dartshopper.nl- Logo - Reviews

dartshopper.nl

2.578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden47.551 reviews in totaal

dartshopper.nl- Logo - Reviews

dartshopper.nl

De reviews voor dartshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame klantenservice. Ook de website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met goede productinformatie. Het ruime assortiment, inclusief exclusieve en veelgevraagde producten, wordt gewaardeerd. Daarnaast worden de prijzen vaak als eerlijk en voordelig gezien en wordt de verpakking meestal als netjes en beschermend beoordeeld. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij externe bezorgers zoals DPD en PostNL. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde of niet-conforme items en melden sommige klanten schade of onvoldoende bescherming van de verpakking. Ook zijn er opmerkingen over de bereikbaarheid en beperkte flexibiliteit van de klantenservice en af en toe over de verzendkosten of prijs-kwaliteitverhouding.

Reviews voor dartshopper.nl

Reageren na communicatie over product en snellere levering
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het is jammer dat je ontevreden was over onze service en dit in een recensie hebt uitgedrukt. Helaas heb je (per ongeluk?) tijdens het ingeven van het probleem op ' opgelost' geklikt. Dan word de mail niet doorgestuurd naar de klantenservice, (The requester found a solution in the following article and marked the ticket as Solved.) We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als je de beoordeling zou willen heroverwegen.
snelle en goed service

Klacht van een trouwe klant.

Ik bestelde voor de tweede keer een setje Red Dragon Red Flash 80%. Deze heb ik laten graveren maar hier over ben ik niet tevreden. Het lettertype is uit verband getrokken en de pijlen kreeg ik kapot geleverd. Na wat op en neer mailen willen ze me een tegemoetkoming sturen van €10,- wat eerst €5,- zou zijn. Het is erg jammer dat ze hun fout niet willen herkennen. Dus mocht je iets gegraveerd willen hebben zou ik toch verder kijken.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, Het is jammer dat je ontevreden was over onze service en dit in een recensie hebt uitgedrukt. Na herhaaldelijke controle, is gebleken dat de gravering precies die is, welke bij de bestelling is opgegeven.
Lekker snel geleverd
Snelle goede levering met kwaliteitsmateriaal
Gewoon goed!
Snelle levering zelfde dag
Snel geleverd en goede service
AV
ALFRED V.