Klanten zijn erg positief over de snelle levering van bestellingen. De lage prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd, net als de kwaliteit van de producten. De verpakking is doorgaans netjes en passend. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Ook de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en het brede assortiment met veel beschikbare producten worden vaak geprezen. Sommige klanten geven aan dat er af en toe sprake is van beschadigde of lekkende verpakkingen. Daarnaast wordt genoemd dat niet iedereen altijd goed op de hoogte wordt gehouden door de klantenservice.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsstuntpakker.nl
Gekregen wat ik besteld heb, voor goede prijs en snel geleverd
Snelle levering en goede communicatie
Mijn flacons waren tijdens transport stuk gegaan. Gemaild met stuntpakker hierover. Hele nette en goede service gehad. Zeker een aanrader, ook qua de prijzen
Goedkope prijzen, kwaliteit, snelle levering
Goedkope prijzen, prima kwaliteit en snelle levering 👍
Snel geleverd, goede prijzen
Artikelen netjes verzonden en tegen een goede prijs
Zeer fijne 1e ervaring met mijn bestelling! Stuntpakker is een echte stunter!
Zeer fijne 1e ervaring met mijn bestelling, fijne klantenservice, snel thuisbezorgd,houden zich aan afspraken, en de artikelen zijn zeer laag van prijs! Aanrader!!
Heel correct en snel geleverd.
Netjes en binnen de tijd geleverd👍🏻
Eigenlijk bijzonder tevreden en geen op of aanmerkingen
Geen klachten.
Snelle levering.
snelle levering, doet wat er wordt beloofd
De prijs was super en snel verzonden
Snelle
Levering