Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de uitzonderlijk snelle levering, waarbij bestellingen vaak al de volgende dag in huis zijn. De service wordt als uitstekend ervaren dankzij behulpzame medewerkers en een goede afhandeling bij problemen. De kwaliteit van de producten en het eindresultaat na gebruik worden positief beoordeeld. Ook waarderen klanten het ruime assortiment, de vele kleurkeuzes en de overzichtelijke webshop met duidelijke informatie. De communicatie verloopt vlot, duidelijk en behulpzaam, zowel telefonisch als per mail. Klanten ervaren echter dat retourneren en verzendkosten soms als duur of ongunstig worden gezien, ondanks dat het retourproces zelf soepel verloopt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsVoegenshop.nl
Prima webshop
Antwoord van Voegenshop.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31202090234
- www.voegenshop.nl
- info@voegenshop.nl
- Amsterdam, NLD
Bij Voegenshop.nl (Building Quality B.V.) ben je gegarandeerd aan het bouwen met hoge kwaliteit. Sinds de oprichting wijden wij ons aan het leveren van superieure kwaliteit in alles wat wij voor jou ...