neycko.com- Logo - Reviews

56 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden173 reviews in totaal

neycko.com- Logo - Reviews

neycko.com

56 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden173 reviews in totaal

De reviews voor neycko.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer positief over de kwaliteit van de producten, die als uitstekend en duurzaam wordt ervaren. De service wordt als top, vriendelijk en behulpzaam omschreven, met veel lof voor de klantgerichtheid. Daarnaast waarderen klanten de snelle en nette levering van hun bestellingen. De pasvorm van de kleding wordt vaak als prettig en comfortabel ervaren. Er zijn echter enkele negatieve opmerkingen over de pasvorm van de kleding.

Reviews voor neycko.com

Geweldige kleding voor een prima prijs en perfecte service, zelfs als je vragen hebt en belt, nemen ze alle tijd voor je, top bedrijf.
Antwoord van neycko.com
Beste Marcel, Wat een mooie woorden, we zijn er stil van. En we zijn blij met jou als tevreden klant. Heel veel plezier met de kleding! Groeten Neycko team
Top service, top kwaliteit, goede prijs.
Antwoord van neycko.com
Beste Marcel, Dank weer voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de kleding! Groeten Neycko team
Zeer snelle levering en top kwaliteit van de bestelde pantalon.
Antwoord van neycko.com
Beste Kees, Dank voor je mooie review en veel plezier met de pantalon! Groeten Neycko team
Antwoord van neycko.com
Beste Ab en Riet, Dank jullie wel voor weer een mooie review! Groeten Neycko team
Antwoord van neycko.com
Beste Fieke, Dank voor de mooie review en veel plezier met de Deluxe pantalons! Groeten Neycko team
Kleding is van perfecte kwaliteit en zit heerlijk. Ik heb telefonisch contact gehad en zijn leuke mensen.
Antwoord van neycko.com
Beste Jeroen, Dank voor de mooie review en het geweldige compliment. We wensen je heel veel plezier met de kleding! Groeten Neycko team
Antwoord van neycko.com
Beste Ilona, Hartelijk dank voor de mooie review en veel plezier weer met de kleding! Groeten Neycko team
Antwoord van neycko.com
Beste Ann, Hartelijk dank voor de mooie review en wat fijn dat de kleding zelfs in Portugal gedragen wordt! Veel plezier met de polo's! Groeten Neycko team
Perfect, als je vragen hebt, gewoon bellen en alles wordt geregeld en ook nog top kwaliteit.
Antwoord van neycko.com
Beste Marcel, Dankjewel voor de mooie review en fijn dat je zo tevreden bent. Volgende week komt jouw sand bodywarmer binnen, we nemen dan gelijk contact op. Groeten Neycko team
Lekkerste broeken die er zijn !!
Antwoord van neycko.com
Best Luc, Dankjewel voor de mooie review, wat geweldig deze reactie! Heel veel plezier met je broeken! Groeten Neycko team
Antwoord van neycko.com
Beste Marco, Dankjewel voor de mooie review en veel plezier met de kleding! Groeten Neycko team
Maten kloppen niet
Antwoord van neycko.com
Beste Max, Dank voor je review en we vinden het ontzettend jammer dat de maat niet goed was. We krijgen hier doorgaan nooit klachten over (zie ook de reviews) dus wellicht zat er een fout in het jasje. Als we nog iets voor je kunnen doen horen we dit graag! Groeten Neycko team
Beste Henry, Heel erg bedankt voor je 5 sterren review! Groeten Neycko team
Mooie kleding en netjes geleverd.
Antwoord van neycko.com
Beste Marcel, Dankjewel voor de mooie review, fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier ermee! Groeten Neycko team
Producten zijn van goede kwaliteit. Verzending is ook vlot en degelijk verpakt.
Antwoord van neycko.com
Beste Jeroen, Heel erg bedankt voor je mooie review en fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de kleding! Groeten Neycko team
Antwoord van neycko.com
Beste Johan, Dank voor je mooie review en veel plezier met de kleding! Groeten Neycko team
Gebruiken super materiaal voor hun producten.
Antwoord van neycko.com
Beste meneer Van Daalen, Heel erg bedankt voor de mooie review en fijn dat u zo tevreden bent over het materiaal. Veel plezier met de kleding. Groeten Neycko team
Antwoord van neycko.com
Beste Kristiaan, Dankjewel voor de mooie review! Veel plezier met de kleding. Groeten Neycko team
EC
Erwin C.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Antwoord van neycko.com
Beste Erwin, Hartelijk dank voor je mooie review, fijn dat je zo blij bent met de prijs/kwaliteit verhouding! Veel plezier met de kleding. Groeten Neycko team
Hoi Marcel, Dankjewel voor de mooie review! Groeten Neycko team