Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service. De kwaliteit van de flessen en bekers wordt vaak geprezen, evenals de isolerende werking waardoor drankjes lang koud of warm blijven. Ook het gebruiksgemak, de functionaliteit en de mogelijkheid tot personalisatie vallen in de smaak. Het design, de kleuren en het uiterlijk van de producten worden als stijlvol en aantrekkelijk ervaren. Daarnaast wordt de snelle en correcte levering vaak gewaardeerd. Er zijn echter incidentele meldingen van defecten zoals lekkage, roest of kapotte onderdelen. Soms zijn er foutieve of incomplete leveringen, maar deze worden meestal vlot opgelost. Bij de personalisatie komen fouten voor bij het graveren of is de gravure minder goed zichtbaar dan verwacht. Ook worden doppen en accessoires niet altijd als ideaal beoordeeld.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsflaske.com/nl
Zeer tevreden
Exceptional customer service
Hele mooie en fijne flessen!
Blijft super koel en is lekvrij
Beetje jammer.
Antwoord van flaske.com/nl
Kwaliteit en een mooi design
Prettig contact
Mooie oplossing van probleem
Top!
super kwaliteit en goede service bij incident
klantgerichte service!
topproducten en super service
Goede service
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31302374285
- flaske.com/nl
- corporate@flaske.com
- IJsselstein, NLD
Na mijn studie, ben ik samen met mijn vriendin gaan reizen door Zuid-Amerika. Hier zijn we in alle klimaten geweest zoals de Amazone en hebben we bergen beklommen met eeuwige sneeuw. In de Amazone kon...