flaske.com/nl

2.970 reviews in totaal   363 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. De degelijke, duurzame en fraaie kwaliteit van de flessen en bekers wordt gewaardeerd, evenals het design, de kleuren en de isolerende werking waardoor drankjes langdurig warm of koud blijven. De mogelijkheid tot personalisatie wordt positief ontvangen en de meeste klanten ervaren de levering als snel en netjes. Ook wordt de lekvrije werking van de flessen vaak bevestigd. Sommige klanten melden kleine productiefouten of slijtage aan de producten. Er zijn gebruikers die teleurgesteld zijn wanneer de isolerende werking niet naar verwachting is. De personalisatie wordt als prijzig ervaren en de gravure blijkt soms te klein of onduidelijk. Daarnaast komt het voor dat kleuren afwijken van de online voorbeelden. In enkele gevallen zijn er lekkages, hoewel deze meestal snel door de service worden opgelost. Af en toe zijn er vertragingen bij de levering door drukte of externe bezorgdiensten.

Reviewsflaske.com/nl

Prima thermosfles. Ik heb er al jaren één die het nog steeds prima doet en nu voor iemand er een gekocht als cadeau. Het water blijft veel langer warm dan in een reguliere thermosfles. Die nieuwe drinkdop is trouwens ook erg handig!

De fles is goed

De fles is heel goed. Ze zijn echter zeer prijzig en uiteraard mag dat voor kwaliteit maar om voor naam graveren 10,- te vragen is schandalig. En dan werkelijk een dag na mijn bestelling een bericht krijgen dat ik er 1 kan bestellen met gratis graveren.

Een flaske due gezien mag worden

Snelle levering van een mooie en solide thermosfles en de bijpassende sportdop! Ik ben er heel blij mee

Leuke koffiebekers voor het werk

Snelle levering en en de koffiebekers zijn van topkwaliteit. Mooie kleuren, handig formaat en houden zoals beloofd alles lang warm of koud.

Fantastisch

4 flessen besteld, na een snelle levering bleek 1 fles niet goed af te sluiten. Mijn mail hierover werd vrijwel direct beantwoord en er werd gelijk een nieuwe dop opgestuurd. Erg blij met deze flessen, sluiten goed af, lekken niet en blijft lang warm

vaatwasserbestendig

Op de site staat duidelijk dat de bekers in de vaatwasser kunnen, daar heb ik hem op uitgezocht. Bij ontvangst zie ik echter onderop staan dat hij niet in de vaatwasser mag. Dat is vervelend. Verder een top beker, lekt echt niet en houdt goed warm.
M V
Mecht V.

Prima

Makkelijke website. Ik kon vlot bestellen en er werd vlot geleverd. De "yoghurt" beker voldoet aan de verwachtingen. Alles blijft lekker koud. Het kleine metalen opvouwbare lepeltje is een leuke extra.
Wat een prachtig product. Fles en beker besteld, heel vlot geleverd in stevige verpakking. Heel blij mee

Snelle oplossing

Flaske klantenservice is super !! Ik had een probleem met mijn geleverde bestelling, maar dit is snel opgelost. De bottles en coffee cup zijn zeker lekvrij dus een aanrader. Thank you.
Fijne flessen.. heb er nu 8 we zijn er erg blij mee.. wat ik ook erg fijn vind zijn de doppen die je er op kunt houden om te drinken! Zou deze graag ook voor me 750 ml willen hebben dus hoop dat die er ook een keertje er voor kunnen komen!
M V
Marco v.
Mooie flessen van goede kwaliteit. Snelle verzending. Prima webshop.
Super ervaring met de klantenservice. Dop was kwijt en uitverkocht op de site, via de klantenservice weer een dop ontvangen. Heel erg fijn want dan is de fles weer compleet om mee te nemen op vakantie.

Fantastisch

Hele fijne klantenservice Ik had een beker waarvan het deksel en het emaille losgingen. Na goed contact met de klantenservice kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd. Dus hele fijne en goede service Dank jullie wel
Het product is prima en werd snel geleverd maar kwam zonder de gratis opdruk van de naam waarmee het cadeautje voor iemand direct minder leuk werd.
2voor 1 was een hele fijne aanbieding, De vorm= handzaam, het uiterlijk is mooi, heel fijn dat er zowel heet als koud in de flessen kan! Wel jammer dat de fles lekte, ik had heel lang gezocht naar thermosflessen diender juist niet zouden doen, dat was Een beetje een domper helaas

Mooie producten

Snelle levering, mooie flessen en een goed aanbod.

Toch een beetje een tegenvaller..

Normaliter gebruik ik een S’well bottle. Toch een beetje dure optie.. de Flaske valt tegen, inhoud blijft niet zolang warm. Dus goedko(o)per is uiteindelijk duurkoop, helaas..
Fijne bekers, ik heb verschillende soorten en maten (water, koffie, salades/soep) en gebruik ze graag! Alles blijft goed warm/koud.
Geïmporteerde review
Update 30/8: probleem is keurig na telefonisch contact opgelost. Juiste kleur ontvangen. Dank jullie wel. Mijn bestelde thermosfles in verkeerde kleur gekregen. Via chat, mail en website contact gezocht. Na drie kwartier een 2e chat geopend te hebben kreeg ik een reactie dat het opgelost zou worden en dat ze de mail zouden beantwoorden. Ik moest heel even geduld hebben. Nu 2 uur later geen reactie meer gehad op de vraag of het nu opgelost is. Slechte communicatie / slecht bereikbaar. En het is nog steeds niet opgelost.

Antwoord van flaske.com/nl

Goedenavond Ilja, Ik zie dat je de review hebt veranderd van 2 naar 3 sterren. Ik had verwacht dat de geboden oplossing inclusief een mooie gratis set reinigingstabletten je weer blij had gemaakt. Zou je kunnen kijken of je mij ook blij kunt maken met wat meer sterren? Dat zou mij enorm helpen :)
E G
Etienne G.
4 flessen besteld voor gehele gezin. De eerste indruk is heel goed. De komende tijd gaan wij zien hoe betrouwbaar de flessen zijn t.a.v. waterdichtheid, maar vooralsnog vertrouwen erin. De kleuren zijn leuk. De levering was niet supersnel maar kwam denk ik door winterweer en feestdag (1 jan)