eu.triumph.com- Logo - Beoordelingen

eu.triumph.comReviews

: 4.552Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 jul. 2015
Laatst gewijzigd op: 24 sep. 2023
eu.triumph.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij eu.triumph.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 3 jul. 2015
Laatst gewijzigd op: 24 sep. 2023
eu.triumph.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij eu.triumph.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor eu.triumph.com

627 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.552 beoordelingen in totaal
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 nov. 2022
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga voortaan maar naar de winkel, nu had ik geluk dat alles paste maar het eigenhandig moeten terugsturen en geen retourbeleid direct in de winkel vind ik onhandig. Ik had het expres daar laten aankomen zodat eventuele mismatches daar gelijk ingeleverd konden worden en het professionele oog van de medewerkster mogen gebruiken voor de pasvorm.

de meest kritische beoordeling

15 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot drie keer toe gebeld met de klantenservice. De eerste keer kreeg ik een toezegging dat een korting zou worden verrekend als ik een bepaald artikel besteld had. Nogmaals gebeld na bestelling. Ik kreeg toen te horen dat de korting pas zou worden verrekend als het artikel was opgestuurd. Derde telefoontje: het artikel is inmiddels opgestuurd. Maar toen kreeg ik te horen dat de korting niet gegeven kon worden omdat het systeem dat niet kan verwerken. Kortom: tijdverspilling en irritatie.

Beoordelingen voor eu.triumph.com

Filter
 Sorteren 
Relevantie
1 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een product niet gekregen in het pakket van 2 stuks. Ik heb gebeld en goed geholpen en het geld werd vrijwel direct op mijn bankrekening terug gestord
4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sloggi zero feel 3 zelfde bra besteld in zelfdd maat, echeter de 1 vslt verl klriner dan de ander
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen beloftes maken en ze niet mogen nakomen ivm korting vouchers. Ni go, verder top produkten
28 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een hele mooie BH. Past perfect, sluit mooi aan. Snelle levering, netjes verpakt.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snel verzonden. Goed ingepakt en retourneren gaat zonder problemen.
AE
Amber E.
Ter Apel
3 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuke winkel met ruim aanbod.

Flinke keuze, goede pasvorm en leuke aanbiedingen. Vrij snelle verzending.
3 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Communicatie

Duidelijke communicatie per mail wb status verzending en retourneren.
GO
Gerty O.
Maastricht
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en adequaat

Snelle levering, goed en tijdig geinformeerd over hoe en wat
ME
M E.
Maastricht
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ook snelle en correcte opvolging bij defect ondergoed.
7 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verpakt snelle levering, blij mee zoals altijd
JJ
Jessie J.
Warnsveld
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima service!

Prima service, goede kwaliteit en snelle verzending
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed

Betrouwbaar en snelle levering. Goede producten
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Website is goed en snelle levering. Bedankt.
FW
Franca W.
Vlijmen
29 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topservice

Snelle en gratis verzenden van supermooie bh
DD
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd prima produkten die lang meegaan.
11 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede kwaliteit en prijs
IV
Irma V.
Houten
29 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en prima kwaliteit.
WK
Wilma K.
Roosteren
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en snelle levering.
1 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit en de snelle levering
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes ingepakt, snel verstuurd.