DaglichtDirect.nl

553 reviews in totaal   76 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer positief over de snelheid en stiptheid van de levering, de prettige en behulpzame service, en de duidelijke en snelle communicatie. Het deskundige, eerlijke en meedenkende advies bij de aankoop wordt gewaardeerd, net als de goede kwaliteit van de producten en het soepele bestelproces. Ook wordt de eenvoudige montage vaak genoemd als pluspunt. Er zijn echter enkele opmerkingen over problemen met het bezorgingstijdvak of onverwachte levering, incidentele klachten over het ontbreken van informatie in de communicatie, en enkele kleine opmerkingen over onderdelen van de producten.

ReviewsDaglichtDirect.nl

was op zoek naar nieuwe golfplaten voor op de veranda. Dankzij een prettig verlopen contact met Kenny is de goede keuze gemaakt en de spullen zijn binnen een redelijke termijn gebracht. Nu genieten onder het nieuwe dak van de veranda.
De opvanghaken zitten bij model B een beetje scheef. Daar de stijl breder is dan de vorm van de opvanghaken. Ik heb de bijgeleverde schroeven vetvangen voor andere schroeven waar wat meer kracht is op te zetten.
De levering had vertraging maar nadat ik er navraag naar gedaan had hebben ze snel geantwoord, blij met de screens

Goed product, service kan beter

De kwaliteit van het product is zeer goed en daar ben ik dan ook tevreden over. De dienstverlening rondom de levering kan echter beter. Op de dag van bezorging moest ik zelf navraag doen naar het tijdsvak. Nadat ik hierover contact had opgenomen, bleek dat het vervoermiddel niet juist was ingepland, waardoor levering pas laat op de dag of zelfs een dag later mogelijk was. Bij het uitpakken van de producten waren er geen bijzonderheden; alles zag er netjes en compleet uit. Wel ontbrak in eerste instantie de handleiding. Deze heb ik zelf moeten opvragen, maar werd vervolgens wel snel toegestuurd.

Antwoord van DaglichtDirect.nl

Goedendag Jeroen, De dienstverlening rondom deze specifieke order had inderdaad beter gemoeten. De terrasoverkapping met een profiel van 600cm was in een te kleine wagen ingepland, waardoor de communicatie over de levering niet in het systeem terecht kwam. Uiteindelijk hebben we er alles aan gedaan om de levering nog netjes einde middag met een spoedtransport bij u te krijgen wat gelukkig nog is gelukt. Dank voor uw feedback en we zullen steeds blijven proberen te ontwikkelen in de dienstverlening. Met vriendelijke groet, Kenny Anderson
gewoon erg goede dienstverlening! kunt altijd vragen en ze helpen direct. Top!
vriendelijk contact en correct afhandelen en meedenken ivm afgiftegoederen vr gr. fam Dol
Makkelijk bestellen. Assortiment golfplaten is erg ruim. Goede adviezen chatbox.
Makkelijk bestellen veel keuze en snelle verzending.

Eerlijk advies

Snelle communicatie, meedenken, eerlijk advies en behulpzaam.

Goed snelle levering

M W
Marjan w.
Zeer fijn contact, snelle reactie op vragen en meedenkend.
deskundig advies
Fijne service en een goed product
snelle en correcte levering.
De chauffeur zou vrijdag komen voor levering zou 1 uur van te voren gebeld worden. Echter kwam de bestelling een dag eerder onverwachts zonder van te voren contact op te nemen

Antwoord van DaglichtDirect.nl

Beste heer/mevrouw, Wij hebben levering in Heerlen altijd op de donderdagen. Er wordt in vaste regio's gereden op vaste dagen. Uw levering stond gepland op de donderdag. Dat er één uur vooraf geen contact is geweest is uiteraard niet zoals het hoort! We zullen transport nog eens wijzen op het belang dat er één uur op voorhand gebeld moet worden. Met vriendelijke groet, Kenny Anderson