speedcomfort.nl

10.761 reviews in totaal   1.134 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over het comfort en de gelijkmatige warmteverdeling die het product biedt, zelfs bij lage watertemperaturen of gebruik met een warmtepomp. De installatie wordt meestal als eenvoudig ervaren en de nieuwe sensoren en regelopties worden als een grote verbetering gezien. Ook de klantenservice wordt vaak geprezen als snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Veel gebruikers vinden de handleiding duidelijk en behulpzaam en het geluidsniveau wordt door de meeste als acceptabel of zelfs fluisterstil ervaren. Er zijn echter ook negatieve opmerkingen, zoals uitdagingen of onduidelijkheden bij de installatie bij specifieke radiatoren of in de handleidingen. Sommige klanten ervaren storend geluid en wensen een stillere werking. Daarnaast zijn er regelmatig opmerkingen over kabel- of instelmogelijkheden van de sensoren en is er behoefte aan meer of duidelijkere papieren documentatie. De prijs wordt door velen als (te) hoog ervaren, vooral in vergelijking met andere winkels, ondanks het verwachte rendement of comfort. Ook zijn er enkele opmerkingen over retour- en bestelinformatie bij de klantenservice.

Reviewsspeedcomfort.nl

Door een lage temperatuur Jaga convector duidelijk meer warmteafgifte

Op zich is het een eenvoudig te monteren systeem, maar in een Jaga convector is het plaatsen van de temperatuur voeler lastig. Verder is de lage temperatuur voeler een hele verbetering. Jammer, dat die er niet eerder was. De service is prima. Ik miste twee pootjes en twee dagen na mijn telefoontje naar de service desk lagen ze al in de brievenbus. In mijn geval is de Speedcomfort handig om de temperatuur in een werkkamer wat omhoog te krijgen zonder de watertemperatuur van de cv te verhogen.
De snelle levering, eenvoudige en duidelijke gebruikshandleiding en montage instructie maken het een uitstekend product. Het helpt de kamer snel te verwarmen en het geluidsniveau is zeer acceptabel.

De volgende dag al in huis

Artikelen werden de volgende dag alk geleverd terwijl de site zei dat het twee dagen zou duren. Montaqe was heel eenvoudig. Binnen 10 minuten geplaatst en werkend. Helaas waren ze niet geheel geruisloos en daardoor besloten wij ze terug te sturen, hetgeen ook heel simpel ging.
Service was top. Helaas bleken de cassettes toch niet op op onze overigens verschillende radiatoren te passen. Mogelijk kunnen we ze er wel onder hangen, maar dat vindt mijn partner echt geen gezicht. We wachten op wellicht een toekomstig model dat wel past.

Werking controlsensor is goed, maar kabellengtes zijn erg inflexibel

Goed: Met de controlsensor zijn de radiatorventilatoren beter geschikt voor een hybride warmtepomp. Met de gewone sensor is de schakeltemperatuur te hoog. Ook is het een pre dat de snelheid van de ventilator geregeld kan worden. Met name voor een studeerkamer is het fijn als hij stiller kan worden gezet. Punten voor verbetering: De kabeltjes van de controlsensor zijn erg kort. Als je de ventilator ver genoeg naar het midden van de verwarming wilt plaatsen en de temperatuursensor dicht bij de wateraanvoer, is er geen ruimte over om de bediening een nette en handige plek op de wand te geven. Geen papieren installatieinstructies bijgevoegd. Alleen een te scannen QR code die verwijst naar een Engelstalige PDF.

Antwoord van speedcomfort.nl

Bedankt voor je waardevolle feedback, we nemen dit zeker mee in onze verdere verbeteringen. Fijn om te horen dat de Control Sensor goed werkt in combinatie met je hybride warmtepomp en dat de instelbare ventilatorsnelheid voor jou echt een voordeel is. Je opmerkingen over de korte kabeltjes en de installatie-instructies zijn helder. Via de QR-code wordt standaard de Engelstalige PDF geopend, maar in dat document kun je ook eenvoudig de Nederlandstalige versie selecteren. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen we je natuurlijk graag verder. Warme groet, Team SpeedComfort
Aangepast aan een warmtepomp helpen de radiator ventilatoren erg goed mee. Je moet alleen even opletten met de snelheid waarmee ze draaien, dat scheelt in de geluidsproductie.

Stille boost cv efficiëntie ook met hybride warmtepomp

Makkelijk te installeren en uit te breiden als je meedere units onde langere radiatoren mwilt bevestigen. Dankzij de duurdere temperatuurvoelers kun je deze units nu ook goed gebruiken in combinatie met hybride warmtepomp, omdat de ventilatoren bij kaderen (+/- 28 grC gaan werken). Alleen jammer dat de keeste winkels alleen units met simpeler temperatuurvoeler verkopen en je later dus alsnog de betere temperatuur sensoren moet bijkopen...
F B
Frans B.
speedcomfort met 1-plaat radiator, Bij toepassing van een 1-plaat radiator en een speedcomfort set, is het beslist noodzakelijk om aan te geven wanneer deze radiator tegen een buitenmuur geplaatst is, er voor zorg gedragen moet worden dat de betreffende muur ter plaatse aan de naar de radiator toe gekeerde muur goed geïsoleerd is. Immers als deze muur koud is, is de luchtstroom tussen de muur en de radiator, in temperatuur het resultaat van de combinatie van beide temperaturen en onder omstandigheden koel te noemen!!
Verrassend concept van Speed comfort. Zonder na te denken bestelde ik mijn 2e Speed comfort. Bij installatie dacht ik dat ik de verkeerde had besteld omdat het niet paste. De handleiding op internet opgezocht. Daarin heeft Speed comfort een zeer simpele beschrijving om het passend te maken. Zodat ook deze Speed comfort snel de warmte verspreid.
Een duidelijke verbetering te voelen, het voelt snel warmer aan. Het geluid is hoorbaar bij stilte maar niet vervelend. Tot nu toe al met al blij met onze aankoop En niet onbelangrijk: een service gericht en vriendelijk contact gehad!!
Mijn radiator is te smal voor de Speedcomfort en het apparaat hangt nu heel lelijk eronder. Ik hoop dat dit geen effect heeft op de efficiëntie. De magneten werkten niet goed en het apparaat viel steeds van de radiator als ik er een tussenstuk op deed. Ik vind het ook jammer dat de snoer naar het stopcontact erg kort is waardoor ik eerst op zoek moest gaan naar een verlengsnoer voordat ik de speedcomfort kon aansluiten.

Antwoord van speedcomfort.nl

Dank je wel voor je feedback. Wanneer de magneten niet volledig contact maken met de radiatorplaat, kunnen ze inderdaad sneller losraken. In dat geval kan plaatsing bovenop de radiator een goede oplossing zijn. Dat is misschien iets minder fraai, maar werkt technisch gezien vrijwel net zo efficiënt. In onze webshop zijn er koppelkabels verkrijgbaar, waarmee je de snoertjes eenvoudig kunt verlengen. Heb je nog vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons gerust via support-nl@speedcomfort.com. We helpen je graag verder. Warme groet, Team SpeedComfort
Duidelijke website, goede tool om te weten wat je moet bestellen. Snelle levering.
Vertrouwende indruk. Snel en effectief bestellen, overzichtelijk, snelle afhandeling en betaling, snelle en adequate bezorging, goede verpakking goede uitleg artikelen monteren. De nieuwe sensor is een echte aanwinst voor warmte regulatie. Dit beleid continueren.

Doe het vooral voor het comfort

We hebben eerst 1 speedcomfort aangeschaft om te proberen. De ervaringen waren positief. Het geluidsniveau valt erg mee. Het is net waarneembaar en zelfs wel gezellig op de achtergrond. We hebben intussen een warmtepomp aangeschaft. Dat leidde er toe dat we een nieuwe thermostaat nodig hadden. Contact gezocht met Speedcomfort en voor een lage prijs de oorspronkelijke thermostaat omgeruild in een thermostaat voor lage temperaturen. Ik vind het moeilijk om te beoordelen of je er echt energie mee bespaart. Mijn energie adviseur zei dat je het vooral voor het comfort moet doen. Inmiddels 11 speedcomfort in de huiskamer aangeschaft. ik zou zeggen: doe het niet voor het geld maar vooral voor het comfort. Dan is het meegnomen als je er ook iets van terug verdient.
De hulp en ondersteuning van de klantenservice. Geweldig! Snelle reactie, echt meedenken en zelf met goede ideeën komen. Dat zie je nergens meer.
Ik heb nieuwe voelers die de temperatuur nog beter regelen dat is een grote verbetering, als nu nog de magneten en ophanging worden verbetert is het een prima product nu vallen ze nog regel matig met stofzuigen er onderuit verder zeer goed er 8 in het gebruik.
Een duo set besteld in de veronderstelling dat deze individueel op verschillende radiatoren te plaatsen waren maar dat bleek niet zo, contact opgenomen per e-mail en situatie uitgelegd, de medewerker kwam meteen met en oplossing om een thermostaat en adapter zonder bezorgkosten in rekening te brengen op te sturen 😎
Ik kocht dit artikel om vooral in ons halleke, die vrij koulijk is, zijn waarde te bewijzen. De ventilatoren slaan pas aan wanneer er een bepaalde temperatuur is bereikt. Daarom moeilijk in te schatten of het een voordeel geeft. Wel voelde ik als hij werkte, dat de warme lucht naar boven wordt geblazen. Ik ga het nog wat tijd geven om een definitief oordeel te vellen.
J B
Joeri B.
De bestelling en levering verliepen correct. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het traject van je bestelling.
Installatie ging prima, wellicht wat toegankelijker info > betreffende hoe de Control sensor in te stellen

Antwoord van speedcomfort.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de installatie goed verliep. We nemen je opmerking over de uitleg voor het instellen van de Control Sensor zeker mee. Veel comfort en besparing gewenst met je SpeedComfort! Warme groet, Team SpeedComfort