sorry voor deze beoordeling, het bericht is binnen dat de producten zijn ontvangen in Hengelo.
zou ik graag mijn geld retour zien. voorbaat dank .
M.c. Wijling
Nienke van Hichtumstraat 34
2331 GA Leiden
1.00
Slecht

eu.triumph.com antwoordt: 18-06-2018
Wij betreuren het te horen dat u ontevreden bent over de retourverwerking. Graag zouden wij u hier verder over willen informeren. Hierdoor kan het 10 werkdagen duren voordat wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt. Het aankoopbedrag zal binnen enkele werkdagen zichtbaar zijn op uw bankrekening

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
13-06-2018
Ik was erg blij dat ik deze BH nog kon bestellen want in Enschede zie je ze niet meer in de winkel. Ik ben er zelfs voor naar Duitsland geweest ook daar was hij niet meer. En ik hoefde niet lang te wachten voor hij bij mij thuis was dus een 10 voor jullie, en ik weet waar ik moet zijn als ik weer een BH ga bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
13-06-2018
, ik ben tevreden 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
12-06-2018
De retour gestuurde artikelen zijn nog niet terug geboekt
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
12-06-2018
Geen toelichting
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
11-06-2018
Zoals altijd, makkelijk te bestellen en snelle en tijdige levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
10-06-2018
Ik ben prima tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
09-06-2018
Ben zeer tevreden over triumph.
Helaas was de verkeerde maat besteld ,retour is goed verlopen.
Uit eindelijk per toeval goede maat gekocht in Nijmegen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
02-05-2018
08-06-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
20-04-2018
08-06-2018
Snel en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
08-06-2018
Deze zending heb ik terug gestuurd omdat de maat niet goed was. De juiste maat besteld. Ruiling is niet mogelijk dus het betreft dan een nieuwe bestelling die betaald moet worden. De terugbetaling laat lang op zich wachten: een week of 3. Als dat klopt want ik heb hem nog niet binnen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
08-06-2018
Prima bezorgd in goede verpakking.goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
07-06-2018
Beschrijving product klopte helemaal. Snelle levering en keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
23-05-2018
07-06-2018
heb er niets aan toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
06-06-2018
Mijn bestelling werd keurig ingepakt afgeleverd. De levering was snel, sneller dan verwacht. Mijn bestelde bh's passen en bevallen goed.
Ik beoordeel mijn bestelling met een 9.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
26-05-2018
06-06-2018
Alles is snel en netjes geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
06-06-2018
Tevreden met hoe en wat het gegaan is. Pasvorm prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
05-06-2018
snelle levering, handig dat je bestelling in de winkel kunt ophalen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
26-05-2018
05-06-2018
Dit model van Claudette 104 zit perfect . Ik ben er erg blij mee en mijn verwachting is dan ook dat die in de collectie blijft
Zoals andere modellen die me heerlijk zitten.
Het is een aanrader en niet duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
04-06-2018
Prima Alles in orde en netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
04-06-2018
Een deel van de bestelling is om de een of andere reden niet geleverd, de betaling van dat deel is wel netjes teruggestort.
Ik snap het niet helemaal omdat de aerikelen niet uitverkocht zijn, maargoed ik ben blij met wat ik heb )
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
24-05-2018
03-06-2018
Ben tevreden gewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
23-05-2018
02-06-2018
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
01-06-2018
Snelle levering, producten zijn uitstekend en de service liet niks te wensen over.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
21-05-2018
01-06-2018
Goede kwaliteit en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
19-05-2018
31-05-2018
Duidelijke afspraken qua levering. Netjes verpakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
31-05-2018
De BH cup was vergeleken met andere merken te ruim. Maar het strandjurkje en bikini zijn perfect.
3.67
Goed

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
29-05-2018
geld nog steeds niet terug geboekt
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
24-05-2018
Prima product en goede en snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
24-05-2018
Perfect bezorgd. En de goede maat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
23-05-2018
De bh’s van Triumph hebben altijd een goede pasform en zijn van goede kwaliteit.
4.33
Goed

eu.triumph.com klantbeoordeling

eu.triumph.com

eu.triumph.com werd op 03-07-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Triumphweg 6
5330 Bad Zurzach
Zwitserland
service@nl.triumph.com
eu.triumph.com
Winkel-exploitant
Triumph Global Sales AG
Triumphweg 6
5330 Bad Zurzach
Zwitserland
Handelsregister
Handelsregister des Kantons Aargau CHE-115.891.478
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Tilman Galler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met eu.triumph.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.