flaske.com/nl

3.142 reviews in totaal

3.142 reviews since 31 okt 2025

Gecertificeerd sinds: 31 okt 2025
flaske.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service. De kwaliteit van de flessen en bekers wordt vaak geprezen, evenals de isolerende werking waardoor drankjes lang koud of warm blijven. Ook het gebruiksgemak, de functionaliteit en de mogelijkheid tot personalisatie vallen in de smaak. Het design, de kleuren en het uiterlijk van de producten worden als stijlvol en aantrekkelijk ervaren. Daarnaast wordt de snelle en correcte levering vaak gewaardeerd. Er zijn echter incidentele meldingen van defecten zoals lekkage, roest of kapotte onderdelen. Soms zijn er foutieve of incomplete leveringen, maar deze worden meestal vlot opgelost. Bij de personalisatie komen fouten voor bij het graveren of is de gravure minder goed zichtbaar dan verwacht. Ook worden doppen en accessoires niet altijd als ideaal beoordeeld.

Reviewsflaske.com/nl

Zeer tevreden

Bestelling geplaatst, producten netjes op tijd ontvangen - helaas zonder bestelde gravering. Contact opgenomen met servicedesk FLASKE. Hier werd snel, coulant en zeer klantvriendelijk mijn klacht opgelost. Topproduct en top service!
Veel keuze in flessen. De fles blijft heel lang koud en met bubbels erin. Het graveren van tekst op de fles bleek niet gelukt te zijn. Dat vond ik raar. In eerste instantie bood de medewerker aan om dit alsnog te doen tegen betaling van 10 euro. Dat vond ik vreemd en onwenselijk. Uiteindelijk heeft men toch nog gezorgd voor gravure zonder kosten. Dat is service!

Exceptional customer service

I ordered a bottle with the sea turtle print. I only received the version without. Customer service gladly helped and I quickly received the ordered item. The bottle is working as expected in keeping the water cool in +30C in Spain.

Hele mooie en fijne flessen!

Flessen aangeschaft, waaronder ook voor mijn kinderen. Flessen zijn door hun gemakkelijk te openen en sluiten. Mooie prints! Contact gehad met de klantenservice en hierbij snel en prettig geholpen. Alles prima!

Blijft super koel en is lekvrij

Mijn water in de Flaske is na een dag fietsen op een super hete zomerdag in nog steeds lekker koel, een super thermosfles die bovendien echt lekvrij is! Warme dranken heb ik nog niet geprobeerd. Ik raad deze fles van harte aan.

Beetje jammer.

De twee flessen die ik bestelde bevallen op zichzelf prima. Waar ik wel enorm de pest overeen heb is dat een paar dagen later de door mij bestelde flessen in de aanbieding stonden op jullie site: 2 voor de prijs van 1! Dat overkwam me ook al toen ik vorig jaar twee koffie bekers bestelde. Volgende keer kijk ik dus wel even uit voor ik wat bij jullie bestel. Groet, Jielis van Baalen

Antwoord van flaske.com/nl

Hoi Jielis, bedankt voor je berichtje! Wat vervelend dat je net te vroeg had besteld :) Had je al contact met ons opgenomen? Want wij versturen je met alle plezier nog een extra fles! Als je nog geen contact op hebt genomen, mag je ons een mail sturen info@flaske.com.
Mooie flessen, goede kwaliteit. Snelle service, door een misverstand ontvingen we een gekleurde dop in plaats van rvs. Na een mailtje kregen wij direct een vervangende dop. Blij mee!

Kwaliteit en een mooi design

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van de Flaske drinkfles. ​Wat mij het meeste bevalt: • Geweldige isolatie • ​Compact en handzaam • Gebruiksgemak • ​100% Lekvrij ​Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige, duurzame drinkfles. Het is elke cent waard!

Prettig contact

Twee mooie drink flessen besteld. Helaas was een dop stuk (draaide door). Snel en prettig contact met de klantenservice en kreeg direct een nieuwe dop toegestuurd.

Mooie oplossing van probleem

Na problemen met de dop van de fles, contact opgenomen. Dit werd super opgelost door te vragen naar de problemen en uiteindelijk werd een nieuwe dop opgestuurd.
Bij ontvangst van de EVO fles, zat er een scheurtje in de rubberen ring. Flaske heeft laten weten kosteloos een nieuwe ring te sturen. Dat vind ik echte service. Thxs
Mijn O ring van mijn EVO fles was snel kapot, na contact te hebben gehad met de klantenservice is dit zeer snel en accuraat opgelost. Top!!! Tot de volgende bestelling
Service is super, fles paar maanden oud. Ging de ring rond de fles kapot, word een nieuwe opgestuurd dat is service! Bedankt flaske!! Ga zo door!!

Top!

Makkelijk bestel proces. Leuke en mooie producten. Goede communicatie met de klantenservice en uitstekende service. Beveel ze meer dan aan!

super kwaliteit en goede service bij incident

4 flessen besteld voor sint. 1 ging de dop wat sneller kapot. Er is alleen om een foto gevraagd en zo snel als mogelijk hebben we zelfs 2 nieuwe doppen ontvangen. De flessen zijn sowieso ideaal, in de leeftijdscategorieën van 10 tot 70. Worden veelvuldig gebruikt. Wij zouden hier zeker nogmaals bestellen. Zeer tevreden over de kwaliteit. En 1 foutje kan een x gebeuren. Service super!

klantgerichte service!

Naast dat de flessen erg mooi en goed zijn, was er iets mis gegaan in de levering. Dit heeft Flaske heel erg fijn opgelost, perfecte service!
Overstap gemaakt naar RVS flessen en alle andere kunststof flessen weggegooid. Mooie kleuren, goede kwaliteit en snel geleverd!

topproducten en super service

topproducten dat stond al bovenaan maar ook bij een kleine hapering bij de bestelling zeer klantvriendelijk en ruimhartig opgepakt en goedgemaakt. dus dubbele sterren verdiend!
Heel fijn geholpen! Ik had een hele mooie fles met ingraving gekregen, maar die was per ongeluk stuk door ijs gegaan, heel fijn een nieuwe, met ingraving, weer gekregen! Top service!

Goede service

Ik had bij mijn bestelling 1 artikel te weinig ontvangen. Na hierover een mail gestuurd te hebben, werd het ontbrekende artikel de volgende dag alsnog verzonden.

Na mijn studie, ben ik samen met mijn vriendin gaan reizen door Zuid-Amerika. Hier zijn we in alle klimaten geweest zoals de Amazone en hebben we bergen beklommen met eeuwige sneeuw. In de Amazone kon...