Kellys-expat-shopping.nl

6.114 reviews in totaal   707 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 22 jul 2022

kellys-expat-shopping.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het tijdig ontvangen van hun bestellingen. Het brede en unieke assortiment aan buitenlandse producten wordt zeer gewaardeerd. De zorgvuldige en veilige verpakking van de producten valt in de smaak, en de klantenservice wordt als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of onduidelijkheden. Daarnaast wordt de website als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. Klanten vinden de prijzen over het algemeen redelijk en waarderen de meldingen bij nieuwe voorraad. Enkele klanten bekritiseren het gebruik van plastic bij de verpakking. Daarnaast worden de verzendkosten soms als hoog ervaren en zijn niet alle producten altijd op voorraad.

ReviewsKellys-expat-shopping.nl

Heerlijke spullen besteld en zeer snelle levering. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Erg goed verpakt

Breekbare potten erg goed verpakt, ook de chips was super verpakt alles is perfect overgekomen.
Fijne webshop waar ik mijn favourite drankje kan kopen, namelijk de lekkerste Ierse cider die er is
Mooi assortiment, de producten bevallen zeer goed en mooie levertijd.

Altijd super tevreden

Bestellingen zijn altijd snel en verrekeningen doen zo vaak Direct als er iets niet klopt ik ben eigenlijk altijd super tevreden snelle levering goed verzorgd
Alles top en snel geleverd. Er was een foutje gemaakt en dag werd zonder morren meteen opgelost en nagezonden. Echt klasse!

Goed verpakt, snel en zoals beloofd

Goed verpakt, snelle bezorging, product is zoals beloofd. Ik ben een tevreden klant.
Heerlijke producten, ik zeg niet welke want dan gaat iedereen dat kopen :) En de supersnelle verzending maakt het nog leuker.
Zorgvuldige en snelle afhandeling van mijn bestelling na de melding dat het product, A&W Root Beer, weer beschikbaar was.
Goede producten en snelle verzending. Ik had blikjes drinken besteld en ze waren uitstekend verpakt zodat er niets mis kon gaan tijdens de verzending.
Ik werd zelfs gebeld dat er niet genoeg producten waren welke ik besteld had, en de bestelling werdt aangepast! Top service, zeer betrouwbare web shop!
My order arrived very promptly, time for a cuppa
Jullie hebben mij keurig een berichtje gedaan, dat het wel erg warm is om chocolade te versturen. Inmiddels is de temperatuur denk ik weer ook om iets te versturen, maar kan nergens mijn order terug vinden, die jullie voor mij zouden bewaren. Kan hier meer duidelijkheid ove rkomen? Nog niets ontvangen! Gr. Sarina de Looff Drie'S herenmode Zierikzee

Snel geleverd en goede kwaliteit

Yay!! Eindelijk ergens waar ik goede crumpets kan halen! I really missed them!
Mijn vriend was zo blij met zn magners . Super snel geleverd
Het verpakken kan wel wat milieuvriendelijker. Erg veel loze ruimte enkel erg veel plastic om de flesjes
Alles was in orde, snelle verzending.
A bit quicker with delivery apart from that everything well packed good service
Goede producten. Helaas niet alles altijd leverbaar. Zou fijn zijn als je bestelt, je ook weet welke dag het wordt geleverd.
Wij zijn al lang op zoek naar twiglets. En via jullie kan het nu vlug en goed. Bedankt