Meer en betere foto's van geverfde items met de betreffende kleur om in te schatten hoe de kleur uitpakt. In mijn geval helaas niet top, waardoor ik wellicht alles weer over moet verfen :-(
Met jullie voordeelset weer een oude zwarte leren zetel volledig kunnen opknappen, lijkt weer als nieuw.
Ik heb 5 grote flesjes besteld. Toen ik vertelde dat ik een 2 sitsbank wilde bewerken, is mij beloofd dst ik een grotere kwast zou krijgen als de gebruikelijke kleine. Helaas... ik kreeg toch de hele kleine. De grotere is nog steeds welkom hoor..
21 uur geleden
Goede verf en snelle levering
Goede verf. Schoenen zijn er mooi van geworden. Alleen: Let op, de verf is best sterk. Ik zal buiten en met handschoenen verven om vlekjes te voorkomen en het object even op een plastic-tas laten drogen :-)
28 aug. 2023
Uitstekende service
Mijn bestelling was niet compleet en er had een potje gelekt. Na melding hiervan kreeg ik gelijk de ontbrekende artikelen en een vervanging voor het lekkende potje toegestuurd. Topservice!
30 aug. 2023
Prima resultaat. Donker blauwe suede schoenen zijn echt diep zwart geworden. Makkelijk klusje en ik heb weer nieuwe schoenen.
Besteld en volgende dag pakketje in huis
Top bedrijf!
Hele duidelijke/eerlijke antwoorden op mijn vraag. Reactie is vrijwel direct. Verzending: zeer snel. Zij hebben er een tevreden klant bij
2 sep. 2023
Snel geleverd
Snel levering. Eerste indruk van de verf is positief. Ben blij met het resultaat, nu nog even afwachten naar houdbaarheid bij gebruik.
4 sep. 2023
Snelle levering.. verzending kan duurzamer en goedkoper?
Snelle levering, wel is verzending nogal prijzig voor zo'n klein pakketje ( in veel te grote doos) Had door brieven bus gekund.
Top
Besteld altijd hier mijn leerverf producten, altijd mega snel in huis en als je vragen hebt staan ze klaar om je te helpen!
1 sep. 2023
Keuze uit kleuren en geen standaard pakket, waarbij sommige kleuren niet je keus zijn. Netjes verpakt en kwastje erbij. Top
Klantvriendelijkheid is top.
Ik had wat vragen. Die heb ik via de mail
Gesteld en er werd super fijn met me meegedacht. Zeer blij met t resultaat.
27 aug. 2023
Super snelle levering, kleuren zijn zoals verwacht. Super fijn dat er een gebruiksaanwijzing bij zit! Helemaal top
Geweldig produkt. Verft makkelijk. Alleen het gratis kwastje is wel klein om een hele stoel te verven.
20 uur geleden
Sneakers weer als nieuw
Verf werd geleverd met een kwastje en duidelijke instructie. Mijn suède sneakers zijn weer als nieuw!
Geïmporteerde beoordelingen