online-tenniswinkel.nl

100 reviews in totaal   37 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsonline-tenniswinkel.nl

Privéprofiel

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je review! wij van team online-tenniswinkel.nl streven naar blije en goede reviews. Hopelijk besteld u binnenkort weer iets bij ons en dan zorgen wij dat het een 5 sterren review word. Team online-tenniswinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Graag tot een volgende bestelling! Team online-tenniswinkel.nl

Super betrouwbaar bedrijf

Hele snelle levering, gemakkelijk bestelproces, goede informatie aflevering en een uiterst aantrekkelijke aanbieding. Ga zo door, dan zullen er nog vele tevreden klanten volgen.

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, informatie en aanbiedingen. We doen ons best om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Graag tot een volgende keer!
Excellent customer support and very reliable store.

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Thank you so much for your kind review! We’re happy to hear you’re satisfied with our customer support and find our store reliable. We look forward to serving you again! Team online-tenniswinkel.nl
Snel

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze snelle service waardeert. Team online-badmintonwinkel.nl
Nvt

Bedankt voor je 5 sterren review! Groet, Het team van online-tenniswinkel.nl
Het type sportsok was op voorraad en direct leverbaar.

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de sportsokken op voorraad waren en snel geleverd zijn. We hopen dat ze goed bevallen! Groet, Het team van online-tenniswinkel.nl en online-badmintonwinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor de 5 sterren review! We hopen je graag binnenkort weer te mogen helpen. Groet, Het team van online-tenniswinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Dankjewel voor je 5 sterren review! We helpen je in de toekomst graag weer. Team online-tenniswinkel.nl

Tape tennis racket

Product is besteld en in goede orde ontvangen & goed op de hoogte gehouden

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je reactie! Geweldig om te horen dat het product in goede orde is ontvangen en dat je tevreden bent over onze updates tijdens het proces. Team online-tenniswinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor de 5 sterren review! Groet, Het team van online-tenniswinkel.nl en online-badmintonwinkel.nl
Alles duidelijk en goed afgehandeld.

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles duidelijk en goed is afgehandeld. Graag tot een volgende keer Groet, Het team van online-tenniswinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor de 5 sterren! 🌟 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling. We hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende aankoop! Groet, Het team van online-tenniswinkel.nl en online-badmintonwinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Snel en goed verpakt verzonden

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Super dat je bestelling snel en netjes verpakt geleverd is. Bedankt voor je vertrouwen!
Ik kreeg een gebruikt padelracket ipv een nieuwe. Lichte beschadigingen en sporen van gebruik. Wat nu??

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Dank voor de feedback. Dit testracket hadden we nooit moeten toesturen natuurlijk, foutje van onze kant. Zoals telefonisch en via de mail besproken hopen we dat je tevreden bent met ons aanbod ter compensatie hiervan. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn zodat we kunnen laten zien welke service we normaal gesproken bieden aan onze klanten.
After one time use the shuttle breaks.

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Thank you for your feedback and sorry to hear you're unsatisfied with the product. We shipped your order as fast as possible (ordered Saturday evening late and delivered Tuesday morning). Delivery services don't work on Saturday night and Sundays, so unfortunately we can't change anything about our delivery and service. We did get a lot of good feedback from our clients on the Victor NCS shuttles though. It's true that the new carbonsonic shuttles are not as sturdy as a nylon shuttles. Victor has tried to replicate the feather shuttles as good as possible. Both feather and carbon shuttles are known not to be very durable. Especially when someone there's a powerful mishit by a player they tend to break. In Q2 of 2026 Victor will introduce a better version of the NSC shuttles here in Europe, hopefully they will be more satisfactory. We would like to recommend to purchase nylon shuttles in the future for more durability. Hopefully this explanation was useful to you. We hope to see you back in our webshop and please don't hesitate to ask us any questions about our products before purchasing. Best regards, Dave