dartshopper.nl- Logo - Reviews

dartshopper.nl

2.544 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden47.551 reviews in totaal

dartshopper.nl- Logo - Reviews

dartshopper.nl

De reviews voor dartshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame klantenservice. Ook de website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met goede productinformatie. Het ruime assortiment, inclusief exclusieve en veelgevraagde producten, wordt gewaardeerd. Daarnaast worden de prijzen vaak als eerlijk en voordelig gezien en wordt de verpakking meestal als netjes en beschermend beoordeeld. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij externe bezorgers zoals DPD en PostNL. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde of niet-conforme items en melden sommige klanten schade of onvoldoende bescherming van de verpakking. Ook zijn er opmerkingen over de bereikbaarheid en beperkte flexibiliteit van de klantenservice en af en toe over de verzendkosten of prijs-kwaliteitverhouding.

Reviews voor dartshopper.nl

Na 10 dagen besteld en nog niet gekregen en geen hulp om te helpen om oplossing te vinden met de post
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als je de beoordeling zou willen heroverwegen.
JJ
Jurgen J.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, jammer dat u hier een slechte beoordeling geeft maar er geen reden bij zet. Uit de correspondentie met de klantenservice zien wij, dat u verwacht had om 2 artikelen gratis te ontvangen. Echter was de actie 1 gratis artikel per bestelling en dat is ook wat u heeft ontvangen. Dus ondanks dat er geen fout gemaakt is, geeft u hier een slechte beoordeling én geeft u in de correspondentie aan dat u niet langer klant wenst te zijn. Dat vinden wij jammer, maar soms kun je het niet idereen naar zijn zin maken.
RG
Rahim G.
Bestelling kwam kapot aan en ook nog te laat!
Privéprofiel
1 maal gegooid. In bord op tapyt gevallen en in twee gebroken.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Geachte klant, Het is jammer dat je ontevreden was over onze service en dit in een recensie hebt uitgedrukt. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en problemen snel op te lossen, helaas was deze klacht niet geod opgenomen. De klantenservice neemt opnieuw contact met je op, om het op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.
slechte klanten service werd niet geholpen
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het is jammer dat je ontevreden was over onze service en dit in een recensie hebt uitgedrukt. Een wijziging voor de bestelling van een gepersonaliseerd artikel is niet meer mogelijk, als dit al in de productie is gegaan. Dat heeft niets met slechte service te maken, de medewerkers van de klantenservice kunnen daar ook niets aan veranderen. We zouden het op prijs stellen als je de beoordeling heroverweegt en aanpast of verwijdert.
Privéprofiel
Alles

Cadeaubon besteld

Op 3 juni cadeaubon besteld, op heden (14 juni) nog steeds niet geleverd.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, cadeubonnen worden per mail verstuurd. Helaas komen ze soms in de spamfolder terecht. De klantenservice heeft u de bon nogmaals gemailt. We zouden het op prijs stellen als u uw beoordeling heroverweegt en indien nodig aanpast of verwijdert.
Bestelling nog steeds niet geleverd en bijna geen reactie van de klantendienst
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. Er loopt via de klantenservice al een onderzoek naar deze zending. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen heroverwegen.
Consumer profile image
linda v.
Wacht al 2 weken op mijn bestelling. Zou dag +1 geleverd worden.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. Er loopt al een onderzoek naar deze zending. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen heroverwegen.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het spijt ons dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten zonder een specifieke reden op te geven. Uit correspondentie met de klantenservice zien wij, dat je zelf een verkeerd artikel hebt besteld. Dat lijkt ons geen reden voor een zo slechte review. We stellen het op prijs als je de beoordeling zou willen aanpassen of verwijderen.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het spijt ons dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten zonder een specifieke reden op te geven. Zonder meer gedetailleerde informatie zijn we helaas niet in staat om uw bezorgdheid te onderzoeken of u verder te helpen. Als er een probleem is met je bestelling, kun je te allen tijde per e-mail contact met ons opnemen via onze webshop - onze klantenservice helpt je graag verder. We stellen het op prijs als je ons de kans geeft om de zaak op te helderen en je beoordeling te heroverwegen of aan te passen.

Super snelle levering ahum

Super snelle levering. 6 werkdagen
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. Als je problemen hebt met je bestelling, helpt onze klantenservice je graag verder. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen heroverwegen.
Ik zit al ruim 2 weken te wachten op mijn bestelling.
Antwoord van dartshopper.nl
Een bestelling gedaan van een dartbord, surround en lamp. Lamp kapot geleverd. Al maanden lang geen reactie

Slechte service

Zeggen dat je de verzendkosten terugstort krijgt omdat iets niet volgens afspraak geleverd is, waarvoor je extra betaald. Zit nog steeds op de centen te wachten
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, de verzendkosten zijn aan u gecrediteerd. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het zeer op prijs stellen als u deze slechte beoordeling zou willen heroverwegen en verwijderen.
1 ster is nog te veel voor een bestelling dat niet is geleverd
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, het pakket is wél geleverd, dat hebben wij u al eerder medegedeelt. U blijft hier slechte reviews plaatsen, die niet terecht zijn. Wij verzoeken u nogmaals deze te verwijderen!