Klanten zijn over het algemeen positief over de snelheid van levering, de kwaliteit van de producten, de klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid van de service, en de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook het ruime aanbod, de beschikbaarheid van producten, de nette verpakking en de aantrekkelijke prijzen en prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele negatieve punten, zoals vertragingen door externe bezorgdiensten als DPD en PostNL, klachten over beschadigingen en retourproducten, opmerkingen over de bereikbaarheid en het retourbeleid van de service, meldingen van schade of onvoldoende bescherming bij de verpakking en opmerkingen over verzendkosten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdartshopper.nl
Uitmuntende service
Had contact met de klantenservice. Verliep meer dan snel en soepel. Dingen werden uitmuntend opgelost. Ik ben zeer tevreden over de snelle verzending en top (klanten)service van Dartshopper
Snel en correct, gebroken barrel, zonder probleem vergoed met de keuze volledige soms terug of exact hetzelfde setje pijlen terug
Super fijne dartwinkel met snelle service en goede kennis. Producten besteld op vrijdag, zaterdag geleverd en zondag gebruikt :-)
Top winkel, makkelijk je producten te zoeken. Veel info over de producten beschikbaar. Verzending simpel, binnen 2 werkdagen in huis. Geen gezeur geen gezeik
Gemakkelijk bestellen, verschaffen informatie over status bestelling, directe verzending en zeer snelle ontvangst.
Producten nog niet ontvangen door storing bij de leverancier (Bpost). Onderzoek gestart door de verkoper. Dus nog geen mogelijkheid gehad om de producten te beoordelen.
Snelle levering,tijd van aankomst.
Je kan hun rit volgen en op het gemaakte tijd of als het iets later zal kunnen worden.Alles wordt via mail gestuurd en altijd een vriendelijke pakketbezorger.
Snelle levering maar.....
Snelle levering van dartbord en daarmee voorzien van wat we nodig hebben. Hierna wel (te) veel reclame mail en continue Youtube reclame van Dartshopper, dat zou wel allemaal wat minder mogen.
Helaas langzame levering door DPD, maar voor de rest alles netjes geleverd.
Tweedekans Target Corona Vision, alleen de doos was een beetje beschadigd, voor de rest een top product
Ik beoordeel deze site met 4 sterren. Wat betreft mijn bestelling. Daar kan ik weinig van zeggen want deze is volgens PostNL afgeleverd maar ik heb niets ontvangen.
Alles wat je van een webshop mag verwachten
Duidelijke informatie, kwalitatieve producten, eerlijke prijzen en snelle levering.
Lekker snel geleverd, communicatie prima.
Dank je wel, zoon is er blij mee. In de nabije toekomst mogelijk nog 1 bestellen voor mijn schoonzoon.
Ben al jaren klant en zeer tevreden over de prijs kwaliteit alsook over het ruime assortiment en stiptheid van de levering op.
Dus een tevreden klant!!
goede service, steeds de voordeligste prijs en altijd de laatste nieuwe collecties voorhanden
Zoals altijd bij jullie. Perfect verzorgd, op tijd en goede kwaliteit van verschillende producten. Mijn tip: VOORAL DOORGAAN WAAR JULLIE MEE BEZIG ZIJN.👌 🎯
Al vaker hier een bestelling geplaatst producten voldoen aan beschrijving en de producten worden snel geleverd.
Duidelijke status van waar het product is.
Altijd top!
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant,
bedankt voor uw positieve feedback.👍
Wij wensen u veel plezier bij het darten 🎯
Bestelling werd snel en correct geleverd.
Ook wanneer er iets ontbrak werd dit meteen terugbetaald.
Pakket slecht verpakt
Het pakketje kwam door postnl te laat daar konden jullie niks aan doen.
Maar kwa inpakken kunnen jullie zeker flink verbeteren.
Het kwam in zeer grote doos met bijna geen verpakkings materialen om de producten te beschermen.
1 zakje van de punten kwam zelfs leeg aan. ( waren de 32MM punten)
Ik heb hier helaas geen foto's van gemaakt dus ik heb het verder laten zitten.
Ben zeer tevreden mis wel een kleinigheidje als je vaak wat besteld verder alles top
Zeer tevreden met het statief stevig en stabiel ook de darts zijn super, maar ik zelf heb nog wat oefening nodig is al enkele jaren geleden, levering was ook zeer vlot verlopen.