Klanten zijn zeer tevreden over de service, waarbij medewerkers vriendelijk, behulpzaam en attent zijn. Ze waarderen het snelle en vlotte verloop van hun bezoek, zonder lange wachttijden, en merken op dat het personeel de tijd neemt en rustig blijft, vooral bij kinderen of specifieke wensen. Daarnaast wordt het gegeven advies en het meedenken bij aankopen erg gewaardeerd. Ook zijn klanten tevreden over de kwaliteit en het assortiment van de producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Vlissingen
Fijne winkel ervaring! 😁
Vandaag langs Lucardi geweest in Vlissingen om voor 2 horloges de batterij te vervangen. Werd super vriendelijk ontvangen en geholpen en liep hooguit binnen 10 minuten de winkel al weer zeer tevreden uit!
Enkele weken geleden zijn we er ook geweest, steeds heel goed en vriendelijk geholpen. We komen er zeker terug
Heel fijn geholpen. Bovendien gaf de verkoopster goed advies en was geduldig.
Was vandaag in Vlissingen een zilver armbandje kopen… zeer vriendelijke en professionele dame, verkoopster!
Ik kocht gisteren in de winkel een zilveren ring en zilveren oorbellen. Werd professioneel en op een vriendelijke manier geholpen.
De verkoopmedewerkers in de winkel zeggen geen hallo, ze vragen niet hoe ze kunnen helpen, ik koos oorbellen uit en stond een kwartier bij de etalage te wachten tot iemand aandacht aan me besteedde, maar de verkopers waren bezig met hun telefoon. Ik moest zelf naar voren komen en zeggen dat ik oorbellen wilde kopen.verkopers zijn niet sociaal en niet vriendelijk
Antwoord van Lucardi Juwelier Vlissingen
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je je niet welkom en niet geholpen voelde tijdens je bezoek aan onze winkel. Dit is niet de service die we onze klanten willen bieden en we nemen je feedback serieus. We bespreken dit intern zodat we hier aandacht aan kunnen besteden. Mocht je nog verdere toelichting willen geven, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl).
Team Lucardi.
Heel vriendelijk geholpen
Snel en vriendelijk geholpen
Nette service en beleefd personeel
Zeer goed
Mooie, overzichtelijke, gecategoriseerde etalages.
Vriendelijk personeel.
Heel aardig, helpen meedenken en schenken veel aandacht aan de cadeaupas die ik had om hem te activeren, kom er met plezier bij jullie
Sympathieke verkoopsters. Prettig geholpen. Goed geslaagd.
Vriendelijk personeel
Zeer goed
Fijn en klantvriendelijk personeel.
Altijd goeie producten als ik er iets koop. Erg tevreden!