Kellys-expat-shopping.nl- Logo - Beoordelingen

Kellys-expat-shopping.nl
Beoordelingen:

422 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.570 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Customer service on phone was great. Delivery was great and quick, order arrived a day before estimated delivery date. I am super pleased with the service and the items ordered, price of items also great. And I would definitely purchase same items again now that I know where to purchase the items I bought. Happy and satisfied customer. This website is a must to visit and purchase British items at a very good price 👍🏽

Meest relevante negatieve beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e bestelling was perfect, de 2e gaat mis met leveren, maar ze reageren niet op mijn mails. triest, er is dan ook geen mogelijkheid om het fatsoenlijk op te lossen, ik had graag mijn bestelling ontvangen. wel keurig opgelost door trusted shops, ik krijg mijn geld teug.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Kellys-expat-shopping.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
JV
Johan V.
Nieuw-Vennep
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Retour beleid

Bij retour ook de verzendkosten terug geven
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ben er heel blij mee

Aantal producten besteld waar ik heel blij mee ben. Die overigens moeilijk verkrijgbaar zijn in Nederland. Snelle en correcte bezorging.
Beoordeling melden
JD
J d.
Nieuwe Niedorp
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Precies geleverd wat gevraagd word. En snel. Hartstikke goed. Voorbeeld van hoe internet winkels zouden moeten zijn.
Beoordeling melden
LJ
lemmenss j.
antwerpen
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat de verpakking betreft dit kan niet beter en een goede service Bedankt
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Blij mee!

Fijne artikelen, veel keuze, snelle verzending en niet duur, blij mee!
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitgebreide selectie van Amerikaanse…

Uitgebreide selectie van Amerikaanse producten en snelle levering!
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
1 product was beperkt houdbaar maar dat was nog maar 1 dag..
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, bestellen is makkelijk en overzichtelijk
Beoordeling melden
AP
Anita P.
Naarden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webwinkel

Fijne site, razend snelle levering en heel goed verpakt
Beoordeling melden
FK
Frits K.
Dongen
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke en interessante producten. Snelle levering.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Trustworthy shop! Fast and reliable.

Like always. Trustworthy shop and great products
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende levering conform afspraak
Beoordeling melden
HM
Hans M.
Biddinghuizen
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, uptodate voedsel en netjes
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, netjes verpakt!
Beoordeling melden
JK
John K.
Leiderdorp
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering; goed verpakt.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was goed en snel thuis!
Beoordeling melden