561 reviews in totaal   78 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

561 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 29 nov 2021

daglichtdirect.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de uitstekende service en de goede bereikbaarheid van het personeel. Het deskundige en meedenkende advies tijdens het aankoopproces wordt gewaardeerd, evenals de vriendelijke houding van medewerkers en chauffeurs. Ook de kwaliteit van de geleverde producten krijgt veel lof. Enkele klanten merken op dat er soms onduidelijkheid of ontbrekende informatie is over de levering, wat tot verwarring kan leiden.

ReviewsDaglichtDirect.nl

Topservice!

Vragen die ik had over het te kopen product werden in een bedrijfs-chat, direct beantwoord, op zondag nog wel, hierdoor kon ik een weloverwogen, juiste keuze maken. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden over het bezorgmoment. Dit alles ook nog eens scherp geprijsd. Op alle fronten een aanrader dit bedrijf!
was op zoek naar nieuwe golfplaten voor op de veranda. Dankzij een prettig verlopen contact met Kenny is de goede keuze gemaakt en de spullen zijn binnen een redelijke termijn gebracht. Nu genieten onder het nieuwe dak van de veranda.
Snelle reactie, je werd netjes terug gebeld. Levering op afgesproken tijdstip, een vriendelijke chauffeur. Goed verpakt. Een nette prijs. Al met al TOP!
De opvanghaken zitten bij model B een beetje scheef. Daar de stijl breder is dan de vorm van de opvanghaken. Ik heb de bijgeleverde schroeven vetvangen voor andere schroeven waar wat meer kracht is op te zetten.
De levering had vertraging maar nadat ik er navraag naar gedaan had hebben ze snel geantwoord, blij met de screens

Goed product, service kan beter

De kwaliteit van het product is zeer goed en daar ben ik dan ook tevreden over. De dienstverlening rondom de levering kan echter beter. Op de dag van bezorging moest ik zelf navraag doen naar het tijdsvak. Nadat ik hierover contact had opgenomen, bleek dat het vervoermiddel niet juist was ingepland, waardoor levering pas laat op de dag of zelfs een dag later mogelijk was. Bij het uitpakken van de producten waren er geen bijzonderheden; alles zag er netjes en compleet uit. Wel ontbrak in eerste instantie de handleiding. Deze heb ik zelf moeten opvragen, maar werd vervolgens wel snel toegestuurd.

Antwoord van DaglichtDirect.nl

Goedendag Jeroen, De dienstverlening rondom deze specifieke order had inderdaad beter gemoeten. De terrasoverkapping met een profiel van 600cm was in een te kleine wagen ingepland, waardoor de communicatie over de levering niet in het systeem terecht kwam. Uiteindelijk hebben we er alles aan gedaan om de levering nog netjes einde middag met een spoedtransport bij u te krijgen wat gelukkig nog is gelukt. Dank voor uw feedback en we zullen steeds blijven proberen te ontwikkelen in de dienstverlening. Met vriendelijke groet, Kenny Anderson
gewoon erg goede dienstverlening! kunt altijd vragen en ze helpen direct. Top!
Top koepel
We hadden overeen gekomen dat men ging aanbellen, de koepel in de gang afleveren en laten aftekenen voor ontvangst. We kregen een levering om 5h30 am waarbij de koepel, enkel verpakt in plastiek folie, aan de deur werd geplaatst. Zeer spijtig.

Antwoord van DaglichtDirect.nl

Beste Patrick, We gaan dit oppakken met ons transport in België. Dit is niet hoe het afgeleverd zou moeten worden. Het kan natuurlijk zijn dat de levering erg vroeg is geweest en de chauffeur niet heeft willen aanbellen. Overigens vinden we 5:30 een onacceptabele tijd om iets aan te bieden. Een lichtkoepel wordt altijd enkel in plastic met beschermstukken aan de hoeken afgeleverd. Met vriendelijke groet, Kenny Anderson
vriendelijk contact en correct afhandelen en meedenken ivm afgiftegoederen vr gr. fam Dol
Makkelijk bestellen. Assortiment golfplaten is erg ruim. Goede adviezen chatbox.

Goed snelle levering

Makkelijk bestellen veel keuze en snelle verzending.

Eerlijk advies

Snelle communicatie, meedenken, eerlijk advies en behulpzaam.
M W
Marjan w.
Zeer fijn contact, snelle reactie op vragen en meedenkend.

DaglichtDirect.nl

DaglichtDirect.nl biedt een breed assortiment daglichtproducten aan via deze webwinkel. Service en klantgerichtheid staan bij DaglichtDirect.nl hoog in het vaandel. De producten worden aangeboden tege...