198 reviews in totaal   116 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

198 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 21 feb 2024

sportega.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de scherpe prijsstelling en waarderen dat de website overzichtelijk, duidelijk en betrouwbaar is, met voldoende keuze en informatie voor het bestelproces. Daarnaast wordt heldere communicatie wanneer aanwezig en snelle verzending vaak als prettig ervaren. Sommige klanten prijzen ook de behulpzaamheid van de klantenservice en zijn tevreden over de staat van de verpakking. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde of niet aangekomen pakketten, met name door de vervoerder GLS. Ook is er ontevredenheid over slechte of ontbrekende reacties van de klantenservice, het ontbreken van bestelbevestigingen of onduidelijke informatie, en zijn er meldingen van beschadigde of primitieve verpakkingen.

ReviewsSportega.nl

Snelle levering en goede prijs!

Alles goed voor elkaar

Goede prijs, snelle levering en heldere communicatie(beloftes)
Artikel kwam zoals afgesproken en was onbeschadigd. De fietsendrager voldoet zoals verwacht
Privéprofiel
Slechte service. Leek allemaal goed te gaan, maar toen bleek pakketje kwijt (service punt GLS) te zijn. Heb niet het idee dat ze daar iets mee doen. Navraag gedaan dat het is afgeleverd (ja dat bericht had ik ook ontvangen), maar nergens te vinden op het afgeefpunt. Of ze actie ondernemen naar GLS wordt niet duidleijk gemaakt (krijg ik geen terugkoppeling op).

Antwoord van Sportega.nl

Goedendag, wij zijn de levering van uw zending nog steeds aan het uitzoeken met de vervoerder. Volgens GLS is het pakket afgeleverd bij het afhaalpunt, maar volgens uw informatie is het daar niet aanwezig. Daarom blijven wij dit met GLS onderzoeken om te achterhalen waar het pakket zich bevindt en hoe we het zo snel mogelijk kunnen leveren. Zodra we nieuwe informatie hebben, nemen we direct contact met u op. Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking?match=904521801193
Het geen dat ik besteld had is correct geleverd en afgehandeld.

te oude softspikes

De bestelde softspikes vallen na 10 meter lopen al van het metaal af. zij volledig poreus heb een mail gestuurd maar geen enkele reactie.

Top!

Supper service, prijzen en kwaliteit
Good service, good product, fast delivery
Pakket kwijtgeraakt. Erg slechte klantenservice vanuit sportega. Wacht al 3 weken op mijn pakket en sturen geen nieuwe.
Ik had de bestelling snel in huis (binnen een weekje). Ging om een hockeyvisor en ik woon in NL. Prima webshop!
goede communicatie. levering volgens afspraak, goed verpakt.
Ik heb mijn bestelling na bijna een maand geleden besteld te hebben nog steeds niet ontvangen 🤨😢

Antwoord van Sportega.nl

Hello and thank you for your information. We are very sorry and please contact our customer service by phone or email. We apologize for the inconvenience Best regards Sportega Team

Sportega.nl

Wij helpen u bij het vinden van de uitrusting die u nodig heeft bij het beoefenen van uw sport. Al 22 jaar spelen wij mee in de hoogste divisie van de sportartikelenbranche. Wij zijn allemaal enthousi...