Certificaat voor eu.triumph.com

No. XDF138D2BB1FFF5336E970FC88A5195CB
 

Geldig vanaf
03-07-2015
Geldig tot
02-07-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor eu.triumph.com



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 350 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 1.030 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
22-02-2018
Alles perfect, hartelijk dank.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
22-02-2018
Verder geen enkel.commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
22-02-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
22-02-2018
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
17-02-2018
Super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
17-02-2018
Voor het eerst bestelling via internet gedaan. Ben erg tevreden, snelle en keurige aflevering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
16-02-2018
Heel prettige bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
16-02-2018
ik heb service goed gegeven en niet uitstekend omdat ik een aantal retouren heb verstuurd, maar nog geen bericht heb ontvangen hiervan.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
15-02-2018
Snel en netjes verstuurd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
15-02-2018
Alles zoals verwacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
15-02-2018
Zowel de producten als de service en levering zijn zeer goed afgewerkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
14-02-2018
slechte b.h., vorm is niet goed, materiaal prikt.
slechte onderjurk, flimsy material and overpriced.
2.00
Matig

eu.triumph.com antwoordt: 16-02-2018
Geachte mevrouw Wouters, Wij betreuren het ten zeerste om te vernemen dat u ondanks onze hoge kwaliteitseisen en controles reden tot reclameren heeft. Graag zouden wij samen met u tot een oplossing willen komen. Zou u ons per e-mail, service@nl.triumph.com, uw gegevens toe willen sturen zodat we uw klacht nader kunnen bekijken. Nogmaals onze oprechte excuses voor het onstane ongemak.

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
12-02-2018
goede website duidelijk en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
12-02-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2018
Besteldatum
01-02-2018
11-02-2018
Prettige comfortabele, en mooie pasvorm
Fijne service snelle goede afhandeling,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
10-02-2018
Aangetekend versturen van ondergoed vind ik overdreven
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
27-01-2018
10-02-2018
----
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
08-02-2018
prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
08-02-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
08-02-2018
Snelle geleverd en mooi ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
07-02-2018
Ging een beetje moeilijk met afrekenen maar toch gelukt . Deze bh zitten heelfijn daarom besteld en snelle bezorging adrie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
27-01-2018
07-02-2018
Super snel verzonden, keurig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2018
Besteldatum
26-01-2018
06-02-2018
Snelle levering, mooie materialen. 1 serie was wat minder qua pasvorm.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
13-01-2018
05-02-2018
Het pakje word met veel zorg ingepakt, indien nodig kun je artikelen retourneren en krijg je je geld terug gestort. Precies zoals ik dit wens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
25-01-2018
04-02-2018
Alles is naar wens
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
25-01-2018
04-02-2018
goede informatie op de site, makkelijk bestellen, snel in huis TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
04-02-2018
Mooie kwaliteit , snelle en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
03-02-2018
Prima Alles is volgens afspraak geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
03-02-2018
Goede kwaliteit. Snel geleverd. Komen afspraken na.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
31-01-2018
Goed en leuk verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
20-01-2018
30-01-2018
Producten zijn netjes ingepakt.
De producten zijn kwalitatief goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
20-01-2018
30-01-2018
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2018
Besteldatum
19-01-2018
29-01-2018
Prima en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
28-01-2018
De slip was in een veel te grote doos verzonden. Dat vind ik jammer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
28-01-2018
I ordered two bras only received one, no explanation given. The one bra weighed less than 70 grams and arrived in an ENORMOUS box, it was beautiful quality card, and I am pleased it was not in plastic, but I think a paper envelope would have been enough.
The card will be composted at our volkstuin, so not completely wasted.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
28-01-2018
Uitstekende producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
28-01-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
27-01-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
27-01-2018
Keurig verpakt en snelle levering. Ook retourzending is prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
24-01-2018
Kan service niet beoordelen omdat ik de zending heb geretourneerd. Wacht nu op afhandeling
4.50
Uitstekend

eu.triumph.com klantbeoordeling

eu.triumph.com

eu.triumph.com werd op 03-07-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Triumphweg 6
5330 Bad Zurzach
Zwitserland
service@nl.triumph.com
eu.triumph.com

Winkel-exploitant
Triumph Global Sales AG
Triumphweg 6
5330 Bad Zurzach
Zwitserland
Handelsregister
Handelsregister des Kantons Aargau CHE-115.891.478
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Tilman Galler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met eu.triumph.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.