Éminence Organics Nederland

97 reviews in totaal   63 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, geur en natuurlijke ingrediënten van de producten. De levering wordt vaak geprezen vanwege de snelheid en zorgvuldige afhandeling. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk ervaren.

ReviewsÉminence Organics Nederland

De aangevraagde dagcreme, is snel en compleet geregeld. Goed op d3 hoogte gehouden van het verzenden, enz. Heerlijke creme, via schoonheidssalon schoonheid bij Cindy in Klundert aanbevolen.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de crème én met de service van onze Éminence Partner! Bedankt voor je review. Liefs, Team Éminence Organic Skin Care
Danielle was echt fantastisch, erg behulpzaam en ze had me goed geholpen en alles zo goed voor me geregeld. Zelfs een heel leuk kastje en tasje erbij! Ik kom zeker terug de volgende keer voor mijn producten. Hartelijke dank voor de goede service!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat een prachtige woorden, bedankt voor je lieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat Danielle je zo goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent met de service. Heel veel plezier van de producten. Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je review! Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België
Fijne en natuurlijke verzorgingsproducten.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat je onze biologische verzorgingsproducten zo prettig vindt. Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Alles is zo fijn ik gebruik alleen producten eminence

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en Éminence zo graag gebruikt. Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België

Eenmaal Eminence - Altijd Eminence

Eenmaal Eminence? Altijd Eminence! Fantastische producten. Doen wat ze beloven. Ik ben fan!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je geweldige review! Welkom bij de Éminence Familie :) Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België

Alles goed! Dank je wel!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je review en je vertrouwen in ons. We wensen je veel plezier met je aankoop. Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België

Antwoord van Éminence Organics Nederland

ik had een manco met de levering maar het werd heel snel en vriendelijk op gelost. Verder natuurlijk een heel mooi product!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat het probleem met de levering snel en naar tevredenheid is opgelost. Veel plezier van het product! Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Goede, eerlijke service! En uitstekende producten.

Goede, eerlijke service!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze eerlijke service en producten zo waardeert. Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Amazing products. Easy to buy!

Amazing products! I have been using them for years and I’m glad to find a easy place to get them in the Netherlands.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Thank you for your lovely review! We’re so happy to hear that you’re pleased with both the products and the ease of ordering. Enjoy your products! Warm regards, Team Éminence Organics Skin Care Netherlands & Belgium