Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De zorgvuldige en stevige verpakking van producten wordt veelvuldig geprezen. Het ruime en unieke assortiment wordt gewaardeerd en de klantenservice wordt als zeer behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren. Daarnaast voelen klanten zich goed geïnformeerd over hun bestelling dankzij duidelijke en tijdige communicatie. De prijs wordt veelal als redelijk of scherp ervaren. Enkele klanten merken op dat bepaalde producten soms gemist worden of uitverkocht zijn. Daarnaast wordt door sommige klanten aangegeven dat de prijs aan de hoge kant kan zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsKellys-expat-shopping.nl
Doorgaan. De volgende dag thuis
Een voorbeeld voor velen.
Bestelling bbq saus
Alles was goed geregeld, mijn bestelling werd rap, compleet en goed verpakt geleverd.
Altijd goed
De ene keer heel snel binnen de andere keer wat langer. De producten zijn goed en lekker. Verzendkosten vind ik wat aan de hoge kant.
Al vaker besteld en altijd goed en snel bezorgd.
Uitstekende producten voor een schappelijke prijs en een prima service
Snelle levering en lange houdbaarheidsdatum
Zeer tevreden
Het was erg fijn om een mail te ontvangen dat een bepaald product weer op voorraad was. Ook zijn de prijzen niet torenhoog zoals op andere websites. Pakket was dan ook netjes en snel geleverd.
De bestelling is goed verpakt en binnengekomen binnen de verwachte levertijd naar tevredenheid.
Blij met Roses Lime Juice Cordial
Heel blij dat Roses Lime Juice Cordial nog via deze shop te koop is!
The selection of products is the biggest I've seen in NL, it's always nice that I know where to go. Super easy to use website and fast delivery!
Een goede prijs voor het product dat ik heb gekocht
Goed te vinden en binnen een paar dagen geleverd
Nette prijzen, groot assortiment, snelle levering, goede service.
Biertjes zeer goed ingepakt, risico op kapotte flesjes zeer, zeer laag op deze manier. Top!
Snelle verzending, redelijke prijzen voor producten die je niet zomaar tegenkomt in Europa.
Snelle levering en keurig netjes verpakt.
Supersnel in huis en prima ingepakt
Eigenlijk zoals altijd
Weer fantastisch snel, goed verpakt en heel aangekomen. Eigenlijk zoals altijd
All great!
Fast shipping and quality products.
Ik vind de bestelling netje bezorgt en…heel snel
Ik vind de bestelling netje bezorgt en heel snel