dartshopper.nl- Logo - Reviews

dartshopper.nl

2.544 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden47.551 reviews in totaal

dartshopper.nl- Logo - Reviews

dartshopper.nl

De reviews voor dartshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame klantenservice. Ook de website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met goede productinformatie. Het ruime assortiment, inclusief exclusieve en veelgevraagde producten, wordt gewaardeerd. Daarnaast worden de prijzen vaak als eerlijk en voordelig gezien en wordt de verpakking meestal als netjes en beschermend beoordeeld. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij externe bezorgers zoals DPD en PostNL. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde of niet-conforme items en melden sommige klanten schade of onvoldoende bescherming van de verpakking. Ook zijn er opmerkingen over de bereikbaarheid en beperkte flexibiliteit van de klantenservice en af en toe over de verzendkosten of prijs-kwaliteitverhouding.

Reviews voor dartshopper.nl

Tweede keer dat ik niks ontvangen heb , sorry ik niet meer
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het spijt ons dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten. Het pakje ligt al enige tijfd te wachten om opgehaald te worden. Als je even contact had opgenomen met de klantenservice, of de track&trace in de gaten had gehouden, was er niets aan de hand geweest. Als het pakket tot 19/8/225 niet wordt opgehaald, gaat het automatisch retour. Als er een probleem is met je bestelling, helpt onze klantenservice je graag verder - je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen per e-mail via de webshop. We zouden het op prijs stellen als je de beoordeling heroverweegt en aanpast of verwijdert.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het spijt ons dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten zonder een specifieke reden op te geven of contact op te nemen met onze klantenservice. Zonder meer gedetailleerde informatie zijn we helaas niet in staat om je verder te helpen. Als er een probleem is met je bestelling, kun je te allen tijde per e-mail contact met ons opnemen via onze webshop - onze klantenservice helpt je graag verder. We stellen het op prijs als je ons de kans geeft om de zaak op te helderen en je beoordeling te heroverwegen of aan te passen.
Jullie zijn heel moeilijk te bereiken.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het spijt ons dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten zonder een specifieke reden op te geven. Uit correspondentie met de lantenservice zien wij dat het gaat over een vertraagde levering van de bestelling. We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als je de beoordeling zou willen heroverwegen.
Na 2 weken te horen gekregen dat pakket terug gestuurd is
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. Na contact met de klantenservice, is uw bestelling opnieuw verzonden. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als je de beoordeling zou willen heroverwegen.
Op voorraad hebben wat je aanbied.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, het kan uiteraard gebeuren dat een artikel uitverkocht is. Wij vinden het wel jammer, dat je daar een zo slechte beoordelinge tegenover zet. We zouden het op prijs stellen als je de beoordeling heroverweegt en aanpast of verwijdert.
Ik probeer contact met jullie te krijgen om mijn bestelling geleverd te krijgen op mijn huisadres aangezien degene die jullie hebben ingehuurd om mijn bestelling te leveren op mijn werkadres 2x beweerd dat er niemand thuis is terwijl er 1000 medewerkers in het pand werken. Ik wil een reactie op mijn mail of mijn geld terug
you sent me returned product, bad quality product, damaged package. it was opened before. when I complaint, your customer service treated me very badly. I asked for refund but your customer service, rudely closed the case instead of returning my money. on a separate email I clearly mentioned, if you do not refund my money (and after that I return the faulty product) till the clarified time frame in my email, I will take legal action and all the documents and emails and photos are showing that the problem is from your side.
Antwoord van dartshopper.nl
Dear customer, We regret that you have given us such a poor rating. Your correspondence with customer service shows that you received the parcel 2 days after dispatch, i.e. within the specified time. Furthermore, you are complaining about damage to the dartboard, which was barely recognisable in the photo, even when the file was enlarged. You should either not accept an obviously damaged parcel or have the deliverer note the damage directly in the scanner. Only then should you sign for the parcel. By accepting the parcel, you confirm that you have accepted it without complaint and have signed for its correct receipt. By issuing a deposit authorisation, the recipient assumes liability for their parcel. The parcel carrier places the parcel at the agreed location and confirms receipt of the parcel. Thereafter, the recipient is responsible and liable in the event of theft or damage to the parcel. Nevertheless, customer service has offered you compensation several times for the minimal scratches, which probably did not meet your requirements. There is then no other option but to return the parcel, which is what happens. Unfortunately, it happens that you can't please some customers. We apologise for the inconvenience.
Beter bezorgdienst
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. Als je problemen hebt met je bestelling, helpt onze klantenservice je graag verder. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als je de beoordeling zou willen heroverwegen.

Besteld en nooit geleverd.

Bestelling gedaan en zonder enige communicatie werd de hele bestellong geannuleerd. Telefonisch contact opnemen met het bedrijf en daar had men ook geen idee waaromnde hele order werd geannuleerd. Derde keer dat ik daar iets kocht en opgegeven levertijden werden niet nagekomen. Koop nu m'n dartspullen bij een andere winkel.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het is jammer dat je ontevreden was over onze service en dit in een recensie hebt uitgedrukt. De bestelling kon niet compleet geleverd worde, omdat niet alles op voorraad was. Om die reden is de bestelling geannuleerd en gecrediteerd. Hierover bent u ook per mail ingelicht.
Na 2 weken nog steeds geen bestelling toegekomen. Ondertussen alles elders moeten kopen. Al contact opgenomen met jullie en nog altijd geen antwoord.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en problemen snel op te lossen. De klantenservice heeft wel degelijk contact met je gehad en is al bezig met een onderzoek naar de zending. We zouden het fijn vinden als je ons de kans geeft om je problemen op te lossen en je beoordeling te heroverwegen.
Besteld en extra betaald zodat dag erna met trunkers geleverd werd. Maar nu hebben jullie verzending telaat afgeleverd aan hun
Antwoord van dartshopper.nl
Ondanks dat ik een fimpje stuur van het product waaruit blijkt dat de afwerking onder de maat is. Ze willen me afkopen met 20,00 euro. Het product komt nieuw uit de doos en zit vol witte strepen die helemaal in de lak zitten!!. Zeer onprofessioneel!

Pakket is niet bezorgd

Pakket is nog steeds niet bezorgd
Antwoord van dartshopper.nl
Bestelling 10/6 met melding vandaag besteld, morgen geleverd op de site. Pakje is sindsdien rondjes aan het draaien tussen depots van transportfirma. Er zal een onderzoek ingesteld worden hetgeen tot 10 dagen kan duren. Geen andere oplossing wordt aangereikt, wachten...
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Er staat: Voor 22.00 uur besteld, vandaag verstuurd. Er staat nergens dat het de volgende dag wordt geleverd. We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. Als je problemen hebt met je bestelling, helpt onze klantenservice je graag verder. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als je de beoordeling zou willen heroverwegen.
Pakket is nog steeds niet binnen.
Antwoord van dartshopper.nl
Totaal niet klantvriendelijk en meedenkend! Allemaal in kaders. Iets niet annuleren kunnen want het word al gepikt. We zijn 4 dagen verder en mijn bestelling is nog steeds ‘in picking’…. En medewerker kan niks betekenen voor me ‘het is helaas zo’. Waardeloos!
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, de bestelling is op verzoek geannuleerd en gecrediteerd. Deze review berust niet op de waarheid. Wij verzoeken je daarom ook om deze te verwijderen.