dartshopper.nl

47.546 reviews in totaal

47.546 reviews since 9 dec 2019

Trusted Shops Keurmerk
ongeldig

dartshopper.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering van bestellingen. Daarnaast wordt het ruime en diverse assortiment erg gewaardeerd. De klantenservice wordt over het algemeen als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De prijzen worden als eerlijk en aantrekkelijk gezien en de kwaliteit van de producten wordt doorgaans als goed tot uitstekend beoordeeld. Ook de communicatie over bestellingen wordt meestal als duidelijk en transparant ervaren. Het retourbeleid wordt doorgaans als correct beschouwd. Er zijn enkele klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice. Daarnaast worden de verzendkosten soms als een minpunt genoemd en geven sommige klanten aan dat de retourkosten en retourmogelijkheden verbeterd kunnen worden.

Reviewsdartshopper.nl

Ben zeer tevreden mis wel een kleinigheidje als je vaak wat besteld verder alles top

Uitstekende webshop.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering conform afspraak. Het bestelde voldoet goed aan verwachting.
Goede communicatie (wel of niet op voorraad) en snelle levering van bestelde producten.
Correcte afhandeling en supersnelle bezorging ! Geen opmerkingen wat beter kan :-)
Elke keer als ik bestel krijg ik de bestelling altijd snel bij mijn thuis geleverd. Top

Snelle levertijd en goede kwaliteit

De levertijd was zeer snel, en het bord perfect zoals verwacht. Alleen jammer dat de doos wat gedeukt/gescheurd was bij levering.
Elke keer wanneer ik iets besteld heb is het heel snel geleverd 👍👍👍
Niet elke dartpunt past in elke barrel, misschien wat uitleg op de site?

Mooie pijlen en super tevreden

Mooie pijlen van RvB ontvangen, verzending ging vlekkeloos. Altijd super tevreden bij Dartshopper!
Ik heb flights laten bedrukken en ziet er echt heel mooi uit. Snelle levering.
enorm snelle service! Avond besteld en volgende dag in de ochtend geleverd!
Van Dartshopper heel tevreden maar de levering van dpd totaal nier heeft 11 dagen geduurd voor de levering in parcelshop geleverd is
Zeer vriendelijk aan de telefoon en een probleem wordt opgelost
Top service. Gisteren 14:00 besteld … vandaag 12:00 geleverd
correcte site , en heel snelle levering . Prijs kwaliteit is top .
alles ok dinsdag besteld en woensdag geleverd pakket in goede staat afgeleverd
Goede informatie op de website en snelle verzending. Ook de prijzen zijn goed!

Zoals t hoort

Alles aanwezig en correct geleverd. Ruim assortiment
Alles weer goed geregeld na een duidelijke mindere periode. Zeer tevreden!!

Bestelling

Mocht het niet okee zijn zou ik nie blijven bestellen

Dartshopper.nl is de nummer 1 online dartshop van Nederland en Europa, door het grote assortiment en de goede service staan wij garant voor kwaliteit. In het ruime assortiment van Dartshopper kun je a...