resimdo.nl

1.020 reviews in totaal   464 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit, duurzaamheid en het mooie uiterlijk van het folie en de producten. Het folie is makkelijk te verwerken, goed te snijden en prettig in gebruik, wat leidt tot mooie eindresultaten. Het brede assortiment en de ruime keuze aan kleuren en materialen wordt vaak positief genoemd. De snelle, betrouwbare levering en het zorgvuldig verpakken van de bestellingen worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de service als uitmuntend ervaren, met snelle, correcte afhandeling en goede nazorg bij problemen. Klanten waarderen het fijne, persoonlijke en toegankelijke contact met medewerkers, zowel telefonisch als per mail. Ook het deskundige en meedenkende advies wordt veelvuldig genoemd als groot pluspunt bij de keuze en het gebruik van producten.

Reviewsresimdo.nl

S V
Sisi v.
een uitstekende website met veel keuze en duidelijke foto's. een sample bestellen gaat snel en deze zijn van een goed formaat. het enige wat ik mis is wanneer ik willekeurig op een houtkleur klik er wel een naam bij staat maar niet welke houtsoort hierbij hoort. daarvoor moet je eerst op soort zoeken
Goed contact, en goed product!

Zeer goed materiaal

Makkelijke bestellen, duidelijke website en veel opties. Kwaliteit materialen zeer goed.

Persoonlijke aandacht en advies

Ik was blij met het persoonlijk advies. Het product is fijn om mee te werken, je moet er wel de tijd voor nemen. Het resultaat is prachtig! Blij mee!

Goede kwaliteit en super service!

Na eerst wat folie staaltjes besteld te hebben, een keuze gemaakt en de bestelling geplaatst. Binnen een paar dagen goed verpakt geleverd. De kwaliteit is erg goed, het is ook best vergevingsgezind, je kunt een stukje folie weer even lostrekken als er een vouwtje inzit en dan alsnog strak wrijven. Het eindresultaat is super mooi! We hadden van een soort van de folie net iets te weinig gekregen, denk per abuis een meetfoutje, maar na even per mail contact te hebben gezocht, werd er dezelfde dag nog een nieuw stuk opgestuurd. Super service!!
Goede samples, kwaliteit en snel verzonden

Mooie kwaliteit & snelle verzending

Inmiddels de tweede bestelling. Mooie kwaliteit folie & snelle verwerking/verzending van de bestelling!
Tof produkt. We gaan in juni onze bestelling plaatsen.
Top service, prettig geholpen door de dame eerst aan de telefoon en later in de zaak. Zeer tevreden!

goede kwaliteit van de folie en service. Snelle verzending
Goede service en advies

Goede communicatie

De samples zijn goed ontvangen, telefonisch contact ook heel fijn. Wij zoeken een RAL kleur voor onze keuken en die kunnen wij nog niet vinden in jullie assortiment, dat is voor ons jammer.
Top kwaliteit folie
zeer snelle levering
Duidelijke website en snelle service, goede materialen

Prima

Bij Resimdo geven ze goed advies en denken met je mee. Daarnaast ook goede en snelle levering. itsawrap.nl
L S
Liza S.