dartshopper.nl- Logo - Reviews

dartshopper.nl

2.559 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden47.551 reviews in totaal

dartshopper.nl- Logo - Reviews

dartshopper.nl

De reviews voor dartshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame klantenservice. Ook de website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met goede productinformatie. Het ruime assortiment, inclusief exclusieve en veelgevraagde producten, wordt gewaardeerd. Daarnaast worden de prijzen vaak als eerlijk en voordelig gezien en wordt de verpakking meestal als netjes en beschermend beoordeeld. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij externe bezorgers zoals DPD en PostNL. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde of niet-conforme items en melden sommige klanten schade of onvoldoende bescherming van de verpakking. Ook zijn er opmerkingen over de bereikbaarheid en beperkte flexibiliteit van de klantenservice en af en toe over de verzendkosten of prijs-kwaliteitverhouding.

Reviews voor dartshopper.nl

Top service en top product!

Bestelling geplaatst met de afspraak…

Bestelling geplaatst met de afspraak voor 22:00 bestellen de volgende dag in huis 4 dagen verder en nog niets ontvangen had het nodig
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, je heeft gepersonaliseerde artikelen besteld. Meerdere. Om 17:35 uur. Deze moeten dus eerst nog gemaakt worden, voordat ze kunnen worden verzonden. Toch zijn deze meteen de volgende dag al verzonden en de dag erop geleverd. Wij betreuren dat je hier een zo slechte beoordeling achterlaat, terwijl dit echt niet sneller geleverd had kunnen worden. We zouden het op prijs stellen als je de beoordeling heroverweegt en aanpast of verwijdert.
Groot assortiment, goede levering
Snel, goede, ruime keuze
Top!
Bestelling snel en volgens afspraken geleverd

Geen levering, 11 dagen and counting

Mijn zending is nog steeds niet geleverd. Besteld 11/09, artikelen waren op voorraad. Nu 22/09 en nog steeds niets.
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, We begrijpen dat je een snellere levering had gewild - en dat willen wij ook. Helaas hebben wij, zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, geen directe invloed meer op het verdere verzendproces. Het is spijtig dat je ontevredenheid over de verzenddienst nu tot uiting komt in een negatieve beoordeling voor onze shop. Wij zien dat de bestelling intussen geleverd is. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zouden het op prijs stellen als je de beoordeling zou willen heroverwegen.
snellelevering, goede kwaliteit
Na 3x aan te geven geen mail te willen ontvangen alsnog een mail met de vraag om te beoordelen. Bij deze een passende beoordeling...
Antwoord van dartshopper.nl
Beste klant, wat jammer dat u hier een slechte beoordeling achterlaat, die eigenlijk niets te maken heeft met een bestelling of service. Als u de optie gebruikt heeft om geen verdere mails te ontvangen, krijgt u inderdaad de newsletter niet meer. De mails van trustedshop voor beoordelingen, worden automatisch verzonden als er bestellingen worden gemaakt. Daarop heeft Dartshopper geen invloed en kan deze ook niet afzetten.
Snelle levering en goed ingepakt

Goede betrouwbare site!

Snelle levering veel keuze. Top!!
Snelle en goede service
Super service