dijkwebshop.nl- Logo - Reviews

175 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden254 reviews in totaal

dijkwebshop.nl- Logo - Reviews

dijkwebshop.nl

175 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden254 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met dijkwebshop.nl. Klanten prijzen de snelle levering, de behulpzame en klantvriendelijke service, en de duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Ook wordt de communicatie vaak als snel en duidelijk ervaren en zijn veel klanten tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van medewerkers, vooral telefonisch, worden geregeld genoemd als pluspunt. Er zijn echter ook enkele klachten over vertragingen of niet-geleverde bestellingen. Daarnaast vinden sommige klanten de verzendkosten te hoog en zijn er opmerkingen over slechte bereikbaarheid.

Reviews voor dijkwebshop.nl

Te hoge verzendkosten voor heel klein pakketje
Zeer goed geholpen , 2 dingen besteld, 1 ding was toch niet op voorraad, andere ding toch direct verstuurd, had ik dag erop al , kon ik gelijk weer aan de slag , rest van de bestelling kwam paar dagen later zonder extra verzendkosten 👍als ik weer wat nodig ben kom ik zeker terug ! 😀

Spuitstok voor Gloria drukspuit

Onderdeel voor Gloria drukspuit makkelijk op website van 'Dijks webshop' te vinden. De spuitstok werd ook snel via een brievenbuspakje geleverd. De verzendkosten ad € 9,95 vind ik erg hoog. De verzendkosten zijn zelfs hoger als de kosten van de spruitstok zelf (€ 8,95).

Bezorging keurig volgens afspraak.

Het bestelde handgereedschap is keurig bezorgd. Dat was prima (5 sterren). Ik heb nog geen enkel van de handgereedscappen gebruikt.
Onderdelen worden goed & snel geleverd . Ook nog een telefoonvraag gehad ,over een bestelvaagheid welke ik zelf had gecreëerd . Klasse :)
Uistekend .Snelle levering. Door een fout cijfer in de postcode ( van mijn kant) werd het niet bezorgd. Meteen contact opgenomen en het product werd alsnog de volgende dag bezorgd. Goede service.
Antwoord van dijkwebshop.nl
Hallo, Uw bestelling van 14 maart is netjes op 17 maart geleverd. We zien geen mails en opmerkingen terugkomen. Wilt u aangeven waarom u 1 ster geeft? Dan kunnen wij kijken wat we aan de service kunnen verbeteren. Hartelijk dank!
Bij de verkeerde o-ring goed tel. Contact en is nu goed.