Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering, de uitstekende klantenservice met persoonlijke aandacht en snelle oplossingen, en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de kwaliteit van de dozen en verpakkingen wordt gewaardeerd, evenals het gebruiksvriendelijke bestelproces, de overzichtelijke website en het gemak van maatwerk. De communicatie wordt doorgaans als vlot en helder ervaren. Toch zijn er enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren onduidelijkheid over de bezorging en gespreide leveringen, en er zijn klachten over de hoogte van de prijzen of verzendkosten. Ook komt het voor dat de communicatie rond de levering niet altijd duidelijk genoeg is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.packagingdiscounter.nl
Snelle levering (en grote keuze uit formaten)
Antwoord van www.packagingdiscounter.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het assortiment.
Team Packaging Discounter
Snel geleverd
Top Service
Top ervaring
Hele goede dozen en ook de beste service van Oscar altijd!
Packaging Discounter
Goed product, snel bezorgd.
Packaging Discounter
Top service, de beste kwaliteit verpakkingen
Aanrader!
Packaging Discounter levert ontzettend snel.
Er ging helaas iets niet helemaal goed in de verzending vanuit de kant van de transporteur. Dit kan altijd een keer gebeuren. Maar dit is echt goed door Packaging Discounter opgepakt en opgelost. Wij zijn super tevreden!
Antwoord van www.packagingdiscounter.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat we het snel hebben kunnen oplossen. We staan altijd klaar om mee te denken en te zorgen dat alles goed geregeld wordt. Graag tot een volgende keer!
snel, persoonljk