leerverfshop.nl
Beoordelingen:

1.016 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.698 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 aug 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
leerverfshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn laarzen geverfd , van licht bruin naar donker bruin !! Het resultaat mag gezien zijn !! Heb verleden jaar mijn lederen vest geverfd , ook heel mooi !!en heb toen ook een foto gestuurd !! Hierbij een foto van mijn laarzen en herenschoenen!!
FV
Francois V.
KOKSIJDE

de meest kritische beoordeling

4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
online leercement gekocht, uitstekende gebruiksaanwijzing erbij, helaas over hoe leerverf te gebruiken, met een kwastje erbij...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor leerverfshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Iets vergeten te bestellen. Door geautomatiseerd inpakken, kon het niet meer aan de bestelling toegevoegd worden enkele uren na bestelling 1. Wel kreeg ik een code toen ik belde, zodat bestelling 2 zonder verzendkosten kon #dikkekudos Ps: ik plaats nooit reviews maar voor deze maak ik een uitzondering 🫶
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde verf is zeer vlug geleverd..de kwaliteit is effenaf excellent...ik ben uiterst tevreden met de verf en met de spoedige bestelling...ik weet waar te gaan als ik nog eens lederverf nodig heb..
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle bezorging, goed verpakt. Daarnaast nog een foldertje met tekst en uitleg over de produkten en een extra kwastje wat meegeleverd wordt.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima optie om je lederen spullen nieuw leven in te blazen.

Snelle levering. Tweede keer dat ik bestel. Witte lederen fauteuils zijn weer als nieuw. Makkelijk aan te brengen en schoon te houden. Fan!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en goede service

Snelle levering en een duidelijk overzicht over de status van je pakket. Verder krijg je altijd een gratis kwastje en een kortingscode!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ziet er goed uit. Vanavond de finish erover maar kan nog niets zeggen over de houdbaarheid.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verf pakt prima, is alleen veel mooier dekkend met een (make up) sponsje dan met kwastje.
Beoordeling melden
TH
thei h.
kerkrade
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
heb al vaker producten hier gekocht. goede kwaliteit, snelle levering, super prijs!!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles was top

Snel verzonden en precies gekregen wat er beschreven wordt , beter kan het niet!
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment en goede beschrijvingen bij de artikelen en snelle levering 👍
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, en de gewone verf is erg goed. Prachtig resultaat mee gekregen!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte verzending en gunstig geprijst in vergelijking met andere aanbieders.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
gemakkelijk te gebruiken. top. mijn banken zien er weer fantastisch uit.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering! Handige en makkelijke beschrijving bijgevoegd!
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke beschrijving en zeer vlotte behandeling en verzending!
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle verzending

Supersnelle verzending en het pakketje was Heel snel in huis
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakketje was erg snel binnen. Verder nog niet uitgeprobeerd
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed advies altijd vriendelijk uitstekende service!
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima verf, schoenen zijn weer als nieuw.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, duidelijke website en goed product
Beoordeling melden