Gecertificeerd sinds: 23 aug 2024
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. Ze prijzen de lage prijzen en goede aanbiedingen in de webshop. Veel klanten zijn positief over de zorgvuldige, stevige en passende verpakking van de producten. Ook waarderen zij de duidelijke communicatie, regelmatige updates en snelle antwoorden op vragen. De klantenservice wordt vaak als behulpzaam, persoonlijk en correct ervaren, vooral bij problemen. Daarnaast wordt de website als gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en eenvoudig ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsstuntpakker.nl
Snelle handeling! Fijne website!
Mooie producten!
Eerlijke prijzen!
Snelle verzending!
Zeer tevreden
Mooie aanbieding en heel snel zonder problemen thuis bezorgd. Ik ben zeer tevreden.
Goede communicatie. En snelle levering.
Niks heb gekregen wat ik heb besteld en snel
Goeie overzichtelijke site en mooie prijzen
De persoonlijke brief die bij het pakketje ingesloten was was een positieve verrassing.
De brief die bij het pakketje inge
Perfect
Snelle verzending, goede prijs en kwaliteit.
Goede prijs en snelle levering
De snelle en correcte levering van de bestelde producten maakt het fijn om te bestellen.
Was prima op tijd geleverd
Snelle levering en goede communicatie!!
Supersnelle levering. Leuke aanbiedingen. Keurig verpakt.
Mooie lage prijs en snel verzonden
Pri ma niks veranderen.
Goede prijzen en ruim assortiment. Snelle levering.
Alles correct en zeer snel geleverd.
Top
De gekochte deodorant had een zeer scherpe prijs en ik had deze snel in huis
Alles is heel goed bij mij thuis beland dus kunnen jullie echt niet beter doen.
Scherpe prijzen, topproducten en snelle levering
Mijn pakketje werd in het portiek gegooid
Mijn pakketje werd op tijd geleverd. Alleen de chauffeur van DHL heeft mijn pakketje in het portiek gegooid en niet fatsoenlijk bij de deur afgeleverd, terwijl ik thuis was.. Ongehoord. Onfatsoenlijk, Niet te filmen
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
stuntpakker.nl
- +31345228768
- www.stuntpakker.nl
- klantenservice@stuntpakker.nl
- Geldermalsen, NLD
stuntpakker.nl
Al sinds 2015 jouw goedkope online drogist met 5* service.